Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 08 jún 01, 21:08:16 » |
|
Na most amugy konkrétan amit Lee mikor iszik akkor az Taijutsu vagy mia a rák?????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 08 jún 01, 21:16:03 » |
|
hát az ivás  de akkor is taijutsu t használ csak ő egy részeges mester(magyarul nem kifekszik, hanem ien lesz)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 08 jún 01, 22:00:06 » |
|
Részeges Ököl a cucc neve. Talán a Jackie Chan féle Részeges Karatemester 1-2-sok c. filmekből ismerősebb. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
jocoo
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #93 Dátum: 08 jún 08, 21:39:21 » |
|
jaja de ezt mondja is Gai öreghölgynek hogy Lee a részeges harcmüvészet nagy mestere:D érdekes hogy1 kortytol megállithatatlan lesz:D annyira jól nyomja xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jaffry
Vendég
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 08 jún 10, 12:35:00 » |
|
egyebkent azert nyomja olyan jol, mert ez ösztönös  masreszt meg nem bírja piát és egyx kortytol berug ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 08 jún 10, 22:44:00 » |
|
Ja, csak őt a berúgás jobban feltápolja mint a végső lótusz, gondoljatok bele mikor a Kimimaro elleni harcban meghúzta azt az orvosságnak vélt üvegecskétXDD  , utánna majdnem legyőzte Kimimarot, pedíg elötte hozzá sem tudott érni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakasi Sharingan
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 08 jún 11, 20:33:16 » |
|
De van egy hátrány az hogy nem tud igazábol magárol hanem ösztönból támad.
Ha használta volna a lútuszt akkor esély lehetett volna kőmaró ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #97 Dátum: 08 jún 15, 22:59:35 » |
|
Nekem a kedvenc taijutsum a sishi rendan csak nagyon kifárasztja szegény sasuket ezért alig láttam.asszem 3-szor 1-szer a chuunin vizsgán yoroi vagy ki ellen azután sakon ellen és még a movie 1 be is láttam 1-szer használni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 09 márc 23, 15:44:28 » |
|
ha naruto mester nélkül maradna akkor betérhetne gai-ékhoz edzeni és szert tehetne egy kakashi féle gyorsaságra ami elég jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
?????
|
 |
« Válasz #99 Dátum: 09 márc 23, 15:51:41 » |
|
Kakashi's speed. bocs az off-ért: kakashi valojában milyen gyors tud lenni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 09 márc 23, 18:06:26 » |
|
Mi az az OFF? (újonc vok fórumozásban)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ba Lee
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 09 márc 23, 18:37:56 » |
|
Én is de az az amikor a témától eltérőt írsz. Egyébként már én is várom hogy naruto tanuljon vmi jó kis taijutsut és végre legyen már sebessége is mert tényleg elég gáz sokszor a mozgása. Ja ja annak én is a pártján vagyok, hogy menjen 1 kicsit Gai jal és Lee vel edzeni, mert hát a leglátványosabb harcokat Lee nek köszönhetjük.
|
|
|
Naplózva
|
Nem tudtam, nem mondták.
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 09 márc 29, 18:26:42 » |
|
Egyszer már tanulta a Taijutsu-t mikor a fake Gai meg Lee voltak a faluba!  Hát az nagyon nagy volt. Amúgy ja ha tanulna egy kis taijutsu-t elég komolyat fejlődne.Én arra lennék kíváncsi, hogy ki az erősebb, Naruto amikor Sennin formában van vagy Gai amikor kinyit 6 vagy 7 kaput?Sztem Gai gyorsabb lenne de hogy erősebb is? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 09 márc 29, 18:31:25 » |
|
Én azt nem értem hogy naruto aki 1000ret is csinálhat magából miért nem tanult Taijutsut úgy hatékonyabb lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
fox90
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Kjuubi
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 09 ápr 07, 14:54:49 » |
|
Azért mert ha 1000t csinál magábol az anyit vesz ki belöle hogyha + taijutsut is használna akor rendesen kiütné magát. az lehetséges hogy megtanula agyengébek közül valamenyit de ha elsajátitja a lotuszt és jutsut használna akor abba bele is halhatna
|
|
|
Naplózva
|
 (:
|
|
|
|