kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12975 Dátum: 12 máj 23, 15:35:46 » |
|
nekem már nagyon nagy húzásnak tűnik az egéssz,és amúgy Itachi még jobban fel akarja turbózni Sasukét vagy mi van? Vagy esetleg ha lenne Naruto vs Sasuke akkor ezeket a technikákat tilos lessz neki használni? Na mind1,remélem jövő héten már vége Kabutónak mert ezt a valamit már nagyon nem akarom nézni,kígyó jön ki a hasából ha jól láttam,na de mindegy Már Orochimarunál el vesztettem a fonalat,még a régi ismerősöknél(pl Kimimaro)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12976 Dátum: 12 máj 23, 15:40:15 » |
|
De van itt már a kezdetektől fogva: tai jutsu, genjutsu, ninjutu, izanami meg izanagi és most valami Kinjutsu xD Imádom ezt az animét.
De ha jól vettem ki valamit is a látottakból, akkor a senju dns lopkodta mindenki?
A Kinjutsu csupán azt jelenti: Forbidden Techniques avagy tiltott Jutsu. Itachi nem lopkodta a Senju DNS-t. nekem már nagyon nagy húzásnak tűnik az egéssz,és amúgy Itachi még jobban fel akarja turbózni Sasukét vagy mi van?
Kishi szeretné még jobban feltúrbózni:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12977 Dátum: 12 máj 23, 17:47:37 » |
|
Van egy sejtésem is hogyan működik az Izanami. Az alapján, amit Itachi mondott, ő már eldöntötte Kabuto végzetét, de ő még változtathat a sorsán. Szerintem Kabuto csak úgy tud kiszabadulni ebből az időhurokból, ha azt teszi, amit Itachi akar. Ez így elég jól hangzik, és még logikus is minden szempontból (Itachi ezért szajkózza Kabutonak, hogy végre gondolja meg magát és ezzel még a célját is eléri ). Majdnem pontosan eltaláltam, mit csinál az Izanami. Egyébként a rész szerintem átlagos volt történések szempontjából, viszont legalább megtudtunk néhány dolgot. És persze kezdhetjük egyre jobban sajnálni Kabutot. Vagy azért mégsem, mert az időhurokból "megjavulva" kell kijönnie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #12978 Dátum: 12 máj 23, 20:23:13 » |
|
háááát nem is tudom, Itachi egy egész fejezetet végig magyaráz... persze az is kell de ábra meg minden kicsit több pezsgést, mert jóideje ül a történet engem mostmár az is nagyon érdekelne, hogy milyen tekercs van Suigetsunál és persze Naruto vs Tobi xDD egy kicsit elég volt Kabutoból és az Uchiha tesókból
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 20:25:12 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #12979 Dátum: 12 máj 23, 20:30:10 » |
|
Ez mangában lassít, de a teljes történet így az igazi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12980 Dátum: 12 máj 23, 21:28:18 » |
|
de mégis,azért egy Itachi-Sasuke páros + Orchimarchi-Kabuto-ésmégafélhangjegyfaluninja-tól többet vártam volna,ez nem lessz asszem benne a top 5 naruto fight-ban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #12981 Dátum: 12 máj 23, 21:49:27 » |
|
Szerencsére elolvashattam magyarul a mangát... hát mit ne mondjak vannak itt fordulatok. Az Izanami megállítja az Izanagit. Cserébe a szeme világáért. S Kabutot egy hurok szerű "izé"be zárta. S hogy a jutsu (izanami) azért van, hogy megtanítsa az embereket elfogadni önmagukat. Legalábbis ezt meséli Itachi. S hogy ő elakarja fogadtatni Kabutoval azt, hogy ő ilyen és kész, és csak úgy halljon meg. Ki érti ezt?
Kabutot hurokba zárta és onnan akkor szabadul ha elfogadja a hibáit és beismeri amire valljuk be, nem fog sor kerülni. De legalább a legvégén az utolsó szó: az edo tensei feloldása!! Kiváncsi leszek rá most már. Egyébként Sasuke elég jófiú stílusba formálódott, vagy csak nekem tűnt fel? Nem beszél annyit, csak kérdez mint egy kisgyerek az anyjától valamit.
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #12982 Dátum: 12 máj 23, 22:11:07 » |
|
Ez fog megtörténni, ha elég időt kap, Kabuto elfogadja magát. Sasuke meg tökéletesnek tartja Itachit, de még a rajzolása is gyerekesebb lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12983 Dátum: 12 máj 23, 22:28:32 » |
|
persze mert Sasuke mindíg alkalmazkodik valakihez, olyan mint egy dróton rángatott báb... most éppen Itachi melett újra ő a kisöcsi... neki sem ártana megtalálnia saját magát xD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #12984 Dátum: 12 máj 23, 22:57:39 » |
|
Mert kihez alkalmazkodott? Éppen ő volt a domináns minden kapcsolatában, nem csak Narutoval, Sakurával, de Kakashival és Orochimaruval és Tobival, Zetsuval is szembement, magától csinált egy csapatot, aminek a tagjai kb. bármit megtesznek érte,végig vezéregyéniség maradt. A fehér vászonos hasonlat sem az igazi, nem lett Orochimaru szolgája, se Tobié, sőt, ő használja ki őket. A célja pedig mindig meghatározott, először bosszút állni Itachin, aztán bosszút állni Itachiért. Az igaz, hogy Tobi miatt helytelen irányba ment el, de az sem meggyőzés vagy becsicskulás volt, simán csak át lett verve. iTachi most be is ismerte, hogy nem bízott benne, és hogy ez hiba volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12985 Dátum: 12 máj 24, 06:13:38 » |
|
Sasukénak a manga alatt egyfolytában változott a személyisége... attól függően, hogy éppen kivel volt, mindegy, hogy miért, de ez tény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daishi
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12986 Dátum: 12 máj 24, 06:20:22 » |
|
Az a furcsa Sasukéban, hogy csont nélkül bevette, amit Tobi mondott neki, pedig megélt addig már ezt-azt. Az is igaz, hogy Tobi aljas volt, mert kihasználta a testvéri szeretet erejét.
Nagyon tetszett a heti manga. Az azonban nagyon érdekes, hogy edo zombiként nem regenerálódik a szem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12987 Dátum: 12 máj 24, 07:39:32 » |
|
ja ha ketté vágják felgyújtják megeszik, bolhát szórnak rá az ok...de ha használ egy ucsija dzsutcut az már cink
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12988 Dátum: 12 máj 24, 07:55:59 » |
|
Megjegyezték már a mangában korábban, hogy az Edo tensei egy olyan technika amiről közel nem tudnak még mindent, szóval lehetnek speciális esetek, kivételek. Ebből kifolyólag a sharingan ilyen használata lehet kivétel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12989 Dátum: 12 máj 24, 08:06:35 » |
|
Nem lehet tudni miért nem lehet használni a szemet. Tönkre megy -e s azért vakulnak meg vagy mit Danzoná meg Tobinál is láttuk lecsukódtak. Lehet egyfajta pecsét technika féle is ami végedt nem lehetne használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|