24 nov 01, 00:49:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 876 877 [878] 879 880 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511240 alkalommal)
0 Felhasználó és 131 vendég van a témában
Sorrow
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13155 Dátum: 12 jún 01, 19:28:06 »

ezt már én is írtam előtted számomra is rejtély h tsunade miért nem esett már derék tájban ketté.....okés h regenerál meg minden de basszus ez komoly???? ez már tényleg kicsit sok.......(szokásommá vált a pontozás azért használom ezt Chakra de ha ez probléma akkor abbahagyom)
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 19:35:17 írta Sorrow » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Chrono
Újonc
*

démon

« Válasz #13156 Dátum: 12 jún 01, 20:17:34 »

Nem akarok hülyeséget irni, lehet az én szemem a rossz vagy nemtudom, de Madara a rinnengannal csinálta a tökéletes sussanoo-t?? és milyen különleges ereje lehet, ha Sasuke  amaterasutól lángoló sussanooja ehhez képest piskóta, mert gondolom hogy az, elvégre egy gyengébbel nem rukkolna elő Kishi.
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #13157 Dátum: 12 jún 01, 20:34:38 »

Hát mivel Madara  eddig is rinnengannal használta a sussanoo-t így nem hinném, hogy ez sok extrár dobna hozzá Nevet

Amúgy már fentebb írtuk, hogy ez a változat mitől lehet "tökéletes", de amíg nem látjuk akció közben addig ezt nem lehet megmondani biztosra. De én nem számítok semmi eget rengetőre. Szerintem csak "marketing" szöveg  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 20:35:43 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #13158 Dátum: 12 jún 01, 20:36:58 »

Mondjuk az is érdekes, hogy a susanoo-t ami egy sharingan technika simán használja rinnegan szemmel. Ezzel szemben mikor A ellen genjutsut használt, akkor visszaváltott MS-re.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #13159 Dátum: 12 jún 01, 20:49:02 »

ha döfték a két kardot akkor benne maradhat, és gyógyulhat tsunade. Ellenben ha vágták volna akkor simán kettészakad, csak így maradhatott egybe. Én számítok eget rengetőre, biztos tud extrákat a susano.
mach5: énis valami ilyesmire gondoltam hogy az első is megsínylette azt a harcot mint madara, arról a küzdelemről remélem megtudunk valamit, mondjuk a naruto-sasuke harc előtt (ha lesz egyáltalán).
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13160 Dátum: 12 jún 01, 21:14:35 »

Yamael: Természetesen szerintem is lesz spéci képessége. De szerintem nagyobb a füstje mint a lángja (még akkor is ha végezne mind az 5 kagéval egyszerre.)

De amilyen állapotban van már az 5 kage szerintem egy egyszerű Jounin is képes lenne végezni velük, gyakorlatilag állni alig tudnak a lábukon.

Persze biztos megint valami tényleg spéci lesz, de nem hiszem, hogy egy 100% on lévő Naruto / Sasuke elpatkolna tőle. És itt már csak az számít igazán nagy durranásnak amitől ők is egyből behalnának. A többi meg "csak" még 1 a sok közül.

A "B" verzió az az, hogy az Uchiák már megint kapnak egy "Istengyilkos" technikát és a nép ezért fogja a fejét.
De ha az lesz amit én írtam akkor meg az lesz hogy "csak ennyi a végső susanoo" és miért kellet ilyen nagy dobra verni.
Szóval nagyon valószínűnek tartom, hogy a rajongóknak semmiféle képen sem fog tetszeni.  >.<#
Én magam részéről inkább várok egy kisebb durranást és majd max kellemesen csalódok benne.  Minthogy várjak valami nagy durranásra és nagyot csalódjak majd benne.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 21:32:30 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13161 Dátum: 12 jún 01, 21:59:09 »

Nem kell ide szarkazmus. Még nem tudunk olyan Sharingan technikáról, amit csakis FMS-el lehetne használni.
Kivéve a "nem vakulok meg a MS használatától" nevűt. Nevet
de nem ez a lényeg, hanem, hogy az ms technikákból bármelyiket tudta volna használni hashirama ellen, és egyik ellen sem lett volna esélye fa elemmel, láthattuk, hogy az amaterasu még a bijuukat is legyőzii, ha nem kerülik ki
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13162 Dátum: 12 jún 01, 22:14:26 »

Na egy kicsit elemezgettem a Manga képeit és abban biztos, hogy egyet fogok érteni bárkivel, hogy ez a susanoo Kegyetlen nagy. Ördögi Sajnos nem lehet tökéletesen látni az arányokat de Onoki Jintonjába a 25 (egy átlagos ninjánál úgy 4x 5x nagyobb) faklón simán befér. És az a susanoo ennél 2x magasabb (+ az apró, de arra most nem adunk ikszdé)

Az biztos, hogy van lába máskülönben nem lenne ilyen magas, és a "tengu páncél" is megvan.

És amit még észre vettem, hogy ez teljesen sötét nem látni benne Madarát. Míg azért Sasukét és Ithacit szoktuk látni.
Sasuke susanoo ja: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/574/12
Madara végső susanoo: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/588/17
Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13163 Dátum: 12 jún 01, 22:20:06 »

Nem akarok hülyeséget irni, lehet az én szemem a rossz vagy nemtudom, de Madara a rinnengannal csinálta a tökéletes sussanoo-t??
A Susanno MS - FMS technika, de mivel a Rinnegan az FMS-ből jön létre, így használható vele + a Rinnegan technikái is.

Mondjuk az is érdekes, hogy a susanoo-t ami egy sharingan technika simán használja rinnegan szemmel. Ezzel szemben mikor A ellen genjutsut használt, akkor visszaváltott MS-re.
FMS -> Rinnegan, azaz a Rinnegan tudja az FMS technikáit. A klónok kezdettől fogva "csak" FMS-sel harcoltak, és mivel egy klón genjutsuzta be A-t, így nem váltott vissza sehova.

de nem ez a lényeg, hanem, hogy az ms technikákból bármelyiket tudta volna használni hashirama ellen, és egyik ellen sem lett volna esélye fa elemmel, láthattuk, hogy az amaterasu még a bijuukat is legyőzii, ha nem kerülik ki
Mióta tud Madara Amaterasut használni?
Minden MS sharingan más és más, egyedül a testvéreké hasonló. Hasonló volt Itachi és Sasuke MS-ja is, egyik az Amaterasut tudta jobban használni, másik a Tsukuyomit. Madara is rendelkezett a Susanoo mellett 2 másik technikával és természetesen az öccse is. Ezek teljesen függetlenek az Ita féle MS jutsuk-tól.
Egyetlen dolog közös az MS-FMS jutsuk között, ez pedig a Susanoo, igaz ennek a formája is eltérő.

Ja és még a nem végtelen Edo-s chakrára is egy újabb bizonyíték: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/588/15
Tsunadén pedig nevettem, mikor megláttam. Mindegyik Kage kétségbeesetten védekezik és támad, erre Tsunade Susanoo kardokkal a hasában "próbálkozik".
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 22:24:18 írta CsukiIce » Naplózva

szlaceka
Újonc
*

« Válasz #13164 Dátum: 12 jún 01, 22:52:40 »

Nem akarok hülyeséget irni, lehet az én szemem a rossz vagy nemtudom, de Madara a rinnengannal csinálta a tökéletes sussanoo-t??
A Susanno MS - FMS technika, de mivel a Rinnegan az FMS-ből jön létre, így használható vele + a Rinnegan technikái is.

FMS -> Rinnegan, azaz a Rinnegan tudja az FMS technikáit. A klónok kezdettől fogva "csak" FMS-sel harcoltak, és mivel egy klón genjutsuzta be A-t, így nem váltott vissza sehova.

Mióta tud Madara Amaterasut használni?
Minden MS sharingan más és más, egyedül a testvéreké hasonló. Hasonló volt Itachi és Sasuke MS-ja is, egyik az Amaterasut tudta jobban használni, másik a Tsukuyomit. Madara is rendelkezett a Susanoo mellett 2 másik technikával és természetesen az öccse is. Ezek teljesen függetlenek az Ita féle MS jutsuk-tól.
Egyetlen dolog közös az MS-FMS jutsuk között, ez pedig a Susanoo, igaz ennek a formája is eltérő.

Ja és még a nem végtelen Edo-s chakrára is egy újabb bizonyíték: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/588/15
Tsunadén pedig nevettem, mikor megláttam. Mindegyik Kage kétségbeesetten védekezik és támad, erre Tsunade Susanoo kardokkal a hasában "próbálkozik".

Több közös jutsujuk van azért. Pont most derült fény például az Izanamira azt valószínűleg minden sharinganos tudja használni és a tökéletlen Izanagit is(talán ahogy magyarázta Itachi lehet használgatni senju dns nélkül is). Emellett kitudja, hogy még mik vannak...
Naplózva
balint002
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #13165 Dátum: 12 jún 01, 23:03:27 »

Nem akarok itt egy tökéletes elméletbe bele kontárkodni, de mintha annó amikor Itachi először mutatta meg a Susanoját a testvérharc végén nem azt mondta, hogy ez a technika mármint a Susanoo a két szem technikát egyesíti? Amaterasu ball szem, Tsukiyomi jobb szem majd a végén Susanoo mindkét szem.
Naplózva
szlaceka
Újonc
*

« Válasz #13166 Dátum: 12 jún 01, 23:18:03 »

Yamael: Természetesen szerintem is lesz spéci képessége. De szerintem nagyobb a füstje mint a lángja (még akkor is ha végezne mind az 5 kagéval egyszerre.)

De amilyen állapotban van már az 5 kage szerintem egy egyszerű Jounin is képes lenne végezni velük, gyakorlatilag állni alig tudnak a lábukon.

