24 nov 24, 00:24:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 855 856 [857] 858 859 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2547632 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
drszabi
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12840 Dátum: 12 máj 14, 14:53:39 »

Hát ehhek danzounak mi köze? Ráadásul ő az izanagiról tudott, nem az izanamiról. Meg amúgy igen, neki volt mangekyou-ja szóval akár el is olvashatta, ha akarta az írást.
Egyébként igen, sztem a kőtábláról. És szöcske azt még mangekyouval nem láthatta, ellentétbe itachival.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 14, 18:29:40 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #12841 Dátum: 12 máj 16, 11:07:54 »

Hát ez most nagyon nem tetszett... Nem csak amiatt, mert kabuto szarul áll, de nem is történt semmi. 3x láttuk ugyanazt kis változásokkal, sok haszna nem volt. Most lehet megint várni 1 hetet... Hát így menjek érettségizni? ikszdé

Egyébként már a spoiler megbeszélésben kifejtettem a véleményem bővebben.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12842 Dátum: 12 máj 16, 11:11:01 »

Itt van az 586-os fejezet. Végül is egy önmagába záródó kör melynek nem egyhamar lesz vége Kabuto számára.

http://www.mangareader.net/naruto/586
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 11:19:20 írta rini67 » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #12843 Dátum: 12 máj 16, 12:02:17 »

Erre szoktam azt mondani hogy... szívás! Kabuto benyelte, azt hitte közel áll Rikodou-hoz de még ég és föld van a szintjeik közt hogyha egy dojutsu bealázza! Kabuto esetében még az is igaz hogy: Aki másnak vermet ás, maga esik bele!

Megidézte Itachit hogy majd őt szolgálja, de Itachi átverte és így gyakorlatilag Kabuto-val a saját jutsuja végzet! ikszdé Remek fejezet, a következő érdekes lesz... szerintem most lesz majd az a Sasuke és Itachi ömlengés, merengés a múltba... aztán pápá bratyó!
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 12:12:47 írta Morause » Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #12844 Dátum: 12 máj 16, 12:05:27 »

Hát ez a nagyon szupertitkos és erős sharingan genjutsu egy igazi átverés, egy illúzió, mert gagyi.
Most mi lesz? megfogják Kabutó kezeit és ők formálják meg a pecséteket és kész?? Nem látom, hogy ez a genjutsu miként venné rá kabutot az edotensei megszüntetésére... főleg ha tudatában van, hogy genjutsuban van és esetleg maximum Itachi tudná csak kiszabadítani de ha nincs edo nincs Ita.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12845 Dátum: 12 máj 16, 12:06:15 »

Végül is egy önmagába záródó kör
Enyhe logikai bukfenc, inkább azt mondanám, hogy idő hurok! Viszont elvben a forbidden technika miatt Itachi elvben elvesztette az egyik szemét, viszont csak mangekyou deaktiválódott, vagyis feltételezhető, hogy edo miatt "meggyógyul"?
Meg a kérdés már csak az, ha Kabutoval feltudja oldatni csak Madara felé a tensei hatását, vagy az kihat az összes feltámasztottra, ezzel Itachit is eltűntetve!
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #12846 Dátum: 12 máj 16, 12:20:20 »

Ezt már 1000x átbeszélte a fórum hogy akkor amikor Kabuto ellen fordult Itachi a Kotomatsukami által akkor ha akarta volna megszünteti és elteszi későbbre. De lehet hogy talán azért nem tette mivel akkor a harctérről eltűnne az összes edo, ezért inkább úgy gondolta hogy bevárja és elfogja (csak ugyebár besült vele)!
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 12:30:15 írta Morause » Naplózva
kontera
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12847 Dátum: 12 máj 16, 12:21:19 »

Igen, ezt énis meg akartam kérdezni, hogy a tiltott technika miatt Itachi az egyik szemére meg kell h vakuljon, de mivel edo tenseies teste van ezért regenerálódni fog, nem?

A másik kérdés, hogy ehhez a jutsuhoz nem kéne a Senjuk ereje is? Mivel amikor Tobi használta az Izanagit Konan ellen, akkor ez el lett magyarázva, és Itachi azt mondta h az Izanami az Izanagi "párja". Szóval ehhez a jutsuhoz is kéne Senju dns nem?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 12:22:33 írta kontera » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12848 Dátum: 12 máj 16, 12:38:19 »

Az Edo Tensei ismerete után regenerálódni kellene neki.

A második kérdésre viszont kérdés a válasz is. Biztos, hogy jól mondta vagy tudta Tobi, hogy kell Senju DNS? Lehet, hogy az Izanagihoz kell, főleg egy olyan személynek aki esetleg nem is Uchiha. Így számára szükséges lehetett az a DNS. Itachi viszont vér szerinti Uchiha, így nem volt szüksége rá vagy az Izanami nem is Igényelte azt.
Naplózva
kissmicy
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #12849 Dátum: 12 máj 16, 13:20:25 »

kíváncsi vagyok, hogy itachi hollóinak a tollai, amik csiklandozzák kabuto talpát, vajon mi is a szerepük? egyébként jó kis fejezet volt, csak kár hogy ugyanaz a jelenetsor ismétlődött meg 3szor is Nevet
Naplózva
datango
ANBU újonc
*

Firma

« Válasz #12850 Dátum: 12 máj 16, 13:54:17 »

szerintem itt az a lenyeg, hogy itachi kardja, a vizcsepp , a madar toll kellett ahoz hogy genjutsu ba essen kabuto !
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
malakian666
Vendég
« Válasz #12851 Dátum: 12 máj 16, 14:09:21 »

Jó volt ez, Itachi nagyon pro.

Az utolsó oldalon http://naruto-kun.hu/forum/index.php?action=unreadreplies a felső képen még van Mangekyo-ja, az alatta lévőn pedig már nincs, akkor tűnt el?
Nem úgy tűnik, mintha vissza akarna gyógyulni.

Ezzel hogy döntötte el Kabuto sorsát? Végtelen genjutsuba zárta, de így vajon mi lesz az Edo Tensei-jel?

Bár elég lett volna megölni Kabutot, aztán nekimenni mondjuk Madarának, és ezt rajta használni, persze Itachi nem tudhatta, hogy kb. felesleges megszűntetni a technikát, mert mindenki mást elintéztek rajta és Madarán kívül.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #12852 Dátum: 12 máj 16, 14:11:58 »

Na ez egy durva rész volt. Az elején bazira nem értettem, hogy mi történik. Nagy respect.
Naplózva
zweistein
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12853 Dátum: 12 máj 16, 14:22:26 »

Az utolsó oldalon http://naruto-kun.hu/forum/index.php?action=unreadreplies a felső képen még van Mangekyo-ja, az alatta lévőn pedig már nincs, akkor tűnt el?
Nem úgy tűnik, mintha vissza akarna gyógyulni.

Ha jól vettem észre, már előtte is eltűnt, csak az a Mangekyo szemes Itachi az időhurokban lévő, akinek meg már nincs meg a szeme, az a valóságban levő
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12854 Dátum: 12 máj 16, 14:26:42 »

Már én is gondolkodtam azon, hogy ezzel most mit is értek el.

Én csak azt nem értem, hogy ugye Ita azt mondta, hogy meg fogja szüntetni az edo-t.
De ha Kabuto bekerül egy "időhurokba" akkor ezzel, hogy a fenébe kapcsolja le az edo-t?

időhurok= ugyan az az esemény ismétlődik elvileg végtelenszer, bár ki lehet belőle törni (Na jó tudom, túl sok volt a sci-fi)  smirksweat   ikszdé

Én ezzel arra gondoltam, hogy most úgy néz ki, hogy Kabuto a valóságban nem tud csinálni semmit. De ettől még az Edo ugyan úgy aktív marad. Per pillanat semmiben sem különbözik attól mintha "levágták" volna.

Itt jön a lényeg:
Én igazából arra tudnék tippelni, hogy Itachi az őrületbe akarja kergetni Kabuto-t. És amikor Kabuto már arra is képes lenne hogy feloldja az edot-csak szabaduljon tőle abban a pillanatban engedi ki és Kabuto maga fogja leállítani a technikát.  Persze ennyi adatból ez csak egy nagyon durva tipp.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 16, 14:27:58 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Oldalak: 1 ... 855 856 [857] 858 859 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins