Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #12675 Dátum: 12 máj 03, 15:13:22 » |
|
háh tényleg xD ha ezt most nem mondjátok le se esett volna, tényleg még meg is magyarázta azért Kabuto most eléggé a főmozgatója lett a sorozatnak, most már (számomra legalábbis) érdekesebb mint az, hogy ki Tobi.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12676 Dátum: 12 máj 03, 21:24:32 » |
|
azok nem belek hanem kígyók és egyébként abszolút nem értem, hogy miről beszélsz xD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
naspolya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12677 Dátum: 12 máj 03, 21:27:21 » |
|
Csak kissé poénosnak tartom ezt az eheti részt, elvetette a súlykot szerintem az író. Még azt is érdemes megnézni, amikor ott a kis tölcsérkéjével töltögeti magának a szörpit gondtalan gyermeki mosollyal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12678 Dátum: 12 máj 03, 21:32:12 » |
|
hát szerintem Kabuto mér annyi mindent megélt, hogy a "szörpit" öntögetni nem esik nehezére mosolyogva xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #12679 Dátum: 12 máj 04, 04:46:21 » |
|
Hát érdekes rész volt az biztos. De valaki a felsorolás közül kihagyta Sasukét is, hiszen ő is ott volt nem csak Juugo meg Karin, és stb. De vajon Sasukétól mit vett el? mert Juugotol a sennin módos rásegítést, Karintól az Uzumaki regenerálódást, na de Sasukétól az elmebajt a "elpusztítom Konohát"? Egyébként most már igazán átugorhatna a manga más jelenethez, akár a Kagékhoz, vagy Narutoékhoz. xd
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #12680 Dátum: 12 máj 04, 07:43:51 » |
|
Még mostse tetszik a visszaemlékezés, történjék valami máár . Nekem jöhetne e helyett valami kage harc, de ott úgyse a kagék a főszereplők. Valaki segítene abban honnan/miből lett fordítva a magyar? mert amiket én nézek ottmég nincs angol, meg op mangát se találom
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12681 Dátum: 12 máj 04, 09:47:10 » |
|
De vajon Sasukétól mit vett el? mert Juugotol a sennin módos rásegítést, Karintól az Uzumaki regenerálódást, na de
hát talán ő is rásegített a kígyós énjére vagy nem tudom xD aztán kitudja egyszercsak Kabuto sharingannal támad... nah azért az ütne xD de nem valószínű xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #12682 Dátum: 12 máj 04, 09:50:50 » |
|
Hát érdekes rész volt az biztos. De valaki a felsorolás közül kihagyta Sasukét is, hiszen ő is ott volt nem csak Juugo meg Karin, és stb. De vajon Sasukétól mit vett el? mert Juugotol a sennin módos rásegítést, Karintól az Uzumaki regenerálódást, na de Sasukétól az elmebajt a "elpusztítom Konohát"? Egyébként most már igazán átugorhatna a manga más jelenethez, akár a Kagékhoz, vagy Narutoékhoz. xd Nem biztos, hogy elvett, inkább adott (teljesítménynövelőket/drogokat) az edzéséhez Orochimaru utasítására. Juugo, Kimimaro, Suigetsu és egy ideig Karin is kísérleti nyulak voltak, Sasukének más szerepe volt (úgy tűnt, hogy Kabuto fölött állt) Orochimaru kiskedvenceként, láttuk, milyen tiszteletlenül beszélt vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alig33
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12683 Dátum: 12 máj 04, 10:09:31 » |
|
A turmixgépben orochimaru hullája van (mármint amit sasuke meghagyott belőle)xD Belőle sajtolta ki az éltető nedüt amit infúzion beadott magának Tényleg Cellre hajaz a csávó igaza van az egyik előttem szólónak....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 04, 10:10:32 írta alig33 »
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #12684 Dátum: 12 máj 05, 19:35:20 » |
|
csak engem zavar hogy az angolban aszem mother volt itt meg nővér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
piros mogyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
senseiem: STM
|
|
« Válasz #12685 Dátum: 12 máj 05, 20:01:04 » |
|
Csak nekem tűnik úgy, hogy a Kabuto gaident olvassuk egy ideje? Az meg ugye a szereplő halála előtt szokott lenni általában. :csak reménykedik szmájli: Amúgy valamiért nagyon ellátta Orochimaru minden földi jóval. Nem hinném, hogy kisfiúgyűjteményének egyéb tagjaira ennyit áldozott volna, kivétel talán a Szöcsi, de őt a testeként akarta, ezért érthető. Viszont miért volt Kabuto ennyire izgalas Orochimaru számára?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12686 Dátum: 12 máj 05, 20:02:48 » |
|
mert világ életében kém volt és ez Orochimarunak kapóra jött... és ki tudja talán az utódját is látta benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #12687 Dátum: 12 máj 05, 20:07:39 » |
|
+ Tehetséges orvosi ninja, és teljesen lojális maradt mindig is Orochimaruhoz. Ha a saját testével akart volna valami komolyabbat csinál(tat)ni, akkor sem jön rosszul egy ilyen beosztott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #12688 Dátum: 12 máj 06, 11:17:45 » |
|
Üdv mindenki! Mit ne mondjak Kishi... egész jó fejezeteket csinál! Nekem tökre bejön hogy Kabuto életét most elmeséli miként ismerte meg Orochimarut, hogy vált azzá amilyen most, remélem azért még van neki esélye hogy jobb útra térjen. Talán az is kiderül mi célja van ezzel az egésszel h ilyené vált. Hajrá kishi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12689 Dátum: 12 máj 06, 12:12:02 » |
|
A célja szerintem Konoha lerombolása,mivel a Konohai Danzou művelte Nonouvével azt amit tett...és persze ha egy ebmer ezt tette Konohában akkor egész Konoha bűnös
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|