Persze biztos megint valami tényleg spéci lesz, de nem hiszem, hogy egy 100% on lévő Naruto / Sasuke elpatkolna tőle. És itt már csak az számít igazán nagy durranásnak amitől ők is egyből behalnának. A többi meg "csak" még 1 a sok közül.

A "B" verzió az az, hogy az Uchiák már megint kapnak egy "Istengyilkos" technikát és a nép ezért fogja a fejét.
De ha az lesz amit én írtam akkor meg az lesz hogy "csak ennyi a végső susanoo" és miért kellet ilyen nagy dobra verni.
Szóval nagyon valószínűnek tartom, hogy a rajongóknak semmiféle képen sem fog tetszeni.  >.<#
Én magam részéről inkább várok egy kisebb durranást és majd max kellemesen csalódok benne.  Minthogy várjak valami nagy durranásra és nagyot csalódjak majd benne.

A kép alapján hatalmas nagy. Talán bijuu méretű... Nem tudni, de ha igen az már önmagában is pusztítő erő. A bijuuk már a méretükkel is rettenetes kárt okoznak, csakúgy mint az óriásbékák, óriáskígyók, óriáscsiga!?!? Hát még ha nem lassú és nem csak nagy, de erős és fegyvert használ, vagy valamilyen technikát, még ha az nem is olyan romboló mint a bijuu bomba. A Gedo Mazo is komolyakat harcolt.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #13167 Dátum: 12 jún 02, 08:33:10 »

Szerintem attól a susanoo-tól nem kell sokat várni. Ha ezt tudja és hashirama ellen is használta akkor tuti hogy nem kell beszarni tőle. Madara már rég le lenne győzve ha nem edo tensei-be lenne és még meteorokat se használhatna. Igen...az 5 kage úgy le lett verve hogy egy jounin is legyőzheti őket. Nem tudni mit lehet elvárni ettől a susanoo-tól de csak nem kapjuk meg ugyanazt mint itachi vagy sasuke susanoo-ja.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13168 Dátum: 12 jún 02, 09:02:11 »

Több közös jutsujuk van azért. Pont most derült fény például az Izanamira azt valószínűleg minden sharinganos tudja használni és a tökéletlen Izanagit is(talán ahogy magyarázta Itachi lehet használgatni senju dns nélkül is). Emellett kitudja, hogy még mik vannak...
Én MS jutsukról írtam és ezek nem azok, semmi közük nincs hozzá. Az alap 3 pontos Sharingannal is használhatók.

Nem akarok itt egy tökéletes elméletbe bele kontárkodni, de mintha annó amikor Itachi először mutatta meg a Susanoját a testvérharc végén nem azt mondta, hogy ez a technika mármint a Susanoo a két szem technikát egyesíti? Amaterasu ball szem, Tsukiyomi jobb szem majd a végén Susanoo mindkét szem.
És én mit írtam? Ugyanazt, amit te is, azaz: "ez a technika mármint a Susanoo a két szem technikát egyesíti". Az hogy ezek a technikák mások mint Itachinál, az már más kérdés és épp ezért a Susanoo-k sem egyformák. Például ott van Obito. Ha valaha is elérte volna a Mangekyo szintet, akkor az egyik szeme a Kamuit tudná, nem pedig az Amaterasut vagy a Tsukuyomit.

Szerintem attól a susanoo-tól nem kell sokat várni. Ha ezt tudja és hashirama ellen is használta akkor tuti hogy nem kell beszarni tőle. Madara már rég le lenne győzve ha nem edo tensei-be lenne és még meteorokat se használhatna. Igen...az 5 kage úgy le lett verve hogy egy jounin is legyőzheti őket. Nem tudni mit lehet elvárni ettől a susanoo-tól de csak nem kapjuk meg ugyanazt mint itachi vagy sasuke susanoo-ja.
Ez komoly? Miért is lenne legyőzve Madara? Ha nem Edo-s lenne akkor nem veti be a meteorokat. Talán most fogja komolyra venni a figurát, eddig csak játszott a Kagékkal, úgy hogy a fáradtságnak legkisebb jelét sem mutatja, pedig használt egy-két komoly technikát.
Az 5 Kage pedig számomra elég nagy csalódás, talán Oonoki az egyetlen aki mutat is valamit. Ennek az 5-nek nem sok keresnivalója lenne sem Hashirama, sem pedig FMS Madara ellen, főleg ha az utóbbinak a FMS Susanooja volt ilyen.
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #13169 Dátum: 12 jún 02, 09:21:22 »

CsukiIce: Na jó  ebbe a részbe igazad van de azért sok a különbség az edos test és a húsvér test között. Madara edo teste halhatatlan ezért sokat megtehet. Madara hús vér teste bele halt már volna pár támadásba ha játszadozik és kb 3-4 ilyen alkalom volt smirksweat. Ha persze komolyan veszi akkor kevés az 5 kage de nem isten ettől még Mosolyog.
Aki meghalhat az tsunade, A és oonoki ennyi kage elég ha meghal.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 876 877 [878] 879 880 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins