Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #60 Dátum: 10 jan 12, 17:30:28 » |
|
NEEHH csússzon így is múlthéten fülig ért a szám mert a sítábor is erre az időpontra esett volna csak el lett tolva és így mind2-re mehettem volna deh ha most el lesz tolva nekem annyi a sítáborra is azt mondták h 1 v 2 héttel tolják el ... I Love BKV
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dandus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 10 jan 12, 22:57:10 » |
|
Sziasztok! Engem is érdekel milyen is egy ilyen találkozó! Csak nálam is lehet, hogy bekavar a bkv...bár remélem nem...Én azt szeretném megkérdezni, hogy kb. milyen korosztály lesz itt? Lehet, hogy kilógnék a tömegből...bár ez nem hiszem, hogy akadály lenne csak érdekel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #62 Dátum: 10 jan 12, 23:03:10 » |
|
Csak a csapatról meg a baráti körről tudok nyilatkozni... sacc/kb 17-18 éves kortól - 27 éves korig. De a csapat átlag olyan 20-21 körüli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dandus
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 10 jan 13, 12:57:53 » |
|
Csak a csapatról meg a baráti körről tudok nyilatkozni... sacc/kb 17-18 éves kortól - 27 éves korig. De a csapat átlag olyan 20-21 körüli.
Köszi! Az jó akkor mégsem lógok ki a sorból én is 21 vagyok. Kicsit meglepő mert még nem találkoztam velem egykorúakkal akik szerették az animéket! Na akkor próbálom úgy intézni, hogy én is ott legyek szombaton!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #64 Dátum: 10 jan 13, 21:27:13 » |
|
hűűű akkor 14 évesen én lógok ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #65 Dátum: 10 jan 13, 21:29:15 » |
|
Én erősítem a 17 évesek korosztályát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #66 Dátum: 10 jan 14, 12:15:36 » |
|
Köszi! Az jó akkor mégsem lógok ki a sorból én is 21 vagyok. Kicsit meglepő mert még nem találkoztam velem egykorúakkal akik szerették az animéket! Na akkor próbálom úgy intézni, hogy én is ott legyek szombaton! O.o Pedig elég sok van, elhiheted
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yana-chan
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #67 Dátum: 10 jan 14, 19:48:07 » |
|
Én 15 vok szóval ,de van egy kis gond lehet apám nem enged el -.- Bár lehet h jövök de a sógorom akkor elkísér
|
|
|
Naplózva
|
"Nagymesterek műve méltó nyughelyet ad, Örökre megpihent a csillagok alatt."
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #68 Dátum: 10 jan 14, 20:15:58 » |
|
Csak egy kérdés most akkor ha holnap is lesz sztrájk akkor a rendezvény el lesz tolva ???? vagy akkor is megtartjátok ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #69 Dátum: 10 jan 14, 21:23:36 » |
|
énis megyek, eléggé valószínű, márcsak a társaság miatt is, hátha megismerkedek néhány emberrel. megaztán, megadatott az alkalom, inkább megyek, minthogy itthon ücsörögjek. remélem, hogy a sztrájk is abbamarad, mire eljön a szombati nap. *reménykedik*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #70 Dátum: 10 jan 14, 21:48:17 » |
|
Lesz rendezvény:D. Nincs kifogás, van olyan csapattag aki a fél országon átkel. Szal gyertek csak ti isxDD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 14, 21:49:01 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #71 Dátum: 10 jan 14, 21:53:33 » |
|
Akkor tuti lesz, ha van strájk ha nincs? 100%?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #72 Dátum: 10 jan 14, 21:54:05 » |
|
A mélyen tisztelt koléga könnyen beszél, mert hiába vonattal jön, minden közlekedési járműve normálisan megyXD... De mi itt budapesten találékonyak vagyunk! Bizonyítsuk ezt be! Bringára fel, térítsük el a metrót, séta is egészséges, csakazé is odajutunk!
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #73 Dátum: 10 jan 14, 22:13:05 » |
|
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE * ugrál* Am én is azért megyek h megismerkedjek hozzám hasonló FAN-okkal igaz haverokkal megyek de akkor is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gara666
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #74 Dátum: 10 jan 15, 12:35:29 » |
|
Tudja vki h a Naruto legyen ön is miliomosra helyben kell e jelentkezni?A rajzversenyre neveztem volna,de későn értesítettek sajna!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|