24 nov 27, 14:34:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach - Anime  (Megtekintve 398204 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #30 Dátum: 09 dec 03, 07:07:05 »

Remélem Ukitake Zanpakutoja dupla részes lesz mert az egy iker Zanpakuto.... Jah meg Kyourakujé is. Igaz az inkább az elképzelhető h. az övék egy részben lesz egyszerre. Az nem is lesz rossz.
Gyalogbagoly igazad van, Ukitake és Hisagi Zanpija iker és Kyourakué dupla. Nevet
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Yumi-neechan
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #31 Dátum: 09 dec 03, 08:27:12 »

Ken-chan, go,go.... hihetetlenül őrült az az elmebeteg, de ezért szeressük.
Most lehet a legjobban észre venni, hogy Ukinak iker és Kyonak meg csak simán kettő kardja van. Kyonak nem is egyforma nagy..... Nyelvesít
 Juj zanpaktou töri óra de jó, 10 rész Nevet addig legalább nem fogják ismételgetni  és félbe szakítgatni ichi és denevérke harcát:)
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #32 Dátum: 09 dec 03, 15:24:11 »

Ken -chant mindenki imádja. Ő az egyetlen olyan szereplő, akivél még a Karakura Raiser vagy mi a tököm is élvezhető lenne.

Lehet h ez csak egyedi vélemény, de az egész Bleachben ő a legerősebb, és még jóval erősebb is lehetne, ha megtanulná a zampakutoja nevét.
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #33 Dátum: 09 dec 03, 15:37:42 »

Nem tom én nekem Ken semleges szereplő de az tény h. néha azért elmosolyodok azon ahogyna harcol és közben eszelősen vigyorog...
De nem lenne jó ha megtanulná a Zanpija nevét akkor mindenkinek annyi....  smirksweat
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #34 Dátum: 09 dec 03, 17:20:10 »

Legyen már tiltott egy mondatban említeni Kenpachi és a zanpakutou szavakat... A vége egy újabb vita lenneXD
Karakura raiser meg SEHOGYSE lehetne élvezhető... a fillerek legfillerebbikeXD
Csak engem zavar az a áprilisi dátum?! Még hét rész Zanpakutou lázadás? SOKXD
10 rész Zanpitöri?(ikszdé) Az ötlettel nincs bajom, csak a két és fél hónappalXD, ha egyben kiadnák azt a 10 részt, akkor ok, de így...xD...
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #35 Dátum: 09 dec 03, 17:25:30 »

Nekem is soknak tűnik Szomorú

Áprilisban jön az Ichi vs Ulqui, az lemegy...akkor kb. nyáron fogják ismét eszembejutatni milyen is ha igazi Bleachet nézek animében...áh de soká lessz az még.

Ken-chan meg nekem is semleges, és habár fizikailag talán ő a legerősebb de nem 1 olyan karakter van aki csúnyán lelépné.
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #36 Dátum: 09 dec 03, 17:37:35 »

Dancsa én is eléggé megijedtem reggel amikor olvastam az áprilisi dátumot na de mindegy,végülis én szeretema a fillereketa a bleachben... Nyáron lesz néhány epizód amin nagyon depi leszek...De előtte nagyon boldog... Pojén smirksweat
Naplózva

Yumi-neechan
Gennin
*

« Válasz #37 Dátum: 09 dec 03, 20:23:42 »

Április tényleg egy kicsit ilyesztő, de addig is itt vannak a fillerek ami jól sikerült. Élvezetes, az első bountos fillerhez képest zseniális:P
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #38 Dátum: 09 dec 03, 22:14:25 »

Ja az április eléggé gáz, de ez nem Karakura raiser szintü  filler Nevet

Amugy egy eléggé jó rész volt, főleg ahogy Tousehiro megfagyasztotta a tüzet, persze megint Ichigo központu az egész, de végülis bele kell törődnünk az egészbe.

Orihime gyógyitós akciója nagyon érdekes volt  Pojén Tud valamit.

Az viszont elég gáz, h semmilyen csatát nem láttunk, most gondolom csata/rész lesz.
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #39 Dátum: 09 dec 03, 22:31:19 »

Na hát... Itt van ilyen topic is  Hümm-hümm

Jare-jare Dancsa-saan. A Bleach animében nincsenek lehetetlenek. Jó helyre írok? huh Jóra akkor folytatom. Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy Kenpachi megtanulja a zanpija nevét, csak aztán kap egy tockost és elfelejti.
Nekem tetszett a Karakura Raizer. Bocsi... "Ha nem csinálod, megráz az áram" Nevet Még nem láttam az eheti fillert. Orihime megint feltűnik? Hajj már! Annyira örültem, hogy nem kell most őket is néznem. Olyan jó volt Chad, Ishida, Orihime mentes részeket nézni... Hát ezt bebuktam smirksweat
Naplózva
Yumi-neechan
Gennin
*

« Válasz #40 Dátum: 09 dec 03, 22:36:13 »

Igen Orihime élkül szebb lenne a világ, vagyis animében még biztos jobb lenne, habár akkor nincs aki elrontja és amit ichinek kell kijavítania, meg a kapitányoknak.
Naplózva

Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #41 Dátum: 09 dec 03, 22:42:54 »

Ez a jellemző, mindenkin segíteni akar, ebből van a baja neki!
Azért a legjobb Yamma-jii volt, "itt az ideje hogy megbüntessem a katanámat" azt megnézném, de sajnos nem fogom látni!
Viszont lassan vége és jön amire május óta várok Nevet Nevet
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #42 Dátum: 09 dec 03, 22:43:51 »

Én szeretem orihime karakterét, bár az égadta világon semmi köze nincs a mostani történésekhez, de elvoltam nélkülük.

Nagyon érdekel hogy Byakuya mit fog csinálni, nem lepne meg h ha a végén kiderülni h ő és Yamma jii összebeszéltek.

Am csak szerintem nagy a hasnolnóság Hinamori és Matsumoto zampaktouja és a 3as espada csicskái között?
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #43 Dátum: 09 dec 03, 23:11:32 »

Nem Renningan kísésértetiesen ugyanúgy viselkednek mint a 3. Espada csicskái smirksweat Pedig többet várnék Hinamori és Rangiku kardjától...
Naplózva

six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #44 Dátum: 09 dec 04, 11:09:13 »

Hmmm... Lehet, hogy hasonlítanak, de szerintem elég csekély az esélye, hogy tudatosan lettek ilyenek... Egyszerűen csak az a lényeg, hogy kellett valakiknek hülyének is lenniük. Szerintem eléggé hozzák a gazdáik tulajdonságait. Az egy dolog, hogy Hinamori nem feltétlenül az a pasizós, de ha Aizent nézem, akkor bizony olyan, mint a zanpakutoja. Haineko meg teljesen ugyan olyan, mint Rangiku-san Mosolyog Hiú és szexmániás ikszdé Bár kíváncsi lennék, hogy ők kit idéznek egyik testrészük 'feláldozásával' Nyelvesít
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins