25 júl 27, 11:56:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Animekarácsony 2009  (Megtekintve 7099 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Dátum: 09 nov 22, 15:03:37 »

Animekarácsony 2009
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #1 Dátum: 09 nov 22, 15:10:36 »

Jajj de jó megindulta a topicXDKöszönöm!

Ismertető(aki estelen még nem látogatott volan el a Mondo honlapjára http://www.mondocon.hu/index_cosplay.php?id=11):

"Jön a MondoCon téli kiadása, az Animekarácsony! December 12-én nagyszabású Cont rendezünk, versenyekkel minden ismert kategóriában, új és szokásos programokkal, számos partnerrel és rengeteg újdonsággal, és persze levásárolható belépővel. "

Hát én mivel már megígértem h. megyek ezért megyek bár valószínüleg pontosan ugyanolyan lesz mint az őszi MondoCon azaz azért biztos nem lesz nagy AnimeCon szintű de azért anime karácsonyXDXDXDXD

Ki jön még???
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 23, 21:21:49 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
luggeriano
Chuunin
*

I HERD U LIEK MJUZIK WHALEZ

« Válasz #2 Dátum: 09 nov 24, 13:20:34 »

A tavalyi (2008-as) Animekarácsonyra meghirdetett - és eredményes AMV-verseny idén is a hagyományoknak .
 megfelelően kihirdetésre kerül.

Az AMV-verseny promója megnézhető itt

A versenyszabályzat ITT érhető el.

Jelentkezés menete: Jelentkezz be (vagy ha nincs, előbb regelj) a Mondo fórumos loginoddal a Mondocon.hu-ra. Katt a Versenyjelentkezés menüre, ahol kiválasztod, hogy FAN vagy EXPERT kategóriában szeretnél nevezni. (csak egyetlen kategóriában nevezhetsz !)

Ezután katt a megfelelő kategóriánál a Nevezések sorra, majd kattints az Új Nevezés gombra. A nevezési adatok megadása után a regisztrált mailcímre érkezik az FTP-hozzáférés, ahova művedet feltöltheted.

Nevezési és egyben feltöltési határidő: 2009. december 6. (vasárnap) 23:59

Bármilyen, a versennyel kapcsolatos kérdésedet felteheted a Mondo topikjában vagy az amv@mondocon.hu címre írva.
Naplózva

luggeriano
Chuunin
*

I HERD U LIEK MJUZIK WHALEZ

« Válasz #3 Dátum: 09 nov 24, 13:22:07 »

Természetesen a 3. NAruto-kun AMV-versenyre nevezett AMV-ket is be lehet nevezni.
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 24, 13:24:22 írta luggeriano » Naplózva

Signor Doe
Chuunin
*

« Válasz #4 Dátum: 09 dec 06, 11:19:32 »

Nemlenne érdemes kihagyni. Ha jól tudom az előző Mondocon se volt rossz.

Legalább a jegy is megint megfizethető az már más kérdés h akkor rá érek-e -.-.
Naplózva

„Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #5 Dátum: 09 dec 06, 13:12:05 »

Szerintem az őszi mondocon nem volt rossz és ez gondolom hasonló lesz ugyhogy barátnőmmel tuti megyek, és elvileg akkor fog megjelenni a Nana 6. kötete magyarul amit midneképpen be kell szereznem (a mangafan honlapján legalább is ezt olvastam)  Nevet ^^
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #6 Dátum: 09 dec 06, 22:05:31 »

Én tuti ott leszek, kedden megyek sakurazakába a foglalt jegyemért Nevet
Vásárolgatni szerintem nem nagyon fogok, majd meglátjuk, milyen lesz Mosolyog (ugyanis nem voltam mondoconon, szal nemtudom, mit alkotnak, majd most.. Nevet)
Naplózva
Signor Doe
Chuunin
*

« Válasz #7 Dátum: 09 dec 08, 19:01:20 »

Úgy tűnik én is megyek + haverom bár az a betegelméjű ha másért nem akkor csajozni jön -.- ikszdé.

Remélem fantazit is fognak árulni mert ha jól láttam az a könyv kiadó is ott lesz a amelyik a warcraft könyeveket forgalmazza.
Naplózva

Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8 Dátum: 09 dec 10, 13:03:21 »

Kár...pedig terveztem, hogy megyek, de pénzt nem szándékozom kiadni rá. Ettől függetlenül lehet, hogy kinézek a csarnok elé, hogy találkozzak pár emberrel.
Javárjál, mégsem...akkor Bécsben leszek Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 10, 13:04:38 írta Ritka » Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #9 Dátum: 09 dec 10, 16:35:50 »

Én sajnos még sem fogok tudni menni... Jó mondjuk pénzem sincs rá meg időm sem....Majd legközelebbXD
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #10 Dátum: 09 dec 12, 18:09:15 »

Most jöttem haza animekariról. véleményem: majdnem ugyanolyan volt mint mondocon. de azért hiányzott az az igazi conos hangulat szerintem a hülyülések táncikálás ilyesmik... smirksweat
De a performance volt a legjobb annyit röhögtünk rajta huh Pojén A sorbaállás viszont nem maradhtaott el reggel de egy 2 percre még a hó is elkezdett esni --- nyáron majdmeg sültem ősz tavasz jó idő de most meg fagyás Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 12, 18:13:23 írta vivien.san » Naplózva

♥♥
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #11 Dátum: 09 dec 12, 19:30:14 »

Vivien.san, Hmm... tök olyan volt mint az őszi mondocon? Akkor tényleg nem volt meg a con-feelingXD... 1800Ft-t (nem érdekel, hogy a fele levásárolható, ha venni akarok valamit, sulimtól ott van egy bolt 10 percre, egy másik fél órára, de hazafelé útbaesik az is, ott van még egy a hazafelé utvonalon szintén 10 percre...) meg nekem nem ér meg. Szerintetek megérte?
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #12 Dátum: 09 dec 12, 19:37:52 »

őő jolvan na Nevet úgygondoltam hogy mondoconon volt  con  feeling de most hiányzott szntem csak jöttek mentek az emberek csoportokban beszélgettek vásároltak mindenki elvolt de semmi féle táblák nagyobb megmozdulások meg hasonlók bár én elég korán leléptem úgyhogy ..Nevet Pojén
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 12, 23:09:11 írta vivien.san » Naplózva

♥♥
Signor Doe
Chuunin
*

« Válasz #13 Dátum: 09 dec 12, 21:39:56 »

Szerintem nagyon penge volt az animekarácsony.Főleg a két artista lány vagy igencsak hajlékony leányzó Nevet.
+ a sok új barát és 1 szép fehérhajú leánynak az msn címe(Már csak ezért is megérte igeeeen.).
A táncikálás meg az ugrabugra nemmaradt el kb este 6 vagy 7 óra fele volt ott minden bár sajnos volt amit igen drágán vesztegettek ráadásul az elején mozulni se lehetett a nagyteremben a DDR és a Karaoke szobáról nem is beszélve.
képekkel pedig nemtudok szolgálni hisz lemerült a fényképezőgép h áldjam az eszem nem töltöttem fel ASD.

Mostmár csak a holdfény team találkozójára leszek kiváncsi...
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 12, 21:40:36 írta Signor Doe » Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #14 Dátum: 09 dec 13, 14:16:29 »

Nah én is kinnt voltam 'conon. (Alig 1 órája értem haza.xD) Nem t'om, engem annyira nem kötött le a dolog. Mondjuk ennek oka az is lehet, hogy kb. egész nap alig voltunk bennt.xD Elvoltunk a Hungexpo hotel éttermében./Ingyen süti Yeah! Nevet
Nah meg kinnt a hidegben kellett felkenni az arcomra a Hidan-pofát, hogy a melegben ne olvadjon le.

Nem baj, a hangulat megvolt. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: [1] 2
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins