25 feb 22, 09:55:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 410118 alkalommal)
0 Felhasználó és 29 vendég van a témában
Dancsa
Szerver-admin
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #240 Dátum: 10 jan 03, 13:23:33 »

Ez az érvelés nálam sem áll meg, hogy 3 nap alatt ki lehet tárgyalni... és hát muszáj írni még négy napig. miért muszáj?
Ha abszolúte nincs semmi amiről lehet beszélni, akkor csak a hsz szám növelése érdekében?
Am. Renningan, igaz, hogy itt van kismillió Narutos topic... ez érhető egy narutós oldalon..., de a NKW többi projectjének nincs, csak egy-egy topicja.
Én is fel lehetnék háborodva, hogy rossz animés lettem Hiei besorolása szerint, de nem teszem.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #241 Dátum: 10 jan 03, 14:01:50 »

Hmmm... Lehet, hogy túl sok időm van... De szeretem beleélni magam abba az animébe, amit éppen nézek. Ezért foglalkozom a kedvenc szereplőimmel olyan sokat, ezért gyártok elméleteket. Attól, hogy én ezt teszem, nem leszek kevesebb ember, mint az, aki nem teszi ugyan ezt. Legyen. Rossz anime rajongó vagyok, mert beleélem magam az animékbe. Amiket írtam, poénosnak gondoltam, de úgy látszi, túl alantas az én humorérzékem nagyon sok ember számára. Ez van. Bocs.
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #242 Dátum: 10 jan 03, 14:03:16 »

Jó persze... H ha értelmeset nem lehet irni, akkor hülyeséget se kell.
Én speciel nem a HSZ szám növekedésére megyek, ha azt szeretnék, akkor elmennék a duma topikba Mosolyog

Dancsa félre értettél! Én nem háborgok sem azon h a narutonak kismillió topikja van, sem azon h Hiei szerint mi a szar és mi a jó. Sőt egyáltalán nem érdekel h neki mi a kinja, az ő dolga. Én ugyanazt gondolom róla mint ő rólam, semmi baj nincs ezzel Nevet.

Én éppen azt mondom, h a Bleach nem project, semmi értelme minden kis xarságra neki külön topikot nyitni, már igy is kiváltságos h 2 van neki. Csak éppugy mint a Naruto esetében, itt is minden témáról akar az ember beszélni (pl a ki kihez illik téma vagy tudja a tököm ikszdé).
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #243 Dátum: 10 jan 03, 14:31:22 »

Szerintem is ebben a topicban azért a cselekmény megbeszélése mellett azért belefér a ki kivel jönne össze ki mit jósol a következő részekre és a ehhez kapcsolódó hülyeségek.
Én nem hsz szám miatt írok a fórumba hülyeségeket és nem is azért mert hülye vagyok hanem egyszerűen azért mert unatkozom és nincs más dolgom, de úgy gondolom h. amíg nincs offnak tekintve amit írok addig írhatom ha szeretném ha meg off akkor a moderátor szólni fog és akkor abbahagyom.
Egyébként Hiei végül nem dobott fel nekünk egy jó témát..Kár...Nya mindegy befejeztem az offolást.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 03, 14:34:37 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Flash
Akadémiai tanár
*

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #244 Dátum: 10 jan 03, 17:12:50 »

Fú rohadt jók ezek az arrancarok, az a latin zene ami megy miközben megy az eksön, nagyon hangulatos Nevet Először meglepett de most már nagyon tetszik Nevet Viszont most megint filler van, volt az a két kisgyerek akiknek a lelke bolyongott aztán a kis csaj fél arrancar lett most meg Toshirou focizott... Jézus xD Ez meddig fog még tartani?
Valamit ki kéne találni mert a fillerek nem túl jó megoldások azért hogy ne érje utol az anime a mangát. Bár más meg nagyon nem lehetne. Kíváncsi vagyok ami most megy filler milyen lesz ha azt mondjátok az az eddigi legjobb Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #245 Dátum: 10 jan 03, 17:21:21 »

Azt nem tudjátok, hogy a 196. részben ami a 6. percnél megy zene, mi a címe? Mert az OST-imen nincs fenn...

Jajj azon feküdtam ikszdé Amikor Hitsugaya focizik ikszdé És megérkezik Matsumoto és mondja Hitsugayának Karin, hogy nem semmi, hogy kapitány és még csak általános iskolás. Erre Matsumoto röhögőgörcsöt kap ikszdé
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #246 Dátum: 10 jan 03, 17:29:58 »

Az a filler szakasz max. 10 rész... Nekem a Toshiro focizik rész tetszett.... Jah meg lesz vhol egy pár részes Ashido vagy milyen filler nah azon teljesen ki voltam terülve, egy Shinigami ősember... smirksweat
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Flash
Akadémiai tanár
*

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #247 Dátum: 10 jan 03, 17:32:55 »

Nekem a focis rész nem okozott sok örömet lévén hogy nemszeretem a focit ikszdé Mind1, most már nem sok és folytatódik a manga sztorija  bow
Naplózva

Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #248 Dátum: 10 jan 03, 17:38:56 »

nekem inkáb tetszet amikor yumichikat szivatja az a szellem szakács azon nevettem hogy állandóan mindent ujra csináltat de a focis is elég jó volt
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #249 Dátum: 10 jan 03, 17:40:59 »

Six szerintem ennek nincs cime, ez soudtrack, mint általában minden hangaláfestés.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #250 Dátum: 10 jan 03, 17:56:03 »

És mi van azzal, amikor Ikkaku parókát vesz fel? Azon nem kaptam levegőt ikszdé
Jah és Nee-san! Köszi a választ... Azért jól jött volna, ha mondasz valami konkrétat is ikszdé Mondjuk kijött már, vagy nem Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 03, 17:56:57 írta six » Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #251 Dátum: 10 jan 03, 18:35:09 »

Az én kedvenc részem az amikor Kon Matsumotot meg Rukiát megkukkolja Nevet Nem lettem volna Kon helyében amikor összeverik x'D Ikkaku pólója nagyon komoly amit neki varrt a "nője"  >.<# A Shiro-chanos fillerben az a legjobb rész amikor Hitsugaya ül a tetőn,jön Matsumoto és megkérdezi tőle h nem lett-e szatír >.<#
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #252 Dátum: 10 jan 03, 18:39:36 »

Nekem is a focizós az egyik kedvenc filler jelenetem, meg amikor ikkakuék elmennek fakardozni (nem tom mi a sport neve xD)
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #253 Dátum: 10 jan 03, 18:41:03 »

Kendózni Mosolyog Mit szóltok arra a részhez amikor elmennek a tengerpartra?
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #254 Dátum: 10 jan 03, 18:49:29 »

Ukitake a koporsóban nagy volt! Meg Byaki is a szobrával. De a legjobb: Unohana rucit vesz, aztán a hadnagyát is kényszeríti, hogy olyat vegyen!  Nevet
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins