24 nov 24, 06:58:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 851 852 [853] 854 855 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2551883 alkalommal)
0 Felhasználó és 126 vendég van a témában
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12780 Dátum: 12 máj 09, 17:08:38 »

És mi van, ha kakesz ezzel arra gondolt, hogy Sasukét nem Konoha oldalára akarta állítani, hanem Sasukéval végezni akart? Mert előtte pont az fejtegette, hogy lehet, hogy már Kabuto átvette Itachi felett az irányítást.

Amúgy én is örülnék ha végre látnánk már Narutot és azt a harcszíntért. Nem azért mert ez nem lenne izgalmas, hanem mert  Tobira és főleg a maradék 3 útra kíváncsibb vagyok.  Nevet
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #12781 Dátum: 12 máj 09, 17:09:29 »

TsunadeHime: Lehet mondott neki valamit a tsukoyomi alatt. Mivel ott 3 nap telik el és a valóságba meg 1 másodperc ikszdé. Na de ki tudja mit mondott neki ha mondott is. Lehet az igazságot mondta el neki mindenről csak a saját szájából? Majd meglátjuk.
Naplózva
Szadame
Újonc
*

« Válasz #12782 Dátum: 12 máj 09, 17:11:49 »

Mondjuk az sincs kizárva, elég lehetségesnek tarom de nem biztos még semmi se. Legalábbis emlitették páran, hogy a tsukoyomi az idő nem számit mert addig huzod ameddig csak akkarod. De hogy egymást rángassák ki a genjutsuból ez nekem nagyon tetszett.
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #12783 Dátum: 12 máj 09, 18:44:01 »

Szalamandra-kun: de Sasukéék mér azelőtt "szemeztek", hogy Kabuto elvágta volna Itachit, és esetlegesen azzal a kunaival valahogy átvette volna az irányítást Mosolyog
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #12784 Dátum: 12 máj 09, 22:33:42 »

most hogy másodjára is végigfutottam a mangán, kapásbol az esett le, hogy ez itachi terve volt... mikor láttunk ien kaliberű karaktertől, hogy hangosan kijelenti, hogy mire készül??? egyértelműen közelebb akarta csalogatni Kabutot magához... meghalni úgysem tud mivel edo zombi és kabuto beleesett a csapdába Gondolkozik
Naplózva

Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #12785 Dátum: 12 máj 10, 00:18:28 »

a végén nézzétek meg kabuto könnyezik (vagy izzad)......+ itachi szeme,......szal szerintem tuti h kabuton alkalmazta a jutsut......de az se rossz felvetés h í tsukoyomin keresztül kommunikált sasukéval......de az a könny vagy izzadságcsepp szerintem árulkodó......meg itachi kijelentette h sisaknak konyec itachi meg nem az elkiabálásokról híres :S
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
batai15
*

Zero Division

« Válasz #12786 Dátum: 12 máj 10, 04:59:12 »

Jó rész volt bár kabuto már kissé nagyon gayi hatású, nha meg itachi is mutathatná az izanamit mert nem értem hogy mi a helyzet. amúgy az izanamit meg aszem a genjutsu után kezdte el. lehet tényleg célja volt kabutot magához csalni. nem hiszem hogy itachi enyire béna lenne .
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #12787 Dátum: 12 máj 10, 05:52:29 »

Tetszett, hogy végre harcoltak és szerintem nem halt meg Itach mivel már halott és tuti, hogy valami csal lesz az izanami miatt.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #12788 Dátum: 12 máj 10, 05:59:40 »

izanami....hogy meghalok oszt mégse már volt...remélem valami újjal jön elő kishi, bár nem hiszem szereti ismételni önmagát
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #12789 Dátum: 12 máj 10, 06:47:40 »

Kishimoto nagyon jót tesz azzal, hogy ilyen sokat szerepelteti kabutot. Nagyon helyes.

Egyébként Itachit szerintem ezzel legyőzi Kabuto és má mikor éppen el akarná fogni Sasukét, akkor jelenik meg Suigetsu és Juugo, azzal a bizonyos információval. Bár elképzelni nem tudom, mi lehet az.

Amúgy nem teljesen értem, hogy ha kimimaroból aki ha jól emlékszem vmi 200m-el a föld alatt rohad, zombit csinál a dnséből, és magába is olvasztotta, akkor Itachi dnsével nem tudott hasonlóan eljárni? Mondjuk az biztos, hogy neki kevesebb maradt meg, de akkor is. Ennyi erővel minden Kekkei Genkai az övé, amit már a háborúban láttunk Edo Zombiktól.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12790 Dátum: 12 máj 10, 07:44:57 »

Őket még élve vizsgálta (előző fejezetben mutatta Kishi) és vett tőlük vért, az edo tensei zombikból nem tud vért venni. Amúgy Kimimaro végül feljött a homok alól, majdnem meg is ölte Gaarát, csak ugye beteg volt, és meghalt.
Naplózva
P4ndora
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12791 Dátum: 12 máj 10, 08:59:12 »

kornel: Hát a japán mitológia szerint Izanami és Izanagi testvérek (+házasok) voltak, eléggé elképzelhető hogy a 2 jutsu nagyon hasonló lesz...
Naplózva

Szadame
Újonc
*

« Válasz #12792 Dátum: 12 máj 10, 08:59:36 »

Ja valami ilyesmi történt az előző rész is bemutatta, hogy vajon mért lehetséges ez Gondolkozik
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #12793 Dátum: 12 máj 10, 09:41:52 »

kornel: Hát a japán mitológia szerint Izanami és Izanagi testvérek (+házasok) voltak, eléggé elképzelhető hogy a 2 jutsu nagyon hasonló lesz...

tisztában vagyok vele, hogy a Shinto szerint ki-kicsoda volt, a nagy kérdés, hogy Kisi elsüti e ugyan azt a trükköt kétszer, vagy  valami újat talál ki.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12794 Dátum: 12 máj 10, 09:42:49 »

Amaterasu-Tsukoyominak sincs sok köze egymáshoz.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 851 852 [853] 854 855 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins