24 nov 01, 05:34:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 853 854 [855] 856 857 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512828 alkalommal)
0 Felhasználó és 104 vendég van a témában
Narutoclone
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #12810 Dátum: 12 máj 10, 18:57:11 »

Na és Remete chakrával felturbózva?

Amúgy ki tudja, a Tsukoyomi segítségével 1 másodperc alatt letudhatott egy 72 órás dumapartit az öcsivel. Érthető, hogy menne sörözni.

"Kisame, toljad már azt a sörtenger technikádat!" és ömlik a sör mindenfelé...  Pojén
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 10, 18:58:20 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #12811 Dátum: 12 máj 10, 19:37:02 »

Nem rossz gondolat és felvetült bennem is a kérdés. Miért ne beszélhették meg egymással amit kellett abban az 1 másodperces jutsuban, amiben már 3 nap is eltelhetett, de a valóságban csak pár másodperc.

Szerintem azzal hogy kijelentette Itachi hogy most kezdi el, azzal szerintem Sasukénak adott egy "készülj fel mindjárt te következel" előjelet. Nevet:D  ikszdé
Aztán jah, le üllnek a buszmegálóban és sörözik Yondaiméval, Kisaméval, Nagatoval és Kushinával és ne hagyjuk ki Ero-senint se. xD ikszdé azok meg jót röhögnek odafent. ( na jó nem xP)
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 10, 19:37:57 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Morause
Vendég
« Válasz #12812 Dátum: 12 máj 11, 12:15:47 »

Hát ez tényleg nem volt semmi... Kabuto gyors mint a villám, de ahogy elnézem Sasukét meg Itachit sem kell félteni, de ezzel hogy kettévágta és közel került hozzá elég nagy esélye van hogy felülírja a Kotoamatsukamit. Szerencse

Remélem Sasukénak lesz esze és vhogy megpróbál úgy reagálni a helyzetre mint annak idején Kirabi esetében - még ha csak egy klónt is - amikor eszméletlen állapotba Amaterusta. Szerintem ez Kabuton is működne ha Sasuke gyorsan reagál, mondjuk rátolja az Amaterasut és addig égeti amíg kinem merül aztán Itachi Tsukoyomi és vége a dalnak. utána mit bánom én hogyha megmenekül. ikszdé
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #12813 Dátum: 12 máj 11, 12:57:57 »

Szerintem Kabuto átverte Itachit és nem olyan hű de nagyon gyors hanem ha jobban megnézitek a szétvágott Oroból jön ki. Iachi meg valami klónon használta a sharingenyóját mert az meg eldőlt mint a fa.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12814 Dátum: 12 máj 11, 13:12:51 »

Sztem meg a kövi fejezet elején a kettévágott itachiból szépen elszáll néhány holló Nevet kabto meg csak majd nézeget jobbra balra egy sort, aztán megláthatjuk az ianamit. Nem lehetett ennyi. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
malakian666
Vendég
« Válasz #12815 Dátum: 12 máj 11, 13:26:51 »

Hasából kijött Orochimaru onnan meg kihányta magát.
+ Orochimarunak van az a helyettesítő technikája, amit Sasuke is használt.
Azzal meg a sennin móddal, folyékony testtel felturbózva jó gyors volt.

Varjús trükköt meg már elsütötte egyszer, szerintem ez ahhoz komolyabban lett felvezetve (+ három szemszögből is mutatta Kishi), hogy egy ilyennel lerendezze.
Naplózva
georgee12
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12816 Dátum: 12 máj 11, 13:41:29 »

Nem tartom lehetségesnek hogy Itachit ennyivel legyőzzék. Biztosra veszem, hogy Kabuto fog kijönni rosszul ebből az akcióból.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #12817 Dátum: 12 máj 11, 16:46:33 »

2 dolog van amiért nem tűnik el még itachi. 1. Azért mert nem láttuk az izanami mire képes és senki mástól nem tudnánk meg Nevet. 2. Azért mert miután átvágta még az egyik kezét úgy tartotta mintha aktiválná a technikát vagy éppen varjú klón az is és feloszlatni készteti magát.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12818 Dátum: 12 máj 11, 17:02:14 »

Az Izanami biztos, hogy tönkreteszi a szemet? Ha nem, epic lenne, ha 72 óra alatt megtanította volna Sasukének a jutsut, meghal és az öcsi tolná be  Nevet
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #12819 Dátum: 12 máj 11, 17:27:42 »

Kabuto sem hinném, hogy meghal mert nem derült ki a terve. Addig pedig nem fog kimúlni pont mint Itachi.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12820 Dátum: 12 máj 11, 17:42:02 »

Szerintem Itachi pont úgy áll újra össze mint amikor Kabuto felnyársalta.^^ Edo tenseies nem tud így meghalni ikszdé Várom a következő részt Mosolyog
Naplózva
naspolya
Gennin
*

« Válasz #12821 Dátum: 12 máj 11, 18:58:43 »

Szerintem hosszú idők óta ez az első jónak mondható rész 10-20 részre visszamenően.
Első gondolatra kicsit olyan , mintha csak kamuzna tiltott technika 2. címszó alatt, de a szerzői logika nem ezt diktálja és valóban láthatunk valami nagy durranást végre.
Naplózva

Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12822 Dátum: 12 máj 11, 20:01:03 »

elég kemény lenne ha óra alatt tanítaná meg neki nem rossz elgondolás max annyiból h akkor már full bleach lenne :S
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12823 Dátum: 12 máj 11, 20:22:07 »

Anno felvetettem, hogy Itachi eltűnése előtt a Tsukuyomi segítségével fog Sasukéval beszélni fontos dolgokról, nos.. lehet itt sütötte volna el Kishi? Nevet Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz most, de félek helyszíncsere lesz, bár azért szurkolok, hogy nem...  Hümm-hümm Bár nem tagadom, Tobi képére is kíváncsi vagyok azért még mindig...  smirksweat
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12824 Dátum: 12 máj 11, 20:29:20 »

Nem nézek Bleacht, de Dragon Ballban is elsütötték ezt, csak ugye ott 1 nap volt egy év a speciális szobában.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 853 854 [855] 856 857 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins