Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #12630 Dátum: 12 ápr 28, 11:51:59 » |
|
most nem úgy volt, hogy a héten nem lesz manga? nah m1 csak örülök neki szerk: egyetértek ez volt a legjobb flasback rész és nagyon tetszik ahogy egy teljesen más szemszögből ismerhettük meg Orochimarut... komolyan itt még majdnem, hogy ő a jófiú xD :DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 12:07:14 írta Hedi-usagi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #12631 Dátum: 12 ápr 28, 12:29:08 » |
|
Na igen. Ez lesz az a fejezet, ahol az anime 2-3 részig fog visszarévedezni. Előre örülök neki.:S Amíg a mangában az utolsó pár oldallal szépen felhozták a történetet, addig ez szépen ki fog terjedni az animében. Ezért is olyan jó mangát olvasni, nem? komolyan itt még majdnem, hogy ő a jófiú xD :DD
Én a mai napig favorizálok vele, és ha megfordítjuk a történetet, akkor ő mindig jó maradt. Amit a root művelt anno, én is tuti csatlakoztam volna valamiféle felkeléshez. Itachi elvei mehetnek a kukába. Ha ilyesmit művel egy falu(tök mindegy, melyik kis része), azt bizony el kell törölni a föld színéről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #12632 Dátum: 12 ápr 28, 13:17:21 » |
|
Most, hogy ezen a héten van manga, ezért a jövő héten nem lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12633 Dátum: 12 ápr 28, 14:06:11 » |
|
Úgy gondolom, hogy az előző csütörtökit kaptuk. Szal következő héten is számíthatunk fejezetre. Egyébként megint zseniális rész volt. Amikor beindult a háború már kezdtem letenni a narutot, annyira nem tetszett. Erre kishi olyat produkál, hogy csak bámulok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #12634 Dátum: 12 ápr 28, 14:29:26 » |
|
Igazság szerint a Golden Week jövőhéten kezdődik hivatalosan, viszont minden fejezetet már 1 héttel korábban megszereznek, ezért nem volt a héten fejezet, mert 1 héttel járunk a Golden Week előtt. A mostani fejezet meg előre szólok, hogy a most következő szerdai lett volna csak előre lefordították, úgy hogy nem lesz 2 fejezet 5 napon belül. Ez minden mangára vonatkozni fog. A fejezet meg nagyon tetszett. Végre egy olyan visszaemlékezés, amire kíváncsi voltam és még jól is oldották meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 14:30:35 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12635 Dátum: 12 ápr 28, 14:30:00 » |
|
a háború nekem is egy kicsit "túlpörgött" szóval örülök, hogy nyugi van és alig várom, hogy mik fognak még kiderülni
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12636 Dátum: 12 ápr 28, 15:00:37 » |
|
Örülök, hogy Kishi Kabutora is áldozott egy kis időt, jó fejezetek voltak. A következő chapter viszont kötetzáró lesz, így valószínűleg már nem lesz flasback és az Izanami is elődugja a képét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #12637 Dátum: 12 ápr 28, 15:40:41 » |
|
Már ez a fejezet volt a kötetzáró. A kövi már újat nyit.^^ Besorakozva a többiek mellé, én is továbbra is örülök, hogy nem a háborút kapjuk nagy adagban a pofánkba. Kishi a karakterfejlődésekhez és fordulat kialakításokhoz ért, nem az "epikus" robbanós villogós harcokhoz.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12638 Dátum: 12 ápr 28, 16:02:14 » |
|
Igen, elsőnek én is azt hittem hogy ez a zárás, de mint kiderült a 60. kötet 566tól-575ig tartott (tehát csúszott egyet), így van még egy fejezet ha 10 részenként számolunk.
Ha a robbanósokhoz nem is , de a taktikus és gondolkozós harcokhoz annál inkább.Sajnos az e fajta csatákból is elég kevés van mostanság, pedig ezek teszik igazán színessé az összecsapásokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 16:05:10 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #12639 Dátum: 12 ápr 28, 16:05:03 » |
|
Nekem is tetszett ez a fejezet, főleg hogy Orochimaruról is megtudtunk még néhány dolgot. A visszaemlékezésnek gondolom ezzel vége van, jöhet az Izanami hatása. Bár én arra tippelnék, hogy mielőtt eldőlne ez a csata megtudjuk, hogy a Kagék legyőzik-e Madarát, vagy tényleg Itachi és Szöcske menti meg az életüket azzal, hogy kiiktatják az Edo Tensei-t. Én azt szeretném, ha a Kagék nyernének . Elég nagy lebőgés lenne az 5 nagy nemzet fejének ha pont Ita és Saske mentené meg őket...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 16:11:21 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12640 Dátum: 12 ápr 28, 17:22:54 » |
|
de hogyan lehetne megölni egy Edo Tensei-es zombit? azok mér úgy is halottak... és most nem hiszem, hogy az összeset letudják pecsételni szóval valószínüleg mégiscsak Sasukéék fognak alkotni valamit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #12641 Dátum: 12 ápr 28, 17:31:37 » |
|
Már nem maradt olyan sok edos zombi. Csak Madara, Dan és Muu. A többieket már lepecsételték. ( lehet még van valaki, de nem jut eszembe- A volt jinchuurikikkel mi a helyzet? ).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 17:49:58 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12642 Dátum: 12 ápr 28, 20:02:39 » |
|
Remek rész volt Kabuto múltja pipa Hihetetlen hogy Kishi-sensei mindenkinek ilyen kidolgozott hátteret adott...
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #12643 Dátum: 12 ápr 28, 20:39:32 » |
|
Dani: +1 Tetszett a fejezet, nagyon jó képek voltak benne. Ha Kishi húzni akar minket, akkor következő fejezet vissza a bijuukhoz Viszont így a jövő héten ugye nem lesz manga?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gerimaster
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12644 Dátum: 12 ápr 28, 21:26:22 » |
|
Nagyon jó fejezet. Nekem mindig Orochimaru volt és marad is a kedvencem. Viszont egyvalami kusza maradt nekem. A vér a mit Kabuto a sajátjába ömleszett, tudom, hogy tartalmazta darált Oro vérét,de már előtte szint 2/3-ig tele volt.
Ebbe lett volna a Hozuki és a Uzumaki klán ereje is(amiről Kabuto beszélt a harban Itach és szöcske ellen)?
És előtte lehetett látni már ilyen félkígyó-félember formákat mint Kabutoé most az üvegben...érdekes...többet akarok látni Orochimaru multjából... (remélem visszatér)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|