24 nov 01, 02:02:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 873 874 [875] 876 877 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511742 alkalommal)
0 Felhasználó és 65 vendég van a témában
Duuu
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #13110 Dátum: 12 máj 30, 23:32:05 »

Igazából nem mondható, hogy nem láttunk az erejükből semmit a kageknak. Azt már igen, hogy nem ebben a harcaban láttuk. Tsunade-tól semmi újat nem gondolnék, gondoltam. Bazi ütés, gyógyítás, öngyógyítás. Gaara harcolt a 4. divizióval, ott mutatott egy-két dolgot, de őt már jó ideje ismerjük, mint karakter.
A Raikage a találkozón alkotott. Most egy kézzel nem tud maximálisat teljesíteni akármit csinál.
Akinek az ereje jobban ki van vesézve az az öreg Oonoki. No tőle láttunk egy-két szép dolgot itt is, meg a divizió harcoknál is.

Akit hanyagolva érzek az Mei. Olyan mint az Oonoki inverz. Pedig 2 vérvonal képességgel többet várna az ember.
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13111 Dátum: 12 máj 30, 23:44:09 »

Többet vártam volna, mint egy Végső susanoo, kicsit olyan bleach érzése van, nem tudtak mit kitalálni, akkor legyen a legerősebb technika végső ereje...
A másik dolog, hogy eddig a rinnegant nem is használta, a  fa elemhez nem kell, a klónjutsuhoz nem kell, a susanoohoz se kell, akkor minek fejlesztette ki?
Naplózva

Terumi Mei
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Mizukage

« Válasz #13112 Dátum: 12 máj 31, 02:50:08 »

Kicsit lemaradtam. Naruto klónja még mindig ott van?
Jó kis fejezet volt, nagyon tetszett, csak sajnálom, hogy Itachitól most már örökre elbúcsúzunk.  Szomorú A kagekat az utolsó pillanatban fogja megmenteni szerintem, mert ez a végső Susanoos Madara már túlontúl erős. Azért még mindig keveslem amit Madara mutatott, de attól függetlenül jól elintézte a kagekat. Ooonoki jól harcolt, ahogy Mei is, de itt nem volt egy fikarcnyi esélyük sem.
Naplózva

"Mégis mi van akkor.... ha ostoba vagyok?
Már az elejétől fogva nem voltunk több, mint egy csapat idióta.
Azért jutottunk el  ilyen messzire, mert nevetséges álmokat kergettünk.
Még meg kell másznunk az emelkedőt.
Nem halhatunk meg itt, visszazuhanva a hegy lábához!"
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #13113 Dátum: 12 máj 31, 03:39:11 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/588/8 stunade nagyin ez mi? durva amúgy a perfect sussanoo:) itt tuti hogy a kagéknek vége, majd ha madara vissza is tér, akkor vagy sasuke, vagy narutoval küzd meg akik méltó ellenfelek lesznek.
szerk. azok a sussanoo pengék bele szúrva,azth ittem kapott egy újjj stylistet xD
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 03:46:52 írta batai15 » Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #13114 Dátum: 12 máj 31, 04:38:59 »

Itachival az az igazi problémám, hogy az a genjutsu ami kiszedte Kabuto irányítása alól(véd meg a falut) az nem elég neki arra, hogy leölje a tesóját....??? aki szívesen eltörölné/pusztítaná/stb.

Itachinak az a varjú volt a védd meg Konoha parancs, azt elhasználta Narutonál, az az Magán. S miért akarná leölni  tesóját? már tudja róla nagyjából az igazságot, és írta is, hogy megbocsát neki. S már nem utálja őt, mint a testvérét aki megölte a klánt. Most már megbékélt ezzel a tudattal de nem akarja felfogni miért védi még mindig Konohát, s ez itt a gond, hogy tudd mindenről, és ennek ellenére akar megölni ártatlanokat is.   

Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #13115 Dátum: 12 máj 31, 07:58:41 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/588/8 stunade nagyin ez mi? durva amúgy a perfect sussanoo:)
Elnézve ezt a képet, közép jobb oldalt, 2 db susanoo "kard" pengéje.
Jó kis fejezet volt, de meglátszik az 5 madara vs 1 kage igen nagy erőkülönbséget eredményez. A puszta életben maradás is igen necces. Itachi meg tiszta Obi-van "Ön az utolsó reményünk!" ikszdé
Naplózva
Spyro-sama
Chuunin
*

« Válasz #13116 Dátum: 12 máj 31, 11:27:47 »

Régen még a mangekyou sharingan is nagy szám volt, most meg már a 25. végső uchihák ereje technikát látjuk.
Ha lesz Naruto vs. Sasuke harc, már pedig biztosan lesz, akkor már a végét lehet sejteni:
Über giga hatalmas jinchuuriki remete forma gömb rasengan vs. susanoo végső uchiha technika magekyou izanagimi.
Ez így nem túl jó.
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13117 Dátum: 12 máj 31, 13:20:29 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/588/8 stunade nagyin ez mi? durva amúgy a perfect sussanoo:)
Jó kis fejezet volt, de meglátszik az 5 madara vs 1 kage igen nagy erőkülönbséget eredményez.
először 1madarára 5kage jutott aztán pedig mivel csinált 10klónt 1kagéra 2madara jutott:D
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #13118 Dátum: 12 máj 31, 13:36:26 »

Egyelőre nem biztos hogy lesz végső harc. Noha Sasuke még pattog Konoha miatt, de ha megtudja hogy Tobi a ludas mindenért, ami a klánjával történt, akkor valószínű célpontot vált. Ki az erősebb harc meg nem lehetséges, mivel nem olyan technikákkal bírnak, amik emberkímélőek. Pl Amaterasu... smirksweat

Amúgy nem tudom hol a gond azzal, hogy Naruto és az Uchihák ennyire erősek. Akárhogy is, Rikudou 2 gyerekének leszármazottairól beszélünk. (na jó Naruto csak félig-meddig az, mert távoli rokonok a Senjukkal) Alap, hogy messze erősebbek lesznek, mint pl a Hyuugák, vagy bármelyik másik klán, most tökmindegy hogy jounin vagy kage szinten áll az illető.
Hogy élő példával éljek: Tsunade jó példa arra, mit ér a vér. Egyik gyógyító se húzta volna eddig Madara ellen, ha nem Uzumaki vagy Senju. Ehhez egyszerűen bitang mennyiségű chakra kell, ami erre a 2 klánra a legjellemzőbb.
Naplózva
szlaceka
Újonc
*

« Válasz #13119 Dátum: 12 máj 31, 14:01:05 »

Régen még a mangekyou sharingan is nagy szám volt, most meg már a 25. végső uchihák ereje technikát látjuk.
Ha lesz Naruto vs. Sasuke harc, már pedig biztosan lesz, akkor már a végét lehet sejteni:
Über giga hatalmas jinchuuriki remete forma gömb rasengan vs. susanoo végső uchiha technika magekyou izanagimi.
Ez így nem túl jó.

Nem véletlenül istenítik a sharingant! Elvégre Rikudou Sennintől örökölték. Madara egy legendás harcos, Senjuu Hashiramának van még akkora neve mint neki(legalábbis ebből a konohacentrikus mangából eddig ezt lehetett kivenni). Szóval legendás harcos Hashirama is és Madara is, mintha ők ketten jelképeznék a két vonalat nem pedig a nevük. Régen is éltek és vélhetően a tisztább vérük erősebb képességeket is rejt magában. Nem csoda szerintem, hogy újabb és egyre erősebb technikákat mutat fel a sharingan. Jólenne Hashiramáról is egy rész ahol mutatja az erejét, mert jelenleg nehéz elképzelni, hogy mit tudhatott. Űber erőlködés nélküli teljes regenerációs képesség meg hatalmas erő? Akkor jóformán támadhatott egyenesen Madarára, a sérülés veszélye nélkül?
Naplózva
Spyro-sama
Chuunin
*

« Válasz #13120 Dátum: 12 máj 31, 14:19:32 »

Naruto - val és Sasuke - val sincs semmi gondom, legyenek is erősek. Csak megijedtem attól a benga Susano - tól, mert már nagyon végső végső végső teknika. Mosolyog
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #13121 Dátum: 12 máj 31, 15:05:26 »

Ugyanaz, mint Itachi meg Sasuke tengupáncélos Susanooja. Csak tróger, és nem képes bekötni az övet a fürdőköpenyén. Meg van lába.
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #13122 Dátum: 12 máj 31, 15:29:44 »

Elég erősek lettek, de szerintem a történetnek ez is egy lényeges pontja, hogy míg kicsik voltak, egy technikát tanultak, most meg külön utakon, külön erősségű jutsuk maradtak.

Csak Naruto is mikor tanulná meg teljesen a bijuu formát, ha most csak 5 percig tudja fennt tartani, kis idő után még 5 perc és feljebb fejlődik? szal lehet ebben az évben nem kapunk naru sasus harcot. xD Sasuke se ismeri (vagy nem tudunk Még róla) a susanno végső sztátuszát.
Így mondhatni mindketten erősebbek lettek, de kérdés melyikük erősebb?mert a sharingannak elég sok... új jutsujai vannak, Narutonak meg a kyuubi külömbség csak annyi, hogy nem derül ki hogy Narunak is van rinnenganja meg sharinganja és egy plus új szeme  ikszdé ikszdé ikszdé

Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #13123 Dátum: 12 máj 31, 15:41:15 »

Én nem lepödnék meg egy új szemen sasukének meg új jutsun vagy valamin narutonak. Azt látni akarom hogy valaki legyözi madarát mert ez szemétség hogy '' legyözhetetlen ''.
Kabuto vs sasukét már várom mert kíváncsi vagyok mit tud sasuke azzal az ems-el.
Naplózva
balint002
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13124 Dátum: 12 máj 31, 16:12:06 »

Szerintem, ez a végső susano vagy mi ez lényegében az amit Sasuke és Itachi is hord, csak Madara most menősködött egy kicsit a tudatlan kagék előtt, hogy bejedjenek Nevet
Egyébként, szerintem Naruto bijuu formája akkor lesz tökéletes, ha hús vér lesz a kyubi nem? Bár szerintem így chakra formában kicsit erősebb, mert a farkaiból is tud kezeket csinálni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 873 874 [875] 876 877 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins