Tanist
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 07 nov 03, 09:43:56 » |
|
Amugy, a részeges boksz tényleg imba valóéletben is, csak sz kéne hogy gyógyulás után ébredjek, mert volt hogy nem feküdtem le utána és másnap egyre jobban kezdtek fájni a testrészeim ahol sérültem.. > 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 07 nov 03, 13:35:38 » |
|
Az Őszi Con-on Lee(t megszemélyesítő emberke) be is mutatta a részeges boxot. Nagyon ott volt ^^ csak nem sokat láttam a tömegtől :(
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kaneger13
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 07 nov 03, 16:55:33 » |
|
Igen nekem is a kedvencem én is taijutsusok.(Thai box  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakashi_sensei
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 07 nov 10, 09:58:58 » |
|
nekem is a kedvencem a Tai-jutsu! főleg azért is mert Lee az 1ik kedvenc szereplőm > 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jeday
Vendég
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 07 nov 13, 19:12:33 » |
|
én ugy tudom hogy van olyan hogy genjutstu pontosabban már hallottam valami ilyesmi  ami a ninjutsu 1 ága vagy mi  és az is a figyelem elterelésről szól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 07 dec 01, 18:02:25 » |
|
De nem gondolom, hogy kontrollálod vele a másik tudatát, és készteted halucinációra:) Én a Taijutsut a Hyuga klán miatt szeretem, bár ha a valóságalapot nézzük már az is elrugaszkodott:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 07 dec 01, 18:12:14 » |
|
A Hyuugák nem taijutsut használnak szerintem az egy fajta ninjutsu mivel nem a szöveteket/csontokat támadják, hanem a chakrakeringési rendszert. Vagy ez nem függ össze?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 07 dec 01, 19:15:00 » |
|
A chuunin (valahogy így kell leírni) vizsgán Gai mondja, hogy amit a Hyuugak használnak, az a hideg ököl Taijutsu, mert elég egy érintés, mivel a chakrát támadja. Tehát Taijutsu. 
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 07 dec 05, 06:26:31 » |
|
Igen a gyengéd ököl stílus(meg úgy fordítjátok ahogy akarjátok...) De a Tai-jutsu. Gai el is regélte mi a különbség az között a technika közt amit ő és Lee használnak, valamint amit a Hyuga klán tagjai. Én csak azt nem értem, ha egy ütéssel ki lehet készíteni az ellent akkor minek bajlódnak a tenketsukkal? Vagy talán addig zárják el a tenketsukat harc közben míg nem sikerül jól megütni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 07 dec 08, 20:48:02 » |
|
sztm is nagyon jó a Taijutsu Lee és Neji miatt  amugy meg sztm azér bajlódnak a tenketsukkal mer van olyan lásd narutot nem fexik ki egyetlen ütéstől
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 07 dec 08, 21:03:43 » |
|
ha már a harcművészeteknél tartunk akkor a ninjutsu is egy harcművészet amiben bármit lehet harapáson kívűl. ja és eggyes vallásokban amiben részt vesz a harc is úgy hiszik hogy a léleknek van energiája amivel lehet gyógyítani , harcnál pedig nagyobbat ütni ha valakit érdekel akkor www.ok.hu rákeresés:spirituális enegia,erő vagy seiki tudom hogy valakinek ? jel lessz , de itt felejtsétek el a narutot , sőt a többi animét is. egyébként a vissza térve narutora szerintem alap dolog a taijutsu bár a ninjutsu jobb (csak erősebb árnék klónokkal mint anélkül.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 08, 21:07:57 írta nonomage »
|
Naplózva
|
|
|
|
nikifan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 07 dec 10, 15:24:23 » |
|
a taijutsu szuper szerintem a legnagyobb taijutsu mester Lee ,nem sokan tudnák megnyitni a nyolc kapuból ötöt, de talán még egyet sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
raptor33
Újonc
Nem elérhető
Hyuga Neji
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 07 dec 18, 23:25:21 » |
|
Figyuzzatok... én ezt sose értettem, de Guy is csak Tajjutsu-t tud??? Ja és a kapug megnyitása az is tajjutsu?? ( szerintem az már Ninjutsu)
|
|
|
Naplózva
|
--!HYUGA NEJI!--
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 07 dec 19, 15:38:21 » |
|
Úgyérted Gai? A kapunyitogatás Taijutsu, de ez már néhányszor le lett írva mert: -A lótusz-technikához tartozik(valamilyen szinten) -Lee csak Taijutsut tud használni, ergo a kapunyitogatás is az.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 07 dec 19, 15:43:47 » |
|
A kapuk megnyitása az nem csak simán csakra irányítás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|