24 nov 27, 21:45:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 398241 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #105 Dátum: 09 dec 17, 20:07:33 »

Hm... Mindegy.Szerintem ebbe nem fognak megegyeznia a vélemények... Én úgy is úgy gondolom h. Yamma rossz vezér s azért rossz mert nem ismeria a körülötte lévőket és nem lát áta a dolgokon.
Shinji nagyon sok mindent látott, meg Urahara is... Azért sztem Yamma és Shinji és Urahara nincs egy IQ szinten az utóbbi kettő ha nem is mindent de renget5eg dolgot előre lát és jó vezérek mert ismerik az alattuk szolgálók erejét.

Most komolyan rendben h. nem kell Kyourakut és Ukitakét megdicsérni azért mert elpusztították azta a fegyvert , de erre az egészre azért került sor mert Yammának aztán érvelhettek volna...Yamma baromsága miatt kellett aztaa fegyvert elpusztítani. S Yamma egy percig sem gondolkozott el azon h. esetleg a két tanítvány nem áruló hanem az igazságért harcol...Nem ők elárultak engem elpusztították az elpusztíthatatlan fegyvert hát kit érdekel az előtte lévő jó néhányszáz év...

Nem kella a jó vezetőnek mindent látni de hogy semmit....

Jah és sztem az h. valakitől elveszika a Zanpakutot az egyenlőa  akinyírással...Mehet teázni Ukitakéhoz mikor a szolgálat volt az élete...Hát talán jobb lett volna a ha kinyírják...S a aröhej az egyszer nem vesztette el Muramusa felett az írányítást csak segíteni akart.Ezt kapta érte. Legalábbis én így látom.
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 17, 20:17:48 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Yumi-neechan
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #106 Dátum: 09 dec 17, 20:13:21 »

Yama-jiinek kicsit kicsit az IQja amihez társult az is hogy kicsit nagyon lassan esnek le neki a dolgok...
Kouganál engem a vörös sál nem zavart be, mert a fehéres-zöldeshez képest mintha azt szimbolizálná, hogy ő nem a Kuchiki család vér szerinti tagja, vagy hogy az ő kezéhez több vér tapad,...habár ez nem annyira valószínű.
Viszont az a rózsaszín pihécskék ott oldalt betettek....miért rózsaszín??? talán hogy jól menjen a piros sálhoz vagy mi????
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #107 Dátum: 09 dec 17, 20:15:17 »

Szerintem rendezzünk karácsonyi gyűjtést: Yammának több IQt Kougának meg új ruházatra... Nekem az is betett aza a lila nyaklánc arny izébizével... smirksweat
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #108 Dátum: 09 dec 17, 20:31:33 »

Urahra még hagyján, tudott előre tervezni és jó meglátásai voltak, de Shinji... gyorsan vázolta a szitut, és jó döntései voltak, de ennyi.

Most vázolom Yamma jii szemszögét, hátha közös nevezőre tudunk jutni:

- Kisuke: Mi tudjuk mi törpént, mert megmutatták, de Yamma: Urahara kisuke a fejlesztési iroda vezetője, kisérletezett és egy közveszélyes embert, Mayuri sama-t alkalmazta (akkor), a parancs ellenére elment a hadnagya után, a tett helyszinén rajta kivül senki se hollowizálódot és akire mutogatott, azt egy Taicho, akiben a legjobban megbizik és 300 másik ember látta otthon.
-Kouga: Alapból veszélyes, mert még az ereje kifforatlan, a főguruk ráfogták h áruló, a megtámadottak is ezt bizonyitják, ott állt mellette muramasa teljes nagyságban és kaszabolt, vagyis az a látszat h nem tudja irányitani.

Szerintem egyértelmü a döntés ikszdé
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #109 Dátum: 09 dec 17, 20:42:57 »

Mondjuk így nézve... De az a abajom h. Kougát Yamma külön megfigyelés alatt tartotta és akkor pedig akit végkép nem értek az az öreg Kuchiki neki aztán nincsen mentsége és a végén még ő mondja h. azért kell meghalnia mert túl erős fogja már föl jól felizgatja Kougát és utána eltűnik mintha meg akarná menteni.... Technikai KO Nem szeretema  amaradi gondolkodokat...Én azt szeretem ha nem fogadja el a alátszatot hanem rendesen utána néza a dolgoknak és akkor nem történne mindez. Yamma nem hoz bölcs és megfontolt döntésket kár h. csak annyit lát a felszínt...Egyébként pontosan aza a bajom h.Yamma a főtaicho az SS vezetője csak ennyit lát... Neki sokkal többet kellene tudnia a dolgokról ahhoz h. jó vezér lehessen...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 17, 21:04:04 írta asthi » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #110 Dátum: 09 dec 17, 21:10:00 »

Meg akarja menteni, és valószinüleg sikerült volna is neki, végülis a kuchiki ház feje, öreg és tapasztalt harcos nagy tekintéllyel és nem hiszem h a semmibe beszélt volna.

Kouga egyszerüen elkapkodta, törelmetlen volt Muramasa miatt, ezért kapta a szurást Mosolyog
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #111 Dátum: 09 dec 17, 22:43:38 »

Nana, azért Shinji még mindig sokkal többet sejtett mint Yama. És Shinji meg Kisuke mindig képbe vannak, mert ők tesznek isérte hogy képbe legyenek. Rukiába rejteni a hógolyót tényleg nem volt nagy húzás de az meg már nem az ő hibája hogy Aizen úgy rángatta SS-t mint egy bábszinházba szokás és emiatt megtudta tőle szerezni.
A pendulomos itélethez pedig annyit hogy  az még 1x okés hogy Kisukét elitéli, Aizen nagyon jól megcsinálta és Yama még akkor se látta volna át a dolgot ha az 100x egyszerűbb lenne szóval ezért nem hibáztatom de hogy egyből ki kell végezni a vizardokat amikor azok még eszméletütknél sincsenek már nehezebben emészhető döntés. Megölték volna őket álmukban mint a hollowokat úgy hogy semmit se tudtak a dologról és Yama semmit se tett volna, csak nézett volna ki abból a gyufa fejéböl. Mert okés hogy veszélyforrások lettek de azért csuklóbol kirántani a halálos itéletüket ahelyett hogy mondjuk megfigyelés alá elyezik őket elég súlyos döntés 8 olyan shinigami esetén akik azért valszeg nem keveset tettek SS-ért...persze Yama semmit se tett volna mert fogalma se volt róla mi az a Hyougaku vagy hollowizálódás mint soha semmiről, veszélyesek akkor haljanak meg oszt csá. Ez a legnagyobb baj Yamával hogy soha semmivel nincs képbe, egy erős és vén szivar aki mindig a legegyszerűbb utat választja.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #112 Dátum: 09 dec 17, 23:06:16 »

Nkeem az sem tetszik, hogy soha nem képes harcolni. Elvileg ő solul city no. 1 shinigamija, erre nem hogy Aizent hagyta meglépni, amit aza lapján, amit elrendezett, amikor Ukitakéék tartottak be neki, simán megakadályozhatott volna, de késöbb is csak les, és véletlenül sme lenne hajlandó bármit tenni, még a kritikus helyzetekben sem.. jó, azért, ah jól emlékszem kétszer megmozdult, de az sem volt nagy dolog...
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #113 Dátum: 09 dec 18, 06:24:13 »

Itt többen is írtátok, hogy Kisuke elitélese, és Yama... Neki ehez semmi köze nem voltO_o... az SS fő döntéshozó szerve itélte őt el. Az pedig a sotaihou fölött áll. a 46ok a főfejesek, amit ők határoznak, kötelező mindenkire.
Parancs ellenére tette volna oda MayuritO__o... ilyen parancsra én nem emlékszemXD
Kisuke elitélése, nem mondom hogy csak simán meg volt, eléggé tettek rá mit akar mondani, de megtalálták nála a szükséges eszközöket, leírásokat, akit vádolt a fél SS látta, tökéletes alibi.... csak a CSI-ban nem lehet ezzel megúszniXD
...
A hollowizálódott emberek pedig... meg lehet érteni. Kisuke mondja egyedül, hogy vissza tudja változtatni... Kisukében nem bíznak. A tudatukat irányíthatja az ELLENSÉG. logikus döntés hogy vigyázni kell velük. bezárni nem nagyon tudják, kapitányok, hollowerővel... Elengedni nem engedhetik el, túl sokat tudnak, lehet hogy ellenségek lesznek. Mi marad?
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 18, 06:27:41 írta Dancsa » Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #114 Dátum: 09 dec 18, 08:13:36 »

De aza a baj h. meg sem várják h. megnézzék mit okozotta  ahollowizáció nem rögtön kiakarják nyírni őket mikormég eszméletlenek. Kedves gesztus. S köztük van több kapitány és hadnagy vagyis végülis csak azoból álla a csipet csapat akiket maga Yamma választott ki arra h. szolgálják az SSt, s annyi nincs benne miután megtörténta a baleset h. megvárja mi van ha hollowizálás után is eszüknél vannak és nem kell őket kinyírni s meg lehetett volna velük beszélni h. mi is az ábra, ki tette ezt velük s h. mi legyen a sorsuk ezekután. Nos igen ha ezt megteszik nem kell letartoztatni Kisukét s hamar fény derült volna az igazságra...De nem megsérültek hollowizáltak dögöljenek meg, merta atörvény azt mondja. Nem kell lépten nyomon szembe fordulnia  atörvénnyel de néha bizony igazauk van azoknak akika a saját igazságukért kiállnak (Kyouraku, Ukitake), mert néha a törvény nem szolgálja az igazságot. De ahhoz h. megállapítsd mi az igazság nem csak annyit kell látni amennyit Yamma lát a dolgokból ( ő  iszonyatosan nem láta a dolgok mögé).
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 18, 08:21:53 írta asthi » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #115 Dátum: 09 dec 18, 15:21:22 »

Szerintem  hanyagoljuk a témát, ugyse lesz egyetértés és lassan már csak az ismételgetés lesz Mosolyog

Még utolsó szó jogán... taicho szintü hollowizált emberek, akik nincsenek tudatukban és agba főbe vernének "akárkit", szerintem jó h megölték volna őket, mielőtt tényleg gyilkolnak. Lehetett volna esélyt adni kisukének, de igy biztosabb volt.
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #116 Dátum: 09 dec 18, 15:28:12 »

Ok rendben hanyagoljuka a témát, mert azt hiszem én csak fújom aa magamét és mindig ugyanazt... Nevet S jó belegyeztem tiéd volt az utolsó szó jogaXD
Egyébként ügye jövőhéten elsz új anime rész? De vmikor nem elsz csak enm tudom mikor... Mindenestre most kiváncsi elszek mindezek után mit lép Bya...
Úgy amúgy az ami Kouga orrára van kötve az micsoda?
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 18, 15:28:57 írta asthi » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #117 Dátum: 09 dec 18, 16:19:01 »

Az a "szájvédő" maradványai, de nem biztos Nevet
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #118 Dátum: 09 dec 19, 16:11:42 »

Meg néztem a Bleach Movie 3-at és nem tudok rájönni, hogy hova tűnt Yama-jii? Elment gyúrni? Vagy a 'köznépnek' mutogatja a bicepszét?
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #119 Dátum: 09 dec 19, 16:36:22 »

Mindegy mit csinál ott Yamma-ji. A lényeg az h. Ukitake és Kyourakua a végén bepörög illetve Kisukénak jól álla  akapitányi köpeny Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins