25 feb 19, 00:15:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 408944 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Renningan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #195 Dátum: 09 dec 30, 12:38:12 »

Tömören összefoglalva.... Igen Six, teli találtad  Pontosan hálistennek te is megértetted? ki segitett xD
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #196 Dátum: 09 dec 30, 14:49:56 »

Nee-san!

Néha bírok ám okos is lenni, nem csak a bokort irtom Nevet Szerintem Rukia és Ichigo között inkább van több, mint barátság, mint Inoue és Ichigo között...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 30, 15:18:56 írta six » Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #197 Dátum: 09 dec 30, 14:55:01 »

Hááát... ikszdé ezt is megértem Nyelvesít

Amugy nem szerdánként szokott megjelenni az uj anime?
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #198 Dátum: 09 dec 30, 15:01:21 »

Igen-igen... Örülök, hogy ilyen óriási IQ-val rendelkező ember, mint te Nee-san megérted az én alantas és egyáltalán nem okos dolgok téteményének összességét Nevet

Szerintem nem jelenik meg ezen a héten új rész...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #199 Dátum: 09 dec 30, 15:12:06 »

Irhatnál valami értelmeset is, mert Off ért fülest fogsz kapni xD ÉS NE HIVJ NEE-SAN nak, ha megkérhetlek téged.

Gondolkodtam, mert unatkoztam  Hmm? ... Szóval eszembe jutott, hogy Komamurának nem is mutatták a shikai-ját, rögtön bankai-t mondtott... Vagy a Shikai-ja az a nagy kard? Tengen nagy kardja?

Egyre több meglepedést okozol Nevet A Shikai valószinüleg az a bazi nagy kard amiről te beszél, de amikor volt a csatája Kenpachi ellen, és "Tenken"-t visitott, akkor nem jelent meg a bazi nagy kard, és nem hiszem h sima formában olyan "nagyot" tudna ütni.
Naplózva

Flash
Akadémiai tanár
*

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #200 Dátum: 10 jan 01, 12:04:17 »

Újra itt ikszdé
Végeztem a Soul Society (hmm vajon jól írom Gondolkozik) -is részekkel. (tegnap szilvesztert főként bleachel töltöttem Nevet,de nemis baj, mert rohadt jó részek voltak) Most jön a 64. rész és ha jól tudom ez filler lesz most egy jó darabig, és azt szereném kérdezni, hogy mennyire lesz ez jó? Mondjuk egy Sorás fillér szintjén van ? (Mondjuk nekem egyik filler se tetszett eddig a Naruto-ból csak az ilyen egy részes hülyeségek). És mondjuk ha nagyon béna akkor nem lehetne kihagyni? Nyelvesít
JA meg még egy kérdés. Itt a Soul Society-s részek között volt két rész ami arról szolt hogy Don ka'onjin vagy ki az a bwuhahaha őrült eszetlenkedett Ichigo hugaival meg az urahara boltos két gyerekkel. És, hogy ezek is fillerek voltak igaz? Az első még elment, de a 2. ugyan olyan volt és rohadtul untam azt a részt. Nevet
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #201 Dátum: 10 jan 01, 12:11:22 »

A Bruhahhahahhaa - s részek eszméletlen xarok, én megnéztem, de az erre pazarold időt se fogom visszakapni.

Asszem most jönnek a Bauntos fillerek, amik nekem tettszettek... az eleje még unalmas, meg maga az egész egy picit Ishida központu, de szerintem érdemes megnézni, lesz egy kisebb Ken-chan csata, egy nagyon jó harca MAyurinak stb, érdemes megnézni, nem olyan hosszu és nem is rossz, minden Narutos fillert überel. -- Szerintem

Most uj év van, meg minden, de ha azt vesszük, voltak eddig dupla epizódok, nincs rá esély h a jövőheti is az lesz ? Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #202 Dátum: 10 jan 01, 13:54:24 »

Hát... Azért 50 résznyi filler nem kevés. Én nem néztem meg, csak amikor már SS-ben vannak a emberek... De nekem nem jött be. A mostani filler sokkal jobb... Ha nem tetszenek a fillerek, akkor javaslom, folytasd a 110. résztől Mosolyog
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #203 Dátum: 10 jan 01, 13:58:50 »

Nah jah xD Az elején unalmas, meg Ishuda központu, de az SS es harcok jók voltak.

Xar filler a kis hercegnős részek voltak Lehánylak nah azt nem érdemes megnézni, se Byaku se Ken-chan nem szerepel sokat  Neeem
Naplózva

Flash
Akadémiai tanár
*

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #204 Dátum: 10 jan 01, 14:16:49 »

Megnéztem belőle 3 részt és nemvolt annyira rossz, főleg poénok miatt azokat meg imádom a bleachben (Kon meg Inoue 4 ever ikszdé) úgyhogy most még folytatom, ha elegem lesz belőle akkor ugrok a 110. részre  smirksweat
Amúgy témátokhoz hozzászolva énis Ichigo & Orihime pártján állok ikszdé Bár még nemott vagyok ahol ti de nem hiszem hogy változni fog a véleményem. Nevet Soha nem kedveltem még animébe ennyire eddig egy női karaktert mint most Inoue-t. NAgyon el lett találva Pojén
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #205 Dátum: 10 jan 01, 14:26:23 »

Ugyeee? Nevet

Nekem az Ulquiorra harc egyértelmüvé tette, h ichigonak ki a fontos OLYAN értelemben Nevet
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #206 Dátum: 10 jan 01, 18:31:42 »

Azért Ichigonak is van esze.....Szerintetek Orihimét választja a bazi nagy lökhárítóival vagy a deszka kis Rukiát? x'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

----szerk-----
Na jó,ez még tőlem is beteg volt >.<# Lehet hogy a hiány okozza és már elvonási tüneteim vannak Pojén
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 01, 18:35:45 írta Marci1996 » Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
con
Jounin
*

« Válasz #207 Dátum: 10 jan 01, 18:49:14 »

Egyetértek,ichigonak van esze,így nem fog egy idegesítő,sipákoló kiscsajt választani,akinek annyiból áll a szókészlete,hogy Kurosaki-kun...  Nyelvesít
Naplózva
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #208 Dátum: 10 jan 01, 19:38:17 »

Háát ... őőő ... izéé ...

Egy férfi nem tudta eldönteni, hogy az általa kedvelt három nő közül melyiket vegye feleségül, ezért elhatározta, hogy próbára teszi őket. Mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt, amivel egy hónapig azt tehettek, amit csak akartak. Miután a megadott idő letelt, a férfi megkérdezte mindegyiküket, hogy ki, mire használta fel azt.
Az első ezt mondta: "Drágám, én a közös jövőnk érdekében, a pénz egy részét részvényekbe, a többit ingatlanokba fektettem." Ez a lány nagyon előrelátó gondolta a férfi.
A második a következőképpen felelt: "Kedvesem, én a pénzt egy kétszemélyes föld körüli útra költöttem, hogy minél jobban megerősíthessük a kapcsolatunkat." Ez a lány nagyon fontosnak tartja az érzelmeket gondolta a férfi.
A harmadik ezt válaszolta: " Egyetlenem, én annyira szeretlek, hogy az összes pénzt kozmetikumokra, plasztikai sebészekre és egyéb hasonlókra költöttem, hogy minél szebb lehessek a szemedben." Ez a lány nagyon szeret engem, ha csak miattam csinálta mindezt.
Mivel a három válasz nem döntötte el a kérdést, ezért a férfi kért még egy hét gondolkodási időt, majd fogta magát és elvette azt a nőt, amelyiknek a legnagyobb volt a melle.

Különben is Rukia csak egy ember iránt volt eddig képes rajongással határos pozitív érzelmeket produkálni, aki nem más mint Byakuya. Ichigo-t csak egy nagyon közeli bajtársként/barátként kezeli.
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #209 Dátum: 10 jan 01, 19:44:48 »

Azért Ichigonak is van esze.....Szerintetek Orihimét választja a bazi nagy lökhárítóival vagy a deszka kis Rukiát? x'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

----szerk-----
Na jó,ez még tőlem is beteg volt >.<# Lehet hogy a hiány okozza és már elvonási tüneteim vannak Pojén

Tökéletesen egyetértek. És Zoll-sama története is idevág Nevet

Mondjuk Rukia Byakuyara is rámászhat, végülis a nővére a felesége volt ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins