Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1215 Dátum: 11 feb 18, 21:15:58 » |
|
Bleach Movie 4 ost meg az örökzöldek a Fade to Blackről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1216 Dátum: 11 feb 19, 00:12:20 » |
|
köszönöm! meglettek  és 1 pár szó a 309. részről: nekem nagyon tetszett, sikerült jól megcsinálniuk, annyit leszámítva, hogy Aizen végső formájának arca nem tetszett, az oldalt összegyűrt emberi arcra felettébb visszataszító volt, viszont Ichigo-t igazán jól csinálták meg! a zenéket is eltalálták és Aizen stílusa / felfogása is jól össze lett hozva, egy sorozat befejező csatájának tökéletes, de ugye tudjuk, hogy itt még nincs vége! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1217 Dátum: 11 feb 19, 08:30:38 » |
|
Bennem kicsit ellentétes gondolatok voltak. Aizen személyiségét kissé átírta Kubo , ami negatívan hatott a nézőkre. A mindig megfontolt , hideg Aizen egy forrófejű őrült lett. Ez számomra nagy negatívum volt. Csatához meg annyit , hogy rövid lett.  De ettől függetlenül pazar részek voltak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1218 Dátum: 11 feb 19, 10:02:28 » |
|
Végülis, ha jobban belegondolunk, érthető. Hiszen Aizen az evolúció csúcsára akart lépni, azt hitte mindenek felett áll, és kiderült, hogy egy "ember" képes jócskán túlszárnyalni. Így érthető a kiborulása 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #1219 Dátum: 11 feb 21, 14:16:42 » |
|
Hy everybody.
Kérdésem lenne:
1. Melyik epizódban jelenik meg Isshin fightolni?
2.Az utána jövő epizódokban van (mennyi?) filler van?
Előre is köszi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1220 Dátum: 11 feb 21, 19:02:04 » |
|
"Aizen személyiségét kissé átírta Kubo , ami negatívan hatott a nézőkre." szerintem is csak annyi történt, hogy miután ő a lett a hougyoku mestere azt hitte hogy legyőzhetetlen, így a megfontoltabb énje helyett egyre arrogánsabb és beképzeltebb lett, pedig előtte sem volt a szerénység mintaképe:) én ezen a jellemváltozáson nem lepődtem meg, gyakori az ilyen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 21, 19:03:00 írta rougon »
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #1221 Dátum: 11 feb 22, 15:34:21 » |
|
Hát ez nem igaz  képesek egy egyenlőre kegyetlen igénytellennek és röhejesnek tűnő fillert berakni hogy a mangát ne érjék be -.-"
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1222 Dátum: 11 feb 22, 17:58:33 » |
|
pedig várható volt hogy vagy ez, vagy egy elég hosszú szünet lesz mindenesetre ha nem érdekel akkor nem nézed és kész  én is megvoltam az utóbbi pár hónapban ameddig a narutoban volt fillerszezon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #1223 Dátum: 11 feb 22, 18:02:16 » |
|
Személy szerint inkább állnának le -.-" majd ha kell be indulnak . Röhelyesek a fillerek , a bleachben főleg. Egy részre kiváncsi vagyok.: olvastam egy részt, a címe.: 2. osztag uj kapitánya. am naruto fillereket sem nézem olyankor szünet van
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1224 Dátum: 11 feb 22, 18:08:58 » |
|
Szerintem amit most láttál bemutatót a film végén az csak átmeneti filler lesz. Ez csak egy rövid 1-2 részes filler lesz. Utána valószínűleg kezdődik a hosszabb filler szezon a 2. osztag parancsnokáról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #1225 Dátum: 11 feb 22, 18:14:55 » |
|
Most valameddig filler lesz, azután a hivatalos források szerint ideiglenesen leáll a Bleach sugárzása Japánban, tehát nem lesznek hetente megjelenő részek, míg eléggé el nem húz a manga az aniétől. Ez egy fél év körül lehet. Azután folytatják az eredeti eseményszállal, de más néven a Bleachet (mint Narutonak a "Shippuuden")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1226 Dátum: 11 feb 22, 18:19:23 » |
|
Nem úgy volt, hogy le áll az anime, vagy én maradtam le valamiről?  Nem valami olyasmi lesz mint a Pendulum arc, hogy Yoruichi kapitány válásáról lesz szó ?  Aizen szerintem meg direkt csinálta az egészet, hogy be kerüljön a börtönbe... Lehet, hogy ott van valaki akivel találkozni akar vagy valami ilyesmi. De azért Ichigo el tudja érni az embernél, hogy megsajnálja Aizent.  Ja igen, Jammy akkor most nem halt meg ??! o_O Én úgy tudtam, hogy meghalt vagy most Kurotsuchi fogja elintézni ?  Amennyire utáltam Kurotsuchit a Bleach elején, most annál jobban bírom  Amit ott eljátszott, hogy milyen kedves és aztán szórakozik az embereivel az nagyon kész 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1227 Dátum: 11 feb 22, 20:42:22 » |
|
Sok röpke hír terjeng és nehéz eldönteni mi fake és mi nem. Hallottam olyanról , hogy a stúdió áprilisig dolgozik. ha ez igaz , akkor Június vége Július elejéig lehet Bleach filler. Nah de ez annyira labilis , hogy kár is róla beszélni. Szerintem Tilon nem Yoruichiről fog szólni*bár annak jobban örültem volna* , hanem Soi Fongról , amikor kapitány lett Yoruichiék "távozása" után. Mai rész számomra tragikus befejezést kapott. Ez a rész egyértelműen a borzalmas részek közé tartozik nálam. Olyan EPIC ismétlem EPIC lehetett volna , ha mangához hűen fejezik be az Arcot...  De ez van , ha Kubo készít valami Epicet akkor azt vágjuk ki , mert javulás mutatkozott a Bleach imigie-ben.  Még nem voltam ennyire dühös Bleach miatt , de most ez képszakadást okoz nálam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1228 Dátum: 11 márc 01, 15:08:27 » |
|
Mai rész megérdemli az Epic Shit Awards legfényesebben ragyogó díját! Valami eszméletlenül nagy badarság volt az egész. Aki nem állt neki , annak én tanácsolom , hogy ne nézze meg! Inkább nézzetek helyette youtube-on 4-5 AMV-t. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1229 Dátum: 11 márc 01, 19:38:57 » |
|
Hát nekem jobban tetszett, mint az előző Karakuraizeres rész.  De legalább volt egy vicces momentum. Amikor Kon elővette a pótolhatatlan bikinis képét Orihiméről.  Meg a kis pluszt is érdemes megnézni a végén. Azok a ruhák amiket Ishida csinál nagyon komolyak. Meg "köszönöm, hogy megmentetted a köpenyeket a gonosztól" Legalább a végét feldobja Ishida.  Meg az előzetesből is sokk minden kiderül. Pl a jelenben fog játszódni meg a legfontosabb Soifonnak megmaradt a karja  Olyan idegesítő volt, hogy eddig nem tudtam, hogy akkor megmarad a karja, vagy sem.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
|