TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #12765 Dátum: 12 máj 09, 14:33:39 » |
|
Nincs az a technika, aminek ne lenne valami hátulütője vagy gyenge pontja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12766 Dátum: 12 máj 09, 14:49:02 » |
|
Wow, Kabuto igencsak meglepett ebben a fejezetben. Az uccsó dupla oldalon lehet látni igazán hogy mennyire is fontos számára ez az egész. Nagyon eltökélt, ez tetszik.
A fejezet szerintem is egész jó volt, bár a Hang 5-énél néztem egy nagyot (aztán eszembe jutott az üveg az előző részből). Az Uchihák genjutsu kitörése is nagyon ötletes volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 09, 14:53:47 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12767 Dátum: 12 máj 09, 14:54:47 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12768 Dátum: 12 máj 09, 15:05:07 » |
|
Miért van egy olyan érzésem, hogy annak a talizmános kunai-nak még jelentősége lesz Itachi felé nézve, amit Kabuto az elején szorongatott? Csak nem akarja ezzel visszavenni Itachi felett az irányítást? Mert akkor Szöcske barátunk nagy gebaszban lesz! De az sem lehetetlen, hogy Kabuto már nyál csorgatva fekszik a földön az inazami hatása alatt. Egy dolgot viszont 60%-ban biztos vagyok, a legjobb résznél szokott jönni a padlót felnyalató tockos az olvasó számára, egy velős helyszínváltás kíséretében
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #12769 Dátum: 12 máj 09, 15:29:46 » |
|
Szerintem Itachi mondott valamit Sasukénak a Tsukoyami alatt mert az olyan időmanipulatív cucc szóval nem hiszem hogy helyszínváltás lesz max picit Narutora, de aztán ide hogy eltünjön Madara de előtte persze ott is lesz fight. A lényeg hogy ez a harc kicsit fontosabb a Madarásnál és a Tobisnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #12770 Dátum: 12 máj 09, 15:45:00 » |
|
Szerintem meg amikor Itachit kettévágta Kbuto belekerült a kunai és Saske lesz meglepődve de Itachi valójában rajta használta az új speckó titkos saringenyojutsut nem Kabuton így mi is meglepődünk.
Kabuto utolsó oldali szövege nagyon vagány.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
|
« Válasz #12771 Dátum: 12 máj 09, 15:50:28 » |
|
Ketté lett vágva a cselekmény, mint szegény Itachi. Konkrétumokat meg nem tudunk, csak tapogatózunk a sötétben, ami virtuálisan nem annyira izgató, sőt ebben az esetben inkább idegesítő kezd lenni. Inkább elhúzok és megírom a leckémet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szadame
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12772 Dátum: 12 máj 09, 16:38:54 » |
|
Oké piros mogyi sok sikert egy viszont biztos Kisimoto valami ujj technikával fog előrukkolni és vagy leesik mindenkinek az álla vagy nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #12773 Dátum: 12 máj 09, 16:50:17 » |
|
amúgy remek, hogy a Narutot olvassuk de Narutot már nem láttuk hónapok óta xD nagyon remélem ha vált a szín akkor Naruto vs Tobi kerül terítékre kakesz : hogy Sasukén használta? érdekes elmélet, de mi értelme lenne?
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #12774 Dátum: 12 máj 09, 16:55:59 » |
|
Hogy Sasukét Konoha oldalára állítsa genjutsuval (Shisui szemével is az volt a célja eredetileg).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szadame
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12775 Dátum: 12 máj 09, 16:57:42 » |
|
De azt már elhaszálta szép kis egylővetű volt felülírta Kabuto technikályát.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #12776 Dátum: 12 máj 09, 17:01:36 » |
|
Szerintem meg amikor Itachit kettévágta Kbuto belekerült a kunai és Saske lesz meglepődve de Itachi valójában rajta használta az új speckó titkos saringenyojutsut nem Kabuton így mi is meglepődünk.
Kabuto utolsó oldali szövege nagyon vagány.
TÉNYLEG MI VAN HA SASUKEN HASZNÁLTA AZ IZANAMIT ÉS SASUKE MOSTMÁR NEM AKARJA MAJD ELPUSZTÍTANI KONOHÁT? LOLOLOLOLOL
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #12777 Dátum: 12 máj 09, 17:02:57 » |
|
Amúgy ezek most rendelkeznek saját tudattal vagy csak úgy léteznek, mint pl.: Hashirama a Gedou Mazouban? Mint itt: http://www.mangareader.net/naruto/585/10 azt a Sasuke-kunos részt Orochimaru mondja vagy Kabuto? Egyébként nekem is tetszett az eheti fejezet, pl. hogy Kimimarou csontjából formázták Tayuya furulyáját meg hogy Kabuto sem felejtette el még azt az alap jutsuját, amivel izomszöveteket meg hasonlókat vagdosott régen .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #12778 Dátum: 12 máj 09, 17:04:46 » |
|
*technikáját + szövegértés
*ne kiabálj
Gaburieru: Csak úgy léteznek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 09, 17:05:44 írta malakian666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #12779 Dátum: 12 máj 09, 17:04:50 » |
|
Jézus. Legalább ne ordibálj. Egyébként úgy tűnik Sasuke kezd "megjavulni". (amit én nem igazán szeretnék. Sasuke maradjon meg Sasukénak.) Elég volt neki az is, hogy láthatta Itachit. Majd a végén beszélgetnek egyet. Esetleg az is lehet, hogy most közölt vele valamit. ( a Tsukuyomi alatt). malakian beelőztél
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 09, 17:09:58 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
|