25 feb 18, 23:10:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 408932 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #135 Dátum: 09 dec 20, 17:24:30 »

Hmm.. ez is egy érdekes elmélet.. reálisan hangzik... de én azért kitartok a Vasto Lorde-Arrancar elmélet mellett, amíg nincs egyértelműbb bizonyíték... már csak azért is, mert Kubo Aizennel is eljátszatta hogy milyen ártatlan, jó kisfiú, és akkor Hanataro álcája is utalhat arra, hogy a másik oldalon van.
Meg ha jó fiú, nem tűrné hogy ezt Aizen előadja... vagy erre is van magyarázatod?
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #136 Dátum: 09 dec 20, 17:25:14 »

Hanatarou átvehetné az SS irányitását vagy a black side-on áll? Magatoknál vagytok?

Ez a féltékenységből elhelyezett dolog  vagy h ő VL ből lett ez mind mind baromság. Mindenki tudja h Hanatarou az "meny" és a "pokol" istencsászára, a király.

Az egész konfliktus abból adódik h Aizen és Yamma jii nem tudta eldönteni békés módon, hogy melyikük legyen a fő szolga. Épp olyan a helyzet mint Ukitake két kis tulbuzgó szolgáján. Hanatarou meg ki "ecc-pecc " -elte h ki lesz az SS és ki lesz a Hueco Mundo "királya" és engedte nagy lelküen h lerendezzék egymás között. Nem akart feltünést ezért a legxarabb osztag egyik tisztje lett és ugy figyelte h mit dolgoznak a többiek. És amikor látta h Aizen nek igy nincs valami sok esélye a győzelemre, ezért a taknyát = hougyoku odaadta Aizenéknek. Ennyi nem kell itt tulkomplikálni.

Szerk: Szégyeljétek magatokat h ennyire lealacsonyitjátok és lebecsülitek, csak rá kell nézni a zampakutojára vagy magára az arcára és látni lehet rajta hogy felsőbrendü és hatalmas.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 20, 17:30:21 írta Renningan » Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #137 Dátum: 09 dec 20, 17:42:15 »

STM!

Persze, hogy van. Aizen a főgonosz, aki eljátszotta a jófiút. Hanatarou a Főjó, aki eljátssza a kis senkit, hogy a legvégső esetben közbeavatkozzon, ha senki nem bír Aizennel. Ha megnézed, minnél erősebb valaki, annál lustább harcolni.

Renningan-saan!

Szerintem a te elméleted nem állja meg a helyét. A te elméleted butaság ikszdé Hanatarou nem istencsászár, vagy ki. Hanatarou a legerősebb pozitív karakter. Nem akarom túltápolni Hanatarout, ezért nem mondtam, hogy ő az isten. Egyszerűen csak azt mondom, hogy legyőzhetetlen és kész Nevet Az álcája pedig voltaképpen nem is álca, mint mondtam, nem saját akaratából lett az ami, csak így még jobb lett a dolog. Kiváncsi leszek majd az össze shinigamira és nem shinigamira, hogy milyen arcot vágnak majd, amikor Hanatarou úgy bánik el Aizenékkel egyszerre, mint Yama-jii Allonnal...
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #138 Dátum: 09 dec 20, 17:48:33 »

Nem akarod tultápolni, de legyőzhetetlen? ikszdé Én nem mondtam h nem pozitiv, szerintem semleges karakter, mint egy isten Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #139 Dátum: 09 dec 20, 18:51:39 »

Jahjj hát csak annyira, mint Ichigo. Csak őt még Ichigo sem tudná legyőzni... Hanatarou Soul Society és minden jó legvégső ütőkártyája Nevet Vagyis ha már tényleg nem bírnak el valakivel, akkor jön Hanatarou és lerendezi egy perc alatt.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #140 Dátum: 09 dec 20, 20:05:46 »

Six,
Hmm.. nem hiszem, valaki Hanataro szintjén simán lerendezhetné Aizent fáradság nélkül, meg anélkül hogy bárki rájönne, ki ő, vagy hoyg fáradnia kellene.. de ha mégis igazad van, és puszta lustaságból nem harcol, akkor meg miért vesz részt az eseményekben egy csomószor? EZzel így sokkal több a gondja.

Renningan,
A te elméleted sem győzött meg.. ha Hanataro-sama semleges megfigyelő lenne, nem hiszem hogy belekeveredne a történésekbe, amit azért helyenként megtesz.. végülis, lehet, hoyg csak így igazagatja a dolgokat, hogy minden úgy legyen, ahogy akarja, de akkor is... 
...lehet, hogy igazad van, de nem hiszem, hogy Kubo belekeverné ezt, és nem is volt eddig róla szó, a VAsto Lordokat, azt, hogy képesek teljesen eltávolítani a maszkjukat, és ember-szerüek, azt szerintem nem véletleül mondta el nekünk...

Egyenlőre az én Vastoe Lorde-Arrancar elméletemet tartom még mindig a  legbiztosabbnak, plusz, ha Hanataro a jó oldalon állna, és a végén lerendezné gyorsan AIzent, vége lenne az egész sztorinak és nem lenne lehetőség a  foyltatásra.. ha viszont gonosz, és ő az igazi főellenség, akkor ahogy próbálják megállítani, még el lehet húzni valameddig a sztorit.. és érdekes zárás is lenne, hoyg végül meghódítja  a világot, és a gonosz nyer.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 20, 20:07:13 írta STM » Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #141 Dátum: 09 dec 20, 20:18:57 »

ESSTÉÉEMM!

Azért vesz részt a történésekben, hogy többször mutassa meg magát. Hogy többször lássuk, hogy mennyire béna. Hogy még mélyebben belékivódjon az a gondolat, hogy Hanatarou-senpai egy senki. Az, hogy lusta, csak a harcra vonatkozik. Láttuk, hogy mikor Rukia levágta Hanatarou-senpait, akkor sem mozdította meg magát, pedig simán kivédhette volna. Inkább úgy tett, mint aki meglepődik azon, hogy levágják. Isane-t sem véletlenül utasította Unohana Byakkun mellé. Emlékezz csak, mit mondott Isane, mikor előbújt: Mikor megérezte Unohana taichou, hogy Hanatarou megsérült, rögtön mellé utasította. Habár Unohana nem tud semmiről hivatalosan, azért érzi, hogy valami nem stimmel úgymond Hanatarouval. Byakuya is nagyon vigyázott Hanataroura. "Állj hátrébb Yamada Hanatarou!" Nem véletlenül, hisz Hanatarou kérte meg Byakkunt, hogy vigye magával Hueco Mundoba. Gondolom azért választotta a hosszabb utat a hamis Karakurába, mert Yama-jii nem engedte volna, hogy velük tartson. Így van esélye, hogy átjusson. Azt nem tudom, hogy Byakuya mennyit tud, de biztosan eleget, hogy vigyázzon a legnagyobb ütőkártyára... Remélem mostmár nem kell bizonygatnom azt az elméletet, amit én magam találtam ki. Nevet
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #142 Dátum: 09 dec 20, 20:56:08 »

STM!

A te elméleted eléggé jó, és egy kis módositással belekeverném az enyémbe. KB 20 VL volt, az eggyik megette a másik 19 et, az erejük összeadódott és megszületett Hanatarou. Aki egy isten aki se nem jó, se nem rossz.

Tudjátok minek segitett ichigóéknak? Mert ha nem teszi meg, akkor Ichigo meghal Renjivel való harc után, és nem tudja lerendezni se Byakut se Ken - chant. Igy ha Aizenék akcióba lendülnek, akkor Kenpachi leveri Tousent, majd ugyanazzal a lendülettel Gin-nek is neki megy, Byaku meg egy Senbozakura Kageyoshi val Aizennek megy. Jön közben persze Soi Fong és Yoruichi is, és akkor Aizenéknek vége, hiába van meg a hógolyó odakozmálnak. Hanatarou tudta ezt, és ezért avatkozott bele a dolgokba. Csak h tovább tartson a Yamma jii és Aizen közötti halálos versengés Hanatarou kegyeiért.
Naplózva

asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #143 Dátum: 09 dec 21, 08:02:47 »

hahaha ma nagy nap van ma van Ukitake születésnapja.... bow Boldog Születésnapot! Bár nem tudom hány éves is lett... Gondolkozik XDXD
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #144 Dátum: 09 dec 23, 12:51:53 »

Na új rész : ez a kouga mekkora állat lett , örült  ( ennyire gyenge jellem lett volna ?) ......  muramasát csak sajnálni tom
de ezt az egészet  az öreg kuchiki meg a vén trotty kocka yamma ji cseszte el.
Byakuya hozta a formáját , alkotni fog.  Nyelvesít
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #145 Dátum: 09 dec 23, 13:15:57 »

-----
kérdés megválaszolva, mindfuck...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 23, 13:17:20 írta Ritka » Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #146 Dátum: 09 dec 23, 15:39:59 »

Jó rész volt. Nem tiszta fialás ez a Kouga gyerek. Szerintem ezt Yammi jii tökéletesen előre látta, ezért volt vele bizalmatlan.
Amit viszont muramasával csinált, igy le "eszközölni" (ikszdé lassan már lesz "E" betüs szó is Nevet)... Nem baj byakuya sama elerendezi.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

« Válasz #147 Dátum: 09 dec 23, 16:39:14 »

Jó kis rész volt. Valahogy megértem ezt a karakter torzulást Kougánál... Szerintem enyhén megőrült és ezért sem hallotta Muramasa, hogy hívja... Sajnos Kougának jobb, ha meghal... Ez az elmebaj sajnos már nem gyógyítható... De Byakkun nagyon jó volt ikszdé Vagány belépő, aztán egy szokásos oltás tőle... Pattog Ez az csak így tovább Byakkun! Rúgd szét a seggét Nevet
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #148 Dátum: 09 dec 23, 16:47:13 »

Na új rész : ez a kouga mekkora állat lett , örült  ( ennyire gyenge jellem lett volna ?) ......  muramasát csak sajnálni tom
de ezt az egészet  az öreg kuchiki meg a vén trotty kocka yamma ji cseszte el.
Byakuya hozta a formáját , alkotni fog.  Nyelvesít
Evel egyetértek, Yama nem előre látta hogy ez lessz hanem előidézte...

Amúgy gondolom nem csak nekem tűnt fel hogy a grafika is romlott a fillerek óta, főleg ezek a mozgások már nagyon gyeszorák...remélem a manga vonalal párhuzamosan visszakapjuk a Bleachtől elvárható színvonalat ilyen téren is.
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #149 Dátum: 09 dec 23, 17:04:29 »

Nem értek egyet. Épp hogy előre látták hogy ez lesz. Tegyük fel h szabadon engedik, mert Kuchiki Taicho beveti a befolyását, felelőséget vállal ... Akkor ugyanugy elszáll mint most, elég csak egy rossz mozdulat. Kouga alapból hülye gyerek volt, öntelt, önző és arrogáns. Igy bánni a zampakutojával, poénból ártatlanokat megölni... Labilis jellem...

Yamma jii nem hülye és Genrei se. Főleg utóbbi... jól ismerte, ő tette a jelentéseket, Yamma meg csak mérlegelt és döntést hozott. Az a 3 shinigami okozta Kouga elszállását, nem a két öreg.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins