24 nov 24, 04:59:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 871 872 [873] 874 875 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2550144 alkalommal)
0 Felhasználó és 183 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #13080 Dátum: 12 máj 30, 14:02:53 »

Abban egyetértünk, hogy a többi edo-zombit túl hamar lepecsételték. De igaz ami igaz nem lehetett a végtelenségig húzni a velük vívott harcot sem. Akkor meg azért panaszkodnánk, hogy "noname" shinobik harcát olvassuk már fejezeteken keresztül.

Amúgy remélem, hogy a Raikagétól is látunk majd valamit...   Oké, néhányszor odacsapott, de ez minden. Nem mutatott semmi újdonságot. Aizennel értek egyet ebben. Onoki és Tsunade tettek eddig a legtöbbet. Gaara és Mei is szépen teljesítettek. Végig fedezték egymást és a többieket is, valamint az utolsó egyesített támadásuk is egész jól sikerült.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 14:08:50 írta TsunadeHime » Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #13081 Dátum: 12 máj 30, 14:09:07 »

Hinatá-t gyorsan húzd le arról a listáról neki élnie kell.  Nevet  A következő Hokagének (Naruto) kell feleség is Nevet

Amúgy szerintem Madarának nem kéne kage gyilkolászást tartani. Tényleg hülyén nézne ki, hogy az öt kage kivételesen egymást segítve harcol. Szimbolizálva azt ,hogy az 5 nemzet összetart. Ezt egyszerűen nem szabad szétzúzni. Viszont nem is úszhatják meg karcolások nélkül. Az úgy jó, hogy 1-2 hellyel közel talpon marad a többi meg fekszik mint a jó gyerek  Pojén De majd meg gyógyítják őket és mindenki boldog Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 14:11:14 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #13082 Dátum: 12 máj 30, 14:20:50 »

Hát nem vagyok elolvadva ettől a fejezettől de nem is lett olyan rossz (Kage harc érdekel engem legkevésbé)

http://mangastream.com/read/naruto/76253973/16 kedvenc részem a fejezetből, amit Oonoki mondott az nagyon bejött nekem Mosolyog Viszont van egy sejtésem, hogy el is fog patkolni ebben a harcban, már amúgy is elég öreg legalább "shinobihoz méltóan", harcban esik el... meg akkor legalább lesz egy kis dráma is és nem csak a rossz oldalról halnának meg.

Szerintem éppen ideje, hogy megállítsák az edo-tenseit, már elég régóta megy és ha jól emlékszek (bár már elég régen volt és nincs kedvem utána nézni) Madara nem tervezte, hogy Kabuto besegít neki, utóbbi állított be hozzá... Így koránt sem biztos, hogy az edoval együtt a háborúnak is vége.
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #13083 Dátum: 12 máj 30, 16:51:12 »

Ez a fejezet nekem bejött Mosolyog. Tetszik hogy a kagékat megizzasztja madara és hogy a klónjai is susanoo-znak az már durva. Tsunade megállta a helyét a csatában és elmondhatja magáról hogy hashirama unokája ( ikszdé ). Oonoki szép beszédet mondott és ő is kitett magáért. A raikage alig ha mutatott sokat de gaara és mei is jók voltak. Ennyit a kagékról. Madara nem semmi. Ha nem lenne edo tensei-be nem dobálhatna meteorokat ikszdé...meg egyebeket. Ezt a végső erejét megnéznem és akkor oonoki meghalhat de elmondhatja magáról hogy harcolt madara ellen ^^- És az edo tensei megtörhet.
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #13084 Dátum: 12 máj 30, 17:53:36 »

Pedig már kérdezni akartam h madara full susanoojával mi van...egyáltalán van neki olyan?......hát öööö izé....nem gyengén van.......és én is idegbeteg leszek ha nem patkol el valamelyik kage......már nincs chakrájuk......tsunade már párszor gyógyította magát is meg másokat is életveszélyes sérülésekből ronggyá vannak verve és eskü azon filóztam h okés h sok chakrájuk van meg elég pengék chakra kontrolban de most már itt le kéne zárni.......már új támadásokat se láttunk.......jinton vízsárkány blabla.......kezd uncsi lenni.......ezek a mszkáló fa susanook meg elég viccesen néznek ki xD....furán lett megoldva.......de jól néz ki a perfect alak kicsit furcsa  h miért ilyen ormótlanul nagy.......fura de nem rossz....
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Aizen
Jounin
*

« Válasz #13085 Dátum: 12 máj 30, 17:59:43 »

Sorrow, engem az gondolkodtatott el, hogy vajon Itachi és Sasuke Susanoo-ja is fel tudja-e venni a "lábas-formát"? O_O Tengu páncélos-lábas-Totsuka/Amaterasu kardos Susanoo, na az odavert volna. Nevet Nem rossz amúgy, de nekem jobban bejött "lábatlanul".  ikszdé

Amúgy igen, pl Oonokinak már 2. alkalommal fogyott ki a chakrája és tölti fel Tsunade, szegény ha túl is éli, megint bekómál, ha így halad...  Szomorú
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #13086 Dátum: 12 máj 30, 18:01:28 »

Még szerencse, hogy Tsunadénak vannak tartalékai. Biztos a melleiben  Pirul
Ja, ha túléli, akkor biztos megint átmegy baachanba. Ha meg nem, akkor hullába  Faceg
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 18:02:53 írta TsunadeHime » Naplózva

Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #13087 Dátum: 12 máj 30, 18:03:54 »

ez az....annyira le vannak amortizálva (oonoki mondjuk nem rinyál a dereka miatt ez fura) hogy a harc után mindneki mehet wellnesezni xD.......a lábas forma meg szerintem is fura......de ezt valszeg azért tudta így tolni mert fa klónokkal tolta.......azok meg tudjuk h üüüberspeckósak csak az ems látja át meg még ki tudja miket tudnak........szal ennek tudom eme absztrakt meggyalázását a susanoonak....... Mosolyog
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #13088 Dátum: 12 máj 30, 18:45:39 »

Már korábban is láthattunk Susanot lábbal. És itt Madara önmaga alkalmazta, nem a Mokuton Bunshinja. kacsint
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/575/7
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #13089 Dátum: 12 máj 30, 19:32:02 »

Na belenéztem az új manga részbe, csak kiesik a kő a szívemből, egy kicsit elbeszélgettek, és jött a miért miért miért. Szegény Sóska, rajta már egy terapeuta sem segítene...  ikszdé
Na meg végre  visszatértünk a Kage harchoz, ahol elkapják a Raikagét, ilyet se látni mindennap. Ez az Madara neked szurkolunk ^^
S együttes erővel valami csapdába csalják szegény Madarát, mindenki egyszerre támad és... A Susano tökéletes alakja!! és ennyi.... ezek az új manga részek mintha egyre rövidebb oldalból állna, vagy már annyi a megválaszolatlan kérdés, és új fejlemény, hogy emiatt tűnik soknak.
Ettől függetlenül, Itachi megszüntette az edo tensei-t, Madara még is ott maradt, de majd a kövi részből fog kiderülni, mi is történik még benne.  bow
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #13090 Dátum: 12 máj 30, 19:36:07 »

Nem szüntette meg, most tanulja hogy kell megszüntetni.

Ettől függetlenül én is Madarának szurkolok.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #13091 Dátum: 12 máj 30, 19:41:05 »

Azt hiszem Suigetsuékról is megfeledkeztünk Nevet Ki tudja mit találtak. Az is lehet, hogy Itachi nem tudja kiszedni Kabuto-ból az Edo megszüntetésének a módját, de Suigetsuék pont erre jöttek rá. Ez eléggé durva feltételezés, de más nem jutott eszembe.  Gondolkozik
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #13092 Dátum: 12 máj 30, 19:47:27 »

Azt hiszem Suigetsuékról is megfeledkeztünk Nevet Ki tudja mit találtak. Az is lehet, hogy Itachi nem tudja kiszedni Kabuto-ból az Edo megszüntetésének a módját, de Suigetsuék pont erre jöttek rá. Ez eléggé durva feltételezés, de más nem jutott eszembe.  Gondolkozik

De Kabuto elmondta melyik kézpecsét oldja fel a jutsut még a maszkos fickónak. ( rendes megrajzolt animében árulta el) legalábbis én mindkettőt nézem.
Ha nem hazudott akkor kitudja belőle szedni, legfeljebb a Zetsu spórák léphetnek akcióba, hogy megakadályozzák a jutsu megszüntetését.
Hát Sigetsiu még várhat, már az is nagy előre lépés, hogy mutatták a Kagékat.

UI: Igen, megkaptam a magyar felirattal most már értem, még csak most fogja kiszedni Kabutoból hogyan oldhatja fel a jutsut.
Sasuke kissé megkérdőjelezi megint bátyja döntését, hogy már megint Konohát védi, és megkérdezi miért. Mire Itachi komotosan felel: Nem ő fog "fényt" hozni az életébe, hanem Naruto. Na szegény Sasuke  ikszdé
De legalább megtudott bocsájtani a bátyjának, ezt elmondja, de Konohának nem képes.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 19:49:04 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
piros mogyi
Chuunin
*

senseiem: STM

« Válasz #13093 Dátum: 12 máj 30, 19:57:05 »

Ha jobban belegondolunk Madarát ne izgatja. hogy ed zombiként bármikor kiiktatható. Teljes nyugalommal játszik a kagékkal a homokozóban. Lehet, hogy abban is ennyire biztos, hogy ki tud belőle törni? Gondolkozik

Tsunade és Mei kaphatott volna valamilyen játszó ruhát Kishitől. Mei-nek a haját is össze lehetne kötni... Ez majd elég vicces lesz az animében.

Vissza az érdembeli értékeléshez: A csapatmunka azért kezd alakulgatni, és ez nagyon jó. Talán eljutnak valamikor az öt fős kombóig is, ha megérik. És mert lassan mindenki fel van szupermenesítve, ez se kizárt.

Jó volt ez a harc, csak Sasuke- Itachi duo lett félbevágva. még egy homlokpöckölést se láttunk.
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #13094 Dátum: 12 máj 30, 20:06:21 »

Már megvolt az 5 fős kombó 2szer, nem ért semmit. Mosolyog Vagyis csak 4 fős a mostani részben, a félkarú rabló épp kommentált a képzeletbeli kisklambóknak a helyzetről, közben míg Tsunade a "lézerágyúba" pumpálta a chakráját, a Kazekage és a Mizukage pedig a bénító-lövedékkel szolgáltak. ikszdé Aztán felkerült a fagyi kehely tetejére a meggy, akarom mondani a pecsét, és le is pottyant, hála Madara teljes erejének.  smirksweat
Szerintem Madara szimplán nem számít arra, hogy az Edo-t feloldják.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 871 872 [873] 874 875 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins