Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #30 Dátum: 14 júl 27, 11:05:54 » |
|
Azért azt ne feledjük, hogy A harmadik párbajnál Guts ketté vágta a kardját egy mozdulattal, tovább ment, majd Griffith összeomlott. Jajdeszeretem Gutsoooot. Mint valami fiatal fangirl.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #31 Dátum: 14 júl 27, 13:05:07 » |
|
Én nagyon szeretem Guts-ot, szerintem jó karakter.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 27, 17:13:29 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 14 júl 27, 18:15:07 » |
|
Hite szerint többre van rendeltetve Igazából ez az a sorozat szerintem amiben konkrétan nincs kimondva ki a jó-és a gonosz. Hisz Gutts se kimondottan"jóként" viselkedik néha, Griffith se egy kimondottan gonosz karakter.
Többre is volt. Akinek van bajnoktojása, az többre hivatott , mint egy átlagember. Így van, kevés szereplő mondható jónak. Puck mondjuk az egyetlen jó, aki próbálja Gattsban lévő sötétséget, gonoszságot és fájdalmat kompenzálni a maga nyamvadt , de mókás módján.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #33 Dátum: 14 júl 27, 18:30:06 » |
|
Azért azt ne feledjük, hogy A harmadik párbajnál Guts ketté vágta a kardját egy mozdulattal, tovább ment, majd Griffith összeomlott. Jajdeszeretem Gutsoooot. Mint valami fiatal fangirl. Azért az egy elég béna párbaj volt, mert milyen láma dolog már, hogy kettétörik a kard. Egyáltalán nem Gatts győzelmét, hanem szerencséjét mutatta, ezt egyébként Griffith mondja is az első párbajuknál, hogy a nagy ork ellen is ő veszített volna, ha annak nem törik el a pörölye. Szóval ettől Griffith lehetett jobb nála. Bár felesleges mentegetőzni, hiszen számolni sem tudom, mi az állás a két fél között: 5:1? Amúgy Gatts tényleg kedvelhető, de nekem soha nem nőne a szívemhez, szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 14 júl 27, 18:43:37 » |
|
Arra már nem emlékszik Gdat, hogy amikor a gróf megidézte az ISteneket, akkor ott Gatts hogyan is nyalta fel a padlót...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #35 Dátum: 14 júl 27, 21:54:03 » |
|
Saphira: Azért azóta eltelt három év és rengeteget fejlődött Guts. Nem volt már az a veszett kutya. Legalábbis nem állandóan. Többet gondolkodott, más szintre lépett a személyisége. Ez a győzelem inkább azért volt, mert Griffith az íróasztalnál ült, Guts, meg a csatában tette kockára az életét továbbra is. Ishida: Ne várd már el egy embertől aki először lát isteneket, hogy leverje őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #36 Dátum: 14 júl 28, 08:20:31 » |
|
Akinek van bajnoktojása, az többre hivatott , mint egy átlagember.
De miért bajnoktojás??? (érdemi hozzászólás yeah ) A behelitre gondolsz nem? De azt meg úgy nevezték még hogy "the egg of the king" szóval nem értem ezt a bajnok dolgot...
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #37 Dátum: 14 júl 28, 12:56:08 » |
|
Én is nézek néha milyen fordítást nézett Ishida. Sehol nem hallottam pl. grófról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 14 júl 28, 14:48:04 » |
|
Igen, a bajnoktojást benéztem, Király Tojás azt hiszem a fordítása ott, ahol fordították az animét ha jól emlékszem. De vegyesen ment, volt amikor Behelit. Ezt elhibáztam. A gróf meg ez Gdat: Ritli jogosan szólt be, te viszont pont mellé lőttél. Majd legközelebb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #39 Dátum: 14 júl 28, 14:53:26 » |
|
Én az animét néztem, ott nem hívták így szerintem. A mangában átugrottam ezt a részt, mert ott folytattam, ahol az anime abbamaradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 14 júl 28, 14:56:43 » |
|
Animében nem szerepelt, vagyis de, csak ott a többi démon között elvegyülve gyilkolta a héjákat az eclipse-ben ha jól emlékszem. Itt viszont a mangában van egy komolyabb 2 köteten át ívelő szerepe. Érdemes elolvasni az első 3 kötetet is Gdat a Golden Age előtt. Akkor ezért nem értetted azt sem, amikor írtam, hogy "Arra már nem emlékszik Gdat, hogy amikor a gróf megidézte az ISteneket, akkor ott Gatts hogyan is nyalta fel a padlót..." nem láttad, de a manga elején megküzd Gatts a démonná változott Griffithszel. (3. kötet)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 28, 14:57:31 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #41 Dátum: 14 júl 28, 16:12:53 » |
|
A Grófról jut eszembe: észrevettétek, hogy mindig a cigányok hordozzák a Behelitet és ők okoznak bajt? Ez jelent valamit. Többre is volt. Akinek van bajnoktojása, az többre hivatott , mint egy átlagember. A cigányok is többre voltak hivatva, mint az átlagember. Ezentúl tisztelnünk kell őket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 28, 16:24:41 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 14 júl 28, 16:42:11 » |
|
Amúgy meg, ha már belemegyünk a hülyeségbe, akkor meg van írva, hogy kiből lehet Behelit tulajdonos, és a sors mindig úgy hozza, hogy a Behelitek megtalálják azokat akiknek rendeltetve van. Mondhatni a démonok szolgái a cigányok, akik postást játszanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #43 Dátum: 14 júl 28, 16:43:47 » |
|
Ugyan, nem kéne ennyire komolyan venned a szarkazmust. Mondhatni a démonok szolgái a cigányok, akik postást játszanak. Még egy japán is ismeri a valódi arcukat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 14 júl 28, 16:48:53 » |
|
Biztos olvastak pár indiai beszámolót róluk. Amúgy meg komolyan kell venni. Leírsz ilyet, és mások meg azért nem néznek bele a Berserkbe majd, mert azt hiszik ez is olyan film, mint az FMA Shamballas filmje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|