Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #510 Dátum: 10 jún 22, 17:34:09 » |
|
Rendben, bocsánat Többet nem irok Piros szinnel [ color=brown]És nagyon nagyon sajnálom a duplapostolást,de segitség kellene.Naggyából körbenéztem ebbe na topicban,letöltöttem a ,,Konan" verzióját.Igaz hogy az irás,betűk nemláccanak,kihagyások vannak,de valahogy eltudom inditani a játékot.Na de minden megy mindent tudko csinálni,csak az a probléma hogy egyedül vagyok a ,,map" -on (pályan) .Hogy lehetne megcsinálni hogy legalább botok legyenek ??!![/color] És ha letöltöm a ,,Hamachi" valamejjik verzióját,akkor még vannak e működő képes szobák?!
Köszi mégegyszer előre a segitségeteket,és mégegyszer naon sajnálom a ,,duplapostolást".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vixo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #511 Dátum: 10 jún 22, 18:16:31 » |
|
Nem lehet berakni botokat,kizárólag multiban lehet játszani!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
stronghold9
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #513 Dátum: 10 jún 22, 19:51:57 » |
|
Üdv! Lehet h én szúrtam el vmit, de mással is volt már olyan h nem talált .exe-t? xD Feltettem az orosz CS-t amiről még a fórum elején volt szó, aztán az NNK-t, de nemtudom mivel indítsam. Vki szánjon meg! Előre is kösz!!Megvan oldva! Viszont ha vki aki unatkozik belevezetne a hamachi rejtelmeibe, azt megköszönném!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 23, 10:08:44 írta stronghold9 »
|
Naplózva
|
|
|
|
TheHell Demon
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #514 Dátum: 10 jún 24, 10:21:25 » |
|
Üdv. Elolvastam párszor az egész topic-ot de teljesen összekeveredtem. 1.Leszedtem az orosz cs-t. 2.Leszedtem a NNK-t. 3.?
Hova telepítsem?Odáig megvagyok hogy a cs mappájába de azon belül hova? PLS HELP! [Szerkesztve]: Már megkaptam a megoldást köszönöm!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 24, 12:24:38 írta TheHell Demon »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #516 Dátum: 10 jún 29, 20:11:01 » |
|
úgytudom, eredeti kell hozzá Valaki tudna valamit mondani, legalább hogyan tudnám kipróbálni? Akartam egy saját szervert csinálni, a create serverrel, de mikor a végén vagyok, nem tölt tovább, csak ilyen fura akadozó hangja van Tud valaki valamit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NNK fan
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #517 Dátum: 10 júl 02, 16:39:12 » |
|
Sziasztok. Amikor rámegyek, hogy create server és meg is csinálom az egész szervert, akkor amikor már a második betöltést végzi, 5 kocka után nem tölt tovább. Már egy csomót vártam de semmi változás. Valaki kérem írja le hogy mit lehet tenni, és hogy nektek mennyi idő alatt tölti be. Esetleg hama hálót vagy MSN címet is adhattok akik játszanak vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #518 Dátum: 10 júl 08, 20:30:21 » |
|
Nah semmi kocka sem válaszol? =(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FlashBack23
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #519 Dátum: 10 júl 08, 22:24:42 » |
|
Google abarátod!
Sziasztok!
Nagy Naruto fan vok, de kicsit idegesít ez az nnk! LEtöltöttöm az orosz cs-t meg az nnk is meg mindent úgy csináltam mint ahogy konan és a többiek írjak! Nem mükszik, de nincs is gond léptem a következőre leszedtem, amit konan tett fel nnk-t (amihez semmi sem kell és magyar)
Na tök jó hogy magyar, de szerver csinálásnál kattogó hangot ad nekem is, de nem zavar hogy nem tölt tovább , nem idegesítem magam. Szervereket sem talál, de ez sem izgat.
hlds-ben csinok szervert (Lan) de aoda meg nem enged be vagy megjelenik a háttérben egy kép angol szöveggel, hogy "Szia! Üdvözöllek az xy szerveren. Bocsi de ....(nem tom lefordítani valami hosszú idő vagy ilyesmi)
A consolba beírom hogy pl:" connect 85.66.241.209:27016" Hálózati megálapítás hogy kapcsolódj a szer..." se nem tölt senem fagy le se nem ad ki kattogó hangot, na ez már idegesít! Suta vagyok tudom én azt de ha erre tudtok egy megoldást PLS írjatok már!
Hamachiról meg annyit, hogy van de minek??? van egy csomó szoba ami megtelt, ami meg nem telt meg ott meg vannak, de nem játszanak LOL szóval én csiáltam egyet jöhet bárki de legyen már egy két olyan tag is aki tud szerót csinálni hátha arra be tok lépni! Hálózati azonosító:NNK-0517 jelszó:11111
Köszöntem Előr Is!
Datebayo!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FlashBack23
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #520 Dátum: 10 júl 11, 10:24:54 » |
|
NNk:magyar -nem igényel semmilyen programot! azzonnal letölti http://www1098.megaupload.com/files/4983474281ac051717f349464a652c1f/Naruto%20NK%20R1%20GS%20Edition%202.rar Hamachi: http://www.usite.hu/dl.php?id=586&i=1 (egyből letöltöd) Letöltés és Telepítés után: Hálózat/Csatlakozás meglévő hálazothoz.. aztán ott megadod az azonosítót és a jelszót! Azonosító: NNKhun jelszó: nnk Hamachin keresel valakit aki online a nevétől balra látod az ip címét! Ledumcsizod vele hogy harcoljatok, vagy ő vagy te csinál egy szervert! Aki megcsinálja a szervert nem kell aggódni ha az utólsó két kocka nem tölt be Aki nem a szervert csinálta az beírja a consolba (elíndítod az nnk.exe -t és egyből földab egy kék ablakot a játék menüjében ha nem a 0 val előhívható) connect IP (azaz a szerverkészítő hamachis IP jét írod oda) ÉS ENNYI MÜKSZIK!!!!! Jó szórakozást, csak annyit hozzátennék, hogy a sok okos kocka ezt így nem írta le , csak nem tom mért, én is sokat szenvedtem mire rájöttem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #521 Dátum: 10 júl 13, 17:32:09 » |
|
Hy! Nos van egy kis problem.... Letöltöttem Konan nnk-ját, amiröl úgytudom hogy nem kell hozzá az orosz cs. Ezek után inditom az nnk-t semmi dll hiba stb. Mondom zsir. Csak betük nincsnek. Visszaolvastam hogy tegyem fel a steam-et, fel is tettem de semmise változott. Lécci segitsetek, ja és open gl-re van állitva a játék. Szerk: Már mind1, feladtam..:S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 13, 17:44:55 írta Dawe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Daneee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #522 Dátum: 10 júl 15, 18:53:26 » |
|
Szevasztok! Nemrég ismerkedtem meg az NNK - val. Aki játszana Hamachin, ő vegyen fel : punknet92@hotmail.com. Köszi, viszlát. Üdv: Daneee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #523 Dátum: 10 júl 16, 02:28:03 » |
|
Csö! Utánna hogy irtam a hsz-t kicsivel nekileselkedtem, és sikerült. De mivel a csnek nem tetszik az egerem( Fordulsánál picit akadozik.) Igy töröltem. Meg hát nem is jött be nagyon a játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #524 Dátum: 10 júl 16, 07:27:10 » |
|
NNk:magyar -nem igényel semmilyen programot! azzonnal letölti http://www1098.megaupload.com/files/4983474281ac051717f349464a652c1f/Naruto%20NK%20R1%20GS%20Edition%202.rar Hamachi: http://www.usite.hu/dl.php?id=586&i=1 (egyből letöltöd) Letöltés és Telepítés után: Hálózat/Csatlakozás meglévő hálazothoz.. aztán ott megadod az azonosítót és a jelszót! Azonosító: NNKhun jelszó: nnk Hamachin keresel valakit aki online a nevétől balra látod az ip címét! Ledumcsizod vele hogy harcoljatok, vagy ő vagy te csinál egy szervert! Aki megcsinálja a szervert nem kell aggódni ha az utólsó két kocka nem tölt be Aki nem a szervert csinálta az beírja a consolba (elíndítod az nnk.exe -t és egyből földab egy kék ablakot a játék menüjében ha nem a 0 val előhívható) connect IP (azaz a szerverkészítő hamachis IP jét írod oda) ÉS ENNYI MÜKSZIK!!!!! Jó szórakozást, csak annyit hozzátennék, hogy a sok okos kocka ezt így nem írta le , csak nem tom mért, én is sokat szenvedtem mire rájöttem A letöltő link nem jó. Kérlek tudnád javítani mert nagyon szeretnék játszani:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|