24 nov 01, 04:27:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 845 846 [847] 848 849 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512399 alkalommal)
0 Felhasználó és 120 vendég van a témában
piros mogyi
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #12690 Dátum: 12 máj 06, 13:00:48 »

remélem azért még van neki esélye hogy jobb útra térjen.

Erről a jobb útra térésről jut eszembe: Szerintetek a három fő ellenfél közül (Tobi, Madara, Kabuto) melyikkel fog Naruto múltelemzős, jó útra térítő beszélgetést folytatni? Gondolok én olyasmire, mint ami Nagatoval kapcsolatban történt?

De visszatérve ehhez a konkrét szituhoz: Nem hiszem, hogy lenne esélye most a jó útra téréssel vajúdni Kabuto barátunknak, mert:
Szaszke végezni akar vele és nem beszélgetni.
Itachi pedig fel akarja oldatni vele az edo tenseit, és utána akar végezni vele. Most meg legszívesebben a szájára ülne, csakhogy a drága öcsikéje nehogy tovább mérgeződjön az eretnek, Konoha-ellenes tanításoktól.
Naplózva

Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #12691 Dátum: 12 máj 06, 14:17:14 »

remélem azért még van neki esélye hogy jobb útra térjen.

Erről a jobb útra térésről jut eszembe: Szerintetek a három fő ellenfél közül (Tobi, Madara, Kabuto) melyikkel fog Naruto múltelemzős, jó útra térítő beszélgetést folytatni? Gondolok én olyasmire, mint ami Nagatoval kapcsolatban történt?

De visszatérve ehhez a konkrét szituhoz: Nem hiszem, hogy lenne esélye most a jó útra téréssel vajúdni Kabuto barátunknak, mert:
Szaszke végezni akar vele és nem beszélgetni.
Itachi pedig fel akarja oldatni vele az edo tenseit, és utána akar végezni vele. Most meg legszívesebben a szájára ülne, csakhogy a drága öcsikéje nehogy tovább mérgeződjön az eretnek, Konoha-ellenes tanításoktól.

Kabutot remélem lerendezik a kacsingatós páros, így marad Tobi és Madara.

Tobiról nem igazán tudjuk kicsoda, micsoda, így róla felesleges beszélni.

Marad Madara, aki viszont velejéig gonosz, durvább "Istenkomplexussal", mint az Nagatonak volt. Ő viszont eltűnik, amint Kabutot lepecsételik, esetleg belemásznak a burájába, és megszüntetik a jutsut.

Max a nem említett 4-es variáció: Sóska lesz az aki megtérül Naruto által.  
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #12692 Dátum: 12 máj 06, 14:43:57 »

Kabutoval valszeg nem is fog találkoztni... Tobi meg amikor megtudjuk ki is igazából gondolom elég nagyot fog csattani, szal ott lesz egy kis beszélgetés... Madara múltját meg már tudjuk Mosolyog
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #12693 Dátum: 12 máj 06, 14:56:07 »

Azért azt tudjátok, hogy mindenki aki kapott egy kis múltbemutatást (pár részes flashback-et) annak nemsokára annyi volt.Lehet, hogy Kabuto-val is ez lesz?  Gondolkozik
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #12694 Dátum: 12 máj 06, 15:20:03 »

Hát ha az lesz amit Itachi mondott, hogy ez az újonan látható technika amit elvileg tolni fog(Izanami) a valőságot tudja alakítani/teremteni(nem emléxem pontosan), akkor könnyen előfordulhat, hogy elbúcsúzunk tőle.
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12695 Dátum: 12 máj 06, 15:51:54 »

Szerintem Kabutonak nem feltétlenül kell meghalnia. Főleg mivel az ő vissza emlékezése teljesen más (volt) mint pl: Jiraya vissza emlékezése.

Meg Kabuto mos egy Orochimaru 2.0 játszik akit tudjuk, hogy nem volt könnyű megölni. Szerintem simán megfog szökni valahogy. Bár mivel Kabuto magába nyomta azt a löttyöt még azt sem tartanám lehetetlennek, hogy Oro visszatért ha Kabuto legyengül. Ördögi
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #12696 Dátum: 12 máj 06, 15:59:31 »

umm az Izanami-t nem csak mi találgattuk, hogy mit tud? vagy Itachi már mondta is? nem is emlékszem, hogy hol, valaki tudná nekem linkelni?
Naplózva

kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #12697 Dátum: 12 máj 06, 16:29:03 »

Szerintem Kabutonak nem feltétlenül kell meghalnia. Főleg mivel az ő vissza emlékezése teljesen más (volt) mint pl: Jiraya vissza emlékezése.

Meg Kabuto mos egy Orochimaru 2.0 játszik akit tudjuk, hogy nem volt könnyű megölni. Szerintem simán megfog szökni valahogy. Bár mivel Kabuto magába nyomta azt a löttyöt még azt sem tartanám lehetetlennek, hogy Oro visszatért ha Kabuto legyengül. Ördögi

Detto-detto én is elképzelhetetlennek tartom, hogy Kabuto kikapjon egyrészt ha nyer megtudjuk Oro mivé akart válni...
másrészt akkor Tobinak kell megúsznia Narutoékat, hogy visszahozzon a múltból ninjákat az meg nem frankó, mert nem tudjuk meg kicsoda Nevet
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #12698 Dátum: 12 máj 06, 16:40:27 »

na de ha nyer akkor Sasuke meghal vagy mi? vagy Kabuto csak elszalad de akkor meg hatástalan lesz az Izanami? én ezt sehogysem tudom elképzelni xD én sem szeretném ha meghalna Kabuto szóval remélem Kishi valahogy megoldja majd Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 06, 18:18:50 írta Hedi-usagi » Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #12699 Dátum: 12 máj 06, 18:15:45 »

Én csak azt mondtam hogy Kabuto-nak lesz annyi, nem azt hogy Kabuto-nak és Orochimaru-nak egyszerre!  Nyelvesít Én örülnék neki ha Oro visszavenné az irányítást, mert lássuk be szemüveges barátunk csak egy imposztor, egy "segéd".Orochimaru-nak lenne még helye itt a mangában.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12700 Dátum: 12 máj 06, 18:22:29 »

Szerintem Orochimaru most annyira él, mint a Hashirama Tobi rejtekhelyén, a tudata nincs benne Kabutóban.
Naplózva
piros mogyi
Chuunin
*

senseiem: STM

« Válasz #12701 Dátum: 12 máj 06, 18:24:21 »

A lelkét meg ugye lepecsételte Itachi, szóval kétlem, hogy előbújna Kabutoból végszükség esetén.
Naplózva

samat
Vendég
« Válasz #12702 Dátum: 12 máj 06, 21:17:45 »

Most Kabuto erőteljesebb mint oro sokkal jobban csinálja a dolgát erősebb is és szerintem tuti túl éli mint oronak is van néhány menekülő trükkje viszont azt nem tudom hogy hogy oldja meg elmenekül és közben feloldódik az edo??? remélem lesz egy kis action is a következőbe mert már unom a sok emlékezéses dolgot
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #12703 Dátum: 12 máj 06, 21:59:37 »

szerintem is pengébb Kabuto mint Orochimaru volt, egyébként addig nem oldhatják fel az edo-t amíg Madara harcol a kagék ellen. tehát most vagy Kabuto csak simán elmenekül, vagy a következő feljezet visszaugrik a kagés harcra és az Inazamira megint várhatunk egy kicsit Mosolyog
Naplózva

samat
Vendég
« Válasz #12704 Dátum: 12 máj 07, 08:23:06 »

Vagy az is lehet hogy az Madara uralni fogja a saját edoját, vagy azt fenthagyja csak a mókáért , de azon is elgondolkoztam lehet hogy a kagékat szétverik és akkor zárják le
Naplózva
Oldalak: 1 ... 845 846 [847] 848 849 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins