24 nov 01, 01:11:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 42
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Naiteki Kensei (NNK) (2 soros szabály!)  (Megtekintve 135653 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
V
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #555 Dátum: 10 aug 25, 15:11:21 »

ÜDV!

Az lenne a problémám hogy mikor elindítom az NNK nevű játékot, és mondjuk csinálok egy lan szervert töltés közben kilép a játékból. A másik hogy mikor rámegyek a find server menüre és elindítom a server keresést nem jön elő egy szerver sem.
Ha valaki tudna segíteni írjon pls!  Pojén
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #556 Dátum: 10 aug 29, 07:26:34 »

olvass visza minden le van irva pár oldallal  viszább
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
itachi22
Újonc
*

« Válasz #557 Dátum: 10 szep 11, 00:39:38 »

Hello
Lenne egy kis problémám az van hogy leszedem a pacs steamet felraok minden leszedem a hl utána a naitakit elenditom és tuok szerót csinálni csak nem tuok interneten jáccani mert nem lel szervert léci segitsetek már LÉCI !!  bow

És a havaerom is igy csinálta neki sincs szerver és neki meg az a baja még hogy zöld fekete a kép vagy mien léci segitsetek már megcsinálni mert nem tuom mi lehet a baja
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #558 Dátum: 10 szep 11, 13:32:01 »

Szia(sztok)! Nevet Keress meg egy Hamachi szobát, azt hiszem hogy azokkal müködik. Igaz én most kapásból egyet sem tudnék mondani, de ha vissza olvasol, hátrébb találni fogsz majd.^^
Naplózva

itachi22
Újonc
*

« Válasz #559 Dátum: 10 szep 13, 19:51:54 »

ok de nem lelek és a hvaeom gonjára irjon már valaki valamit  Figyelmeztetés Figyelmeztetés
Naplózva
itachi22
Újonc
*

« Válasz #560 Dátum: 10 szep 14, 20:09:26 »

A havereom problémája az hogy belép a játékba csak mikor szervert ccsinál vagy valami akkor tiszta zörűld kék sárgás szinü mikor lenomja az escape -t akkor rendesen visza jön pls valaki irjon már megoldást
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #561 Dátum: 10 szep 14, 20:28:02 »

Huha nem nagyon vágom a modot, de mondjuk valahol itt volt 1 müködő verzió linkelve, de am hagyd szerintem nem hangyon vannak hamaichis szobák szerintem, meg nem is nagy durranása mod. Inkább 1 mugen v emulátor ps ha erős a géped.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
nolcsi
Újonc
*

« Válasz #562 Dátum: 10 okt 03, 10:29:38 »

csá.nekem olyan problémám van hogy felraktam meg minden,és amikor elkezdek játszani a képpen ilyan homályos.mikor meg nyomom a pausét akkor meg bejön a normális szinekbe a képen.hogy tudom beállítani hogy mikor játszom akkor legyen normális képem?
Naplózva
nolcsi
Újonc
*

« Válasz #563 Dátum: 10 okt 03, 10:59:58 »

visszaolvastam vagy 20 oldalnyi okosságot.de a megauploados link ami a képi hibákkal foglalkozik már nem találhato.valaki tudna nekem adni 1 jó linket amivel ki tudom javítani a hibámat? elöre is köszönöm a segítséget
Naplózva
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről

« Válasz #564 Dátum: 10 okt 10, 12:09:23 »

NNK fejlesztéséről. Jelenleg a csapat az ESF-en dolgozik.(Mindkét gamét ők készítik)

Itt a letöltési link a játékról. --->> http://www.megaupload.com/?d=4243JZVK
Naplózva

Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'

Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
nolcsi
Újonc
*

« Válasz #565 Dátum: 10 okt 10, 12:34:06 »

az esf et vágom.az jo game.mindjárt kiprobálom ezt a linket amit adtál.bízom benne hogy jol fog mostmár menni.
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #566 Dátum: 10 okt 18, 14:40:31 »

nemár :S még a nyáron letöltöttem, meg minden, és elis indult... aztán nem értettem hogy hogyan kell hamachin játszani
valaki leírná nekem? csak kiváncsiságból kérdem, am nem fogok vele játszani, mert túl nagy a gépigénye :S asszem a vidi kártya nem elég jó hozzá, mert amikor ki próbáltam olyan saját szeróval, vagy mivel, akkor az volt a baj, hogy mindig össze vissza voltak a szinek :S kék,zöld,sárga, meg mindenféle szín villogott. na meg a betöltő ablakoknál is elcsúszott a kép... ez ugye a vidi kártya miatt volt?
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Exile
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #567 Dátum: 10 okt 24, 12:19:45 »

Sziasztok!
az lenne a problémám, hogy minden oké, de amikor belépek 5 mp múlva kilép, még szervert se lehet készíteni, mert ki dob elötte.
mi a hiba? már nagyon játszanék, mert 2 hete szenvedek vele  Szomorú

UI: már nem lép ki, de nem tudok sehova se csatlakozni és, ha szervert akarok csinálni akkor meg ki ír valami hl.exe hibát :S  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 25, 18:38:27 írta Exile » Naplózva
braun7
Újonc
*

« Válasz #568 Dátum: 10 dec 05, 13:26:09 »

Sziasztok! már eljutottam odáig, hogy belépek a szerverre hogyan tudom előhozni a karakter választást??
Bocs kezdő vagyok még.

Ja és még anyit, hogy én a cs1.6-al csináltam meg és csak néha hozza be a szerver list-et. Mert ezt írja ki: Could not contact master game server to retrieve server list. ezt miért írja ki válaszokat előre is köszönöm.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 05, 13:29:57 írta braun7 » Naplózva
NARUTO11
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #569 Dátum: 10 dec 07, 21:34:02 »

nekem az a bajom hogy a játék müködik csak hogy ha pl: az égre nézeg kék a képernyö hogy ha a földre akkor barna
pls help pls help
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!

YOU ARE DEAD!!!!
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 42
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins