24 nov 01, 04:38:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 866 867 [868] 869 870 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512629 alkalommal)
0 Felhasználó és 223 vendég van a témában
rougon
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #13005 Dátum: 12 máj 24, 19:43:37 »

Kifejezetten jók voltak az utóbbi részek, pedig nem hittem volna hogy a shinobi háborús bohóckodások után Kishi ilyen jó irányba tudja majd ismét terelni a mangát...
Naplózva
Cele713
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #13006 Dátum: 12 máj 24, 20:08:33 »

Ha jól jött le, Kabuto maga fogja leállítani a technikát és a régi lesz, vagy bent marad az Izanamiban végtelenségig.

Ez nem a Yu-yu hakusho, hogy a végtelenségig maradjon benne, mrt ott is csak azért tudta Kurama fogva tartani Togurot mrt halhatatlan volt.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
felcsi88
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #13007 Dátum: 12 máj 24, 20:28:56 »

én azt nem értem h miért olyan nagy dolog h megszünteti az edo tensei-t  nem jól gondolom h ugyanugy megtudja idézni megint őket akik eltüntek ? mert ilyen alapon megint szerez egy kis dns-t itachibol stb és kész mehet ujra semmit nemért vele szóval nem vágom valaki elmagyarázhatná
Naplózva
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #13008 Dátum: 12 máj 24, 20:30:08 »

De ha megszünteti az Edo Tensei-t akkor már nyugodtan megölhetik, nem okoz több gondot.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #13009 Dátum: 12 máj 24, 20:31:01 »

Ez nem YuYuHakusho, az igaz, ellenben igenis addig marad benne, amíg meg nem hal, vagy amíg el nem fogadja, hogy ő nem Kígyóképű Edward, hanem Sisak... Szóval így vagy úgy, de megszívja...  ikszdé

Tobi egyedül lesz a megmaradt kb 4 edozombi nélkül... Nem hiszem. Eddig is egyedül volt, a Zetsuk időhúzásra kellettek, míg ő szorgoskodik. Na meg ha ciki a helyzet akkor... hát bármikor leléphet "átgondolni a stratégiát"... ikszdé

Újra meg kellene idézni a lelküket, ami speciel nem lenne kivitelezhető Sasukénak hála... na meg valószínű újra kellene DNS-t is szereznie, de ez nem biztos. És igen, amint feloldódik az Edo Sasuke Kabutora zúdíthatja az FMS valódi hatalmát..
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #13010 Dátum: 12 máj 24, 20:54:43 »

S akkor a csúnya(de egészen megkedvelt) Kabuto-bá meghal, így nem tudja ismét megidézni az edo tensejt. Viszont kérdés az, hogy amit Sigetsu és Yugo talált tekercsben vajon mi állhat?
Mert az elég gyér lenne ha Kabuto is jó fiú lesz és leüll velük teázni a végén  Gondolkozik
Mert tény ami tény, itt minden gonoszból előbb-utóbb jó lesz de így elveszik a manga varázsa hiszen aki gonosz az maradjon gonosz nem lehet mindenkit Bibliával ( mint Itachi főpap úr) ikszdé jó útra téríteni.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
malakian666
Vendég
« Válasz #13011 Dátum: 12 máj 24, 20:56:42 »

Nem láttam azt az animét, de a lényeg az, hogy maradhat ott a haláláig, bár nem tudjuk, hogyan működik az idő abban a loopban.
Ha meg feloldja az edot, akkor ahhoz önmagát is elfogadja, miért kéne megölni? Mondjuk ha Itachi eltűnik és csak Sasuke marad ott, akkor több rá az esély, hogy meghal, de nekem nem tűnik pszihonak az öcsi.
Naplózva
felcsi88
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #13012 Dátum: 12 máj 24, 21:07:28 »

De ha megszünteti az Edo Tensei-t akkor már nyugodtan megölhetik, nem okoz több gondot.

megölhetik ? itachi eltünik sóska meg nem birna el vele szóval nemtudom nem jön ösze az egész
Naplózva
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #13013 Dátum: 12 máj 24, 21:19:21 »

Nem tudhatjuk Sasuke mennyit fejlődött az FMS jóvoltából. Eddig közel sem mutatta meg a teljes erejét, nem is mutathatta, életben kellett hagyniuk.
Persze lehet, hogy aztán nem kerül sor harcra és tényleg jó útra tér, ki tudja...
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #13014 Dátum: 12 máj 24, 21:19:46 »

Hát pedig annak úgyis az lesz az értelme, hogy majd sóska megmutatja mit tud a nagy FMS. És az kétlem, hogy sóska nem bírna el vele.
Végül is nem rossz a sennin mód, de nem fog ott sisak sokáig játszadozni, ha már majd nyugodtan kilehet nyírni. De ha meg jó lesz belőle, akkor meg aztán pláne felesleges.
Mivel nekem ebből nem az jött le, hogy ő akkor szabadul onnan ki, ha feloldja az edot, hanem azt itachi mindenképp feloldja. Kabuto pedig vagy jófiú lesz, vagy nem kerül ki onnan. Más lehetősége nincs.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 24, 21:23:00 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #13015 Dátum: 12 máj 24, 21:32:25 »

Az kicsit könnyen menne, ha már is jó fiúvá válik.  Esetleg megtudna Itachitól a legvégén még valami fontosat, ami elég indokot adna neki, hogy Tobi ellen forduljon.
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #13016 Dátum: 12 máj 24, 21:38:19 »

Háát tobi ellen nem fog fordulni csak hazamegy az árvaházba. ikszdé Bár sztem a saját emlékei közt fog találni vmit. Bár miután az edo megszűnik és itachi eltűnik vhogy kabuto kifog törni. Összeomlik az izanami vagy vmi ilyesmi. És csak a halála előtt, vagy mikor kikapott szöcskétől utána ébred rá, hogy ki is ő valójában. de előtte még beőrül kicsit. Jajj inkáb befejezem az agymenést. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
samat
Vendég
« Válasz #13017 Dátum: 12 máj 24, 22:02:26 »

az a 9 izé inkább ridokuhoz köthető de megtudtuk hogy valszeg Kabuto megjavul és kevesebb boss lesz tehát marad Tobi meg talán Sasuke
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #13018 Dátum: 12 máj 24, 22:11:26 »

"és most megszüntetem az edo tenseit" mondta itachi, kishinek nagyon ajánlom, hogy térjen át a kage harcra, mert ha csak ennyi kép marad meg az 5kage vs madara, első hokage fúzióból akkor nagyon mérges leszek!
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #13019 Dátum: 12 máj 24, 22:31:29 »

már kb az utóbbi 4 fejezetnél mindíg azt mondogattuk, hogy mostmár biztosan visszaiugrik, nah mostmár a következő biztos a kage harc lesz... én már nem tudom, lehet, hogy Kishi a kagékből már nem tud többet kihozni és Itachi tényleg megszünteti az edot Mosolyog
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Oldalak: 1 ... 866 867 [868] 869 870 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins