STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #240 Dátum: 10 jan 14, 14:04:21 » |
|
Te moderátor lettél?! Na, írni kéne valamit a témához is.. Szóval, eddig nem sikerült működésbe hoznom a játékot, de aztán itt olvasgatva rájöttem, hogy rossz verziban volt meg az alapjáték, és délután már tudok játszani. Szóval, ha esetleg van valami itteni szerver, vagy tudtok ajánlani valamit, örömmel fogadnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
davics
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #241 Dátum: 10 jan 14, 15:04:18 » |
|
Mindegy, nekem úgy se indul.(Azért, bocsánat a igénytelen postért) Na de, most ki szokta csinálni általában a szerókat? Csak kiváncsiságból, hmm.
|
|
|
Naplózva
|
So dana... Lássuk csak... Let's see...
|
|
|
akronomus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #242 Dátum: 10 jan 14, 16:13:39 » |
|
Na ma legyen már 1 pontos időpont amikor egy müködő szeró lesz és Team Deatchmatch-be tudnánk tolni 1 jót XDXD Valaki mondjon vmi ip-t meg időt hogy kb mikor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #243 Dátum: 10 jan 14, 16:57:16 » |
|
bisztos jó lesz de nekem nem jönn be az ilyen gép re inkább konzolba jobb játszani a narutot nekem is ps2 3 naruto van psp 1 majd még lesz 1 azt a ps3 ra van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hidan-kun
|
|
« Válasz #244 Dátum: 10 jan 15, 15:33:30 » |
|
ha valaki tud szervert hozzá pls írjon! MSN-em: speed911@citromail.huköszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Konan
Gennin
Nem elérhető
naikonan.multiply.com
|
|
« Válasz #245 Dátum: 10 jan 15, 17:05:58 » |
|
Látom sokan szenvedtek vele.. Ami nekem van az módosított, magyar nyelvű, működő verzió, se half-life-t se cs1.6-t nem kér, reg bejegyzés meg van hozzá..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #246 Dátum: 10 jan 15, 18:13:20 » |
|
modder lol... (érdekes foglalkozás) Én meg hacker vagyok x] Amúgy olyan szabály sincs hogy tilos leírni hogy hogy lehet futtatni az nnk -t anélkül hogy a cs 1.6 kellene hozzá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Konan
Gennin
Nem elérhető
naikonan.multiply.com
|
|
« Válasz #247 Dátum: 10 jan 15, 18:22:54 » |
|
Kinek mi..és inkább hobbi..inkább gyártok jofféle modolt projecteket másoknak, mintsem hogy gameljek, arra nem igazán marad erőm(meg időm).. A többi meg maradjon az én titkom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 15, 18:27:02 írta Konan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 10 jan 15, 18:36:43 » |
|
Neked meg van a naruto naiteki kensei igaz? van benne egy anbu karakter, amit sehogy sem lehet berakni (ezt a models/players mappában találtam) ebben tudnál segíteni, hogy hogyan lehetne megoldani hogy bekerüljön a játékba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Konan
Gennin
Nem elérhető
naikonan.multiply.com
|
|
« Válasz #249 Dátum: 10 jan 15, 18:38:37 » |
|
Valszeg mert választó képernyős kép is kéne hozzá, amúgy szerintem", ha felülírod a fájljait pl kakashinak az anbuéval akkor esetleg..bár nekem ez még új, csak ma töltöttem le szóval ez csak fikció..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 10 jan 15, 18:40:59 » |
|
Ezt már kipróbáltam, kicseréltem sakurára, képeket mindent, (amúgy van egyéni válaszható kép is az anbuhoz, és a txt mappába is bele van írva a karakterekhez) de csak a texturát jeleníti meg, vagyis nem színes hanem ilyen szögekből áll ilyen félkésznek tűnik pedig ott van a head meg a body.jpg is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 15, 18:41:34 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Konan
Gennin
Nem elérhető
naikonan.multiply.com
|
|
« Válasz #251 Dátum: 10 jan 15, 18:47:02 » |
|
Valszeg mert nem olyan testre szabható mint a ZEQ2, és vsz azok csak a fejlesztések egy része, gondolom anbu csak a köv. rilízben lesz.. vagy az nem anbu, hanem vmi féleee..jutsu vagy map kellék! Amúgy balra+fel asszem a kinézet váltás de ha támadsz vagy támadás pózba állsz akk vissza változol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #252 Dátum: 10 jan 15, 18:59:24 » |
|
Azt tudom.. van naruto sasuke meg sakura és kakashi ezekké lehet átalakulni amúgy szerintem nagy hülyeség volt kiadni ennyi karakterrel az nnk -t, mert igy elég unalmassá tud válni az egész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
davics
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 10 jan 15, 19:02:53 » |
|
De legalább nektek elindul. xD Amúgy hogyan lehetne megoldani egy Hl modot úgy hogy működjön hl nélkül? Már magában is eléggé fura leírni, nem hogy belegondolni. xD
|
|
|
Naplózva
|
So dana... Lássuk csak... Let's see...
|
|
|
Konan
Gennin
Nem elérhető
naikonan.multiply.com
|
|
« Válasz #254 Dátum: 10 jan 15, 19:09:08 » |
|
Nekem az is elég fura, hogy a valve mappa az engine kulcsa, na most a valve mappa kb csak modelleket spriteokat meg hangokat tartalmaz..ja meg resources természetesen, de egyik sem engine kellék, mégis kell a half-life-n alapuló dolgokhoz..nem vágom! xD Sztem jó ötlet volt, mert így is túl sokat kellet várni, meg így előbb születhetnek jó kis modok! Meg hamachival lehet tolni gondolom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|