24 nov 01, 04:27:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 874 875 [876] 877 878 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512413 alkalommal)
0 Felhasználó és 134 vendég van a témában
samat
Vendég
« Válasz #13125 Dátum: 12 máj 31, 16:32:22 »

A végső harc az lesz hogy Sasuke megtanulja a mega susanoot és Naruto meg a mega bijuu formát és akkor a két óriási chakrakupac összecsap. De gondolom valamiben csak küldöndbözik mint a normál susanoo?? talán hogy alulról védett meg mindenhonnan.Naruto meg Sasuke (ha megtanulja a mega susanoot ugyan ott lesznek és így lesz a jó)
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #13126 Dátum: 12 máj 31, 17:36:44 »

Egyetértek STM-el

Ez a "tökéletes" Susanoo szerintem is csak annyiban tér el a többitől, hogy lába is van a "ruha" mellett  ikszdé

Amúgy engem az sokkal jobban érdekel(ne), hogy Tobi mit is akar Naruto-tól a rókán kívül  Ördögi Nevet
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
malakian666
Vendég
« Válasz #13127 Dátum: 12 máj 31, 17:55:45 »

Csak az ő műve lehet. Más Suiton használó nincs a csapatban.
Mei is egész ügyes volt, hiszen néhány fejezettel korábban képes volt visszaverni Madara egyik legerősebb Katon technikáját. Ez nem kis dolog.

Egyébként a Raikagénak mindkét keze megvan, nem? Vagy csak én látom rosszul?

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/562/18

Igazad van, Mei kell oda a tűz jutsuk ellen.
Susano'ok ellen miért nem tolnak olyat, hogy Gaara csinál egy "barlangot", Mei meg leolvasztja őket? Ha Sasuke Susano'oját olyan könnyen leolvasztotta egy normál támadással, akkor itt beleadhatna mindent  Gondolkozik

Raikage viszont tényleg hasztalan, pedig ha Gaara kirántaná Madarát (bár ezzel a Susano'oval ez már lehet, hogy nem lehetséges), akkor ő lenne az egyetlen, akinek megvan a gyorsasága hozzá, hogy kárt tegyen benne. De eddig semmit nem ért, Oonoki chakrát pazarolt arra, hogy ő könnyebb legyen, meg időt arra, hogy kihozza a genjutsuból. Az öreg viszont már nagyon sokat szerepelt és mutatott, most is ő mondott beszédet, Madara őt akarja megtörni, szerintem nagyon esélyes, hogy meghal (mondjuk már az előző fejezeteknél is ezt mondtuk).
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #13128 Dátum: 12 máj 31, 18:25:19 »

Szegény Oonoki, hát ennyire utáljátok? sokat szerepelt és aztán? kell minden csapatban egy ember, aki fennt tartja a hitüket, és buzdítja őket, csak úgy mint Naruto.  Nyelvesít

De fenn áll a halála. De az is elképzelhető, hogy jönne a nagy csapás a mega híper szuper susanooval, és paff... ikszdé eltűnik minden edo tensejes zombi. S ők meg ott állnak ledermedve.  bow

S miután megszűnik az edo tensei, lehet akkor lépnek fel a zetsu spórák és....*nézz Kishimoto-sensejre* - Jöhet Naruto és Tobi.  smirksweat Ördögi megtudhatnánk lassan, ki is van a maszk alatt.

Ti kit gondoltok a maszk mögött?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 18:26:21 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13129 Dátum: 12 máj 31, 18:30:32 »

Jó persze Oonoki a legidősebb és ő is zúz a legtöbbet így könnyen veszélyes helyzetbe kerülhet, de neki mindenféle képen túl kel élnie mert még nem adta tovább a vérvonal kiterjesztésének a titkát. Kishi nem hiszem, hogy őt kinyírná. Viszont Tsunade már továbbadta a tudását a következő generációnak szóval ebből a szempontból nem akadály.
Bár sajnálnám ha Madara őt ölné meg. Sőt azt is ha bármelyiküknek baja esne.
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Putir
Vendég
« Válasz #13130 Dátum: 12 máj 31, 18:31:03 »

Lina22
Ne kezdjél el itt offolni, van Tobinak saját témája: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=411.0
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #13131 Dátum: 12 máj 31, 18:56:21 »

Lina22
Ne kezdjél el itt offolni, van Tobinak saját témája: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=411.0

Hoppácska tényleg, köszi a figyelmeztetést ^^
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #13132 Dátum: 12 máj 31, 20:44:48 »

malakian, hiába olvasztaná meg a susanókat, egyedül kéne hogy tartózkodjon ott a 26 madara ellen, mivel a többiekre is mérgező amivel harcol. Ezért nem használható zárt térben sem. Amúgy onoki hiába adná tovább a por elemet, ha senki sem képes azt használni, ezért szerintem ő lesz az utolsó aki birtokolja. Ez a susano annyiban tér el hogy nagyobb, és ezért ellenállóbb, látszik a Holdról, és egy ökölcsapása nyomán ottmaradna egy hadosztálynyi ninja. (meg tuti tud über ninjutsukat)
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #13133 Dátum: 12 máj 31, 20:46:48 »

Ha Madara ennyire erős, akkor milyen lehetett Hashirama? Madara még a Kilencfarkút is bevetette a harcban és mégis alulmaradt.
Naplózva

samat
Vendég
« Válasz #13134 Dátum: 12 máj 31, 21:06:54 »

Szerintem meghal Raikage és helyette a tesója lesz a főnök de lehet hogy tovább adta a tudást az öreg csak azt nem mutatta a manga és szerintem ha kifultak a kagék akkor vissza Itachihoz és ott nem sikerülne neki a Zetsu spóra miatt de jönne Suigetsu és a tekercs amiben az van hogyan állísd meg az edo tenseit by Oro   bye bye
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #13135 Dátum: 12 máj 31, 21:23:19 »

valóban milyen erős lehetett hashirama, de valószínű hogy a rinneganos, senju dns-es, faelem használó madara megcsókoltatná vele a földet. (kyuubi nélkül is)
szerintem meghalhat az összes kage, csak az öreget bírom közülük xd. ja, gyakorlatilag a kagék most már a maradék maradékának az utolsó morzsáját is bevetették chakra ügyileg, ha ezek után egyik is bír használni valamit akkor az már nem fer!
Naplózva

A reményhal meg utoljára
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13136 Dátum: 12 máj 31, 21:39:31 »

Én egyedül csak azt nem értem, hogy az emberek miért a Mostani Madarát akarják összevetni az 1. Hokagével.

Akkoriban Madara még nem rendelkezett rinnegannal (bár nem használta az összes képességét) nem rendelkezett fa elemmel és ráadásul halhatatlan sem volt. Pojén  Akkoriban Ithaci szintje felett lehetett egy kicsivel, bár mivel túl sok illúziót  nem láttunk tőle így lehet, hogy Ithaci még le is tudta volna győzni.
De szerintem akkoriban teljesen más harci stílust használt lehet, hogy sokkal keményebb tudott lenni mint azt elbírnánk képzelni. Amúgy én még mindig csodálkozok azon, hogy az 1. le tudta győzni, (még akkor is ha tudott regenerálódni). Azért ezek a képességek már önmagukban is eszméletlenül erősek.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 21:41:00 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

« Válasz #13137 Dátum: 12 máj 31, 21:55:47 »

jó az igaz, hogy mostani harcba egyszer nem forgott veszélyben az élete, szinte csak játszott az e-heti részig. De sokakban úgy él az első mint hiruzen ellen, gyengének beállítva. A mostani mokuton jóval erősebb, és sokrétűbb, mint az akkori, madara egy jutsuval elaltatta az 5 kagét. Emellett létra hozható vele kb több száz ilyen csapda. Fával mindent teremthetett amit akart, a semmiből. De érdekes az is, ha yata tükör megvolt neki, (ez nagyon nem biztos), akkor fával hogyan törte át?
madara most halhatatlan majdnem, mindezek ellenére egyszer sem forgott volna veszélyben az élete (ha élne Nevet). szerintem a meteort is megúszta volna, hszen bír az első dns-éve, és már korábban is alkalmazta...
Naplózva

A reményhal meg utoljára
samat
Vendég
« Válasz #13138 Dátum: 12 máj 31, 22:00:58 »

Meghalt volna mert Tsunade bevitt neki egy erőset és a klónját le is pecsételték  ikszdé
Naplózva
szlaceka
Újonc
*

« Válasz #13139 Dátum: 12 máj 31, 22:17:08 »

Én egyedül csak azt nem értem, hogy az emberek miért a Mostani Madarát akarják összevetni az 1. Hokagével.

Akkoriban Madara még nem rendelkezett rinnegannal (bár nem használta az összes képességét) nem rendelkezett fa elemmel és ráadásul halhatatlan sem volt. Pojén  Akkoriban Ithaci szintje felett lehetett egy kicsivel, bár mivel túl sok illúziót  nem láttunk tőle így lehet, hogy Ithaci még le is tudta volna győzni.
De szerintem akkoriban teljesen más harci stílust használt lehet, hogy sokkal keményebb tudott lenni mint azt elbírnánk képzelni. Amúgy én még mindig csodálkozok azon, hogy az 1. le tudta győzni, (még akkor is ha tudott regenerálódni). Azért ezek a képességek már önmagukban is eszméletlenül erősek.

Sok embernek jön le a Narutobol hibásan az, hogy az újak jóval erősebbek a régieknél. Egyelőre még mindig Rikudou Sennin erejének megközelítése a cél és ha Hashirama meg Madara elég közeli leszármazottak akkor jóval erősebbek lehettek mint pl Itachi. Főleg a kyuubival. Rinneganja igaz, hogy nem volt de most se nagyon használta még. Ezt leszámítva csak a fa elemmel erősebb, de azt se használta azért olyan sokat leszámítva a klónokat, amik tényleg jó erősek, de valahogy soha nem olyan erősek mint maga a használó. Ha ennyivel is veri a kagékat nem a fa miatt van.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 874 875 [876] 877 878 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins