Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #45 Dátum: 10 jan 10, 20:48:25 » |
|
Ne legyetek***** már ilyen alpáriak bassza meg! CArt szégyeld magad térdepelj kukoricán és közben szemezz le párat, hogy Sora is melléd ülhessen!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 10, 20:51:15 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #46 Dátum: 10 jan 10, 20:54:14 » |
|
Nincs kukorica szezon xD Csak pattogatott van a moziban xD
Mindenki megijed. Nem jön el senki. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #47 Dátum: 10 jan 10, 21:40:03 » |
|
Nyugszi van, drága sziveim, minden szipcsy-szupcsy lesz, és majd lesz sok "köszcsy-puszcsy-szercsy-lávcsy", mi meg leszünk boldogcsy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #48 Dátum: 10 jan 10, 21:54:00 » |
|
Ne legyetek***** már ilyen alpáriak bassza meg! CArt szégyeld magad térdepelj kukoricán és közben szemezz le párat, hogy Sora is melléd ülhessen!
Megint bántol. Én tiszta optimista vagyok...most miért... Nikolnak van igaza! Cart: ez még csak egy része volt a bosszúnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #49 Dátum: 10 jan 10, 22:01:11 » |
|
Az ewlső aki így fog beszélni közületek olyan pofont kap tőlem...xD Csupa szercsybőlxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #50 Dátum: 10 jan 10, 22:05:30 » |
|
Megütnél egy lányt? A rendezvényen? Szééép...és az már 100%, hogy így köszöntelek amikor megérkezel.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #51 Dátum: 10 jan 10, 22:07:00 » |
|
Hiei, nekem is fájt, de így neked is szenvedést okozhattam, és ezért elviseltem! de amúgy pusztán szercsyből meg persze, hogy téged is bántson már valaki ^^ de amúgy igaza van Sorának... megütni egy lányt? ejnyeeeee! / vigyázz, megyei 2. lány súlylökővel állsz szemben! és az első hely csak 2 centin múlt! /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #52 Dátum: 10 jan 10, 22:25:19 » |
|
Még else mentem de már is két szépséghalál listáján vagyok... TsubarashiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiXD Nem akartok bántsuk Hiei-t együtt műsort? Nem a válaszom nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #53 Dátum: 10 jan 10, 23:04:13 » |
|
Te jó ég mik vannak ittXD. Elíjesztetek mindenkit a rendezvényről... Szóval hogy ne meneküljenek el az emberek, felhívnám mindenki figyelmét, hogy az NKW tagok emberekre veszélyt NEM jelentenek, csak egymásraXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #54 Dátum: 10 jan 11, 00:05:59 » |
|
Én csak Cartra és Hieire jelentek veszélyt. Mást nem bántok.^^ És nem lesz olyan műsor. Megnyugodhatsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
|
« Válasz #55 Dátum: 10 jan 11, 07:32:16 » |
|
Miéééééééééééért?! Én tökre élvezném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #56 Dátum: 10 jan 12, 15:55:08 » |
|
Na szóval, úgy hallottam hogy a BKV és a MÁV megint sztrájkol, és bizonytalan ideig. Amennyiben péntekig nem szüntetik be, akkor minden valószínűséggel esélytelen a részvétem.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #57 Dátum: 10 jan 12, 16:31:00 » |
|
Szerinted melyik az erősebb tábor? pár ork vagy az NKW+sok animés?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #58 Dátum: 10 jan 12, 17:15:44 » |
|
Gyalogoljak fel neked Pestre?
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #59 Dátum: 10 jan 12, 17:20:37 » |
|
Tegnap beszéltünk erről és úgy néz ki, ha péntek délig sincs megegyezés BKV ügyben, akkor csúszik a rendezvény pár hetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|