Dani
|
|
« Válasz #12615 Dátum: 12 ápr 25, 20:58:40 » |
|
Woooow. Véleményem szerint rég volt ennyire igényes, és egyben pofon egyszerű borító. Engem teljesen megnyert. Színek is teljesen rendben vannak.
Már csak azt kellene fixálni, hogy az 59-esnél akkor melyik is volt hamis, és melyik igazi.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #12617 Dátum: 12 ápr 25, 21:24:48 » |
|
Kösz. Azt eddig is tudtam, hogy ez a 2 van a piacon. Attól még a kérdés ugyanaz. Melyik hamis? Anno már többször átrágtuk, de kéne valami hivatalos rábólintás. Ugyanis szerintem meg pont, hogy mindkettő átlagon alul igénytelen.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12618 Dátum: 12 ápr 25, 21:43:36 » |
|
Akkor inkább már a 2., az nem annyira spoileres. Madara kicsit túlzás lenne borítónak, ha abban a kötetben jelenik meg.
A mostani meg telitalálat.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12619 Dátum: 12 ápr 25, 21:52:35 » |
|
Igen erre gondoltam már én is, bár most meg Naruto új Bijuu módja virít a boritón, ez is elég spoileres . Viszont én is inkább a másodikat tartom a nyerőnek, Madara Susanoo-ja túlontúl ronda lett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 25, 21:53:28 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #12620 Dátum: 12 ápr 25, 21:54:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #12621 Dátum: 12 ápr 26, 11:04:04 » |
|
Naruto manga elvonási tüneteim vannak. Ezen csak egyféleképpen lehet segiteni. Ugy tudom hogy a hoshi no samidare mangát előre lett vorditva jó pár fejezettel, egy ajándék fejezet kárpotolna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12622 Dátum: 12 ápr 26, 21:22:52 » |
|
Gizda lett az új borító...és azon is szakadtam h a hétfarkú itt még nincs teljesen kifejlett állapotában...ötletes
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #12623 Dátum: 12 ápr 26, 21:49:18 » |
|
http://images.saiyanisland.com/data/585/Naruto-Manga-Volume-60.jpg60. kötete borítója kicsit nagyobban ha érdekel valakit. Amúgy szerintem is nagyon fajin és akkor ezekszerint ilyen vöröses sárgásra változik a chakraköppeny meg Naruto szine is amikor átmegy ebbe a módba, hmmm. A sima sárga szerintem szebb. Ugy tudom hogy a hoshi no samidare mangát előre lett vorditva jó pár fejezettel, egy ajándék fejezet kárpotolna. Azok arra vannak, ha valakit elüt a busz és pár hétig nem tudunk haladni és akkor nem lesz az, hogy 3 hónapig pihi. Amúgy jelen állás szerint akkor is lesz Sami manga ha valakit 3 hónapra elüt a busz . De nem kaptok ajándék fejezetet. Majd ha végzünk akkor kaptok többet hetente, gondolom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #12624 Dátum: 12 ápr 27, 13:52:30 » |
|
hááát nem tudom... szerintem egy kicsit többet is kilehetett volna hozni a borítóbol... a többi jobban tetszett de azért nem olyan rossz
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12625 Dátum: 12 ápr 27, 15:39:03 » |
|
De akkor nem látszana rajta a tűz akarata. Na jó viccet félre téve, a sima sárga nekem is jobban tetszett. De azért ez is elmegy egy málnával Meg így érthető lesz a fáklyás poén
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
malakian666
Vendég
|
|
« Válasz #12626 Dátum: 12 ápr 27, 17:44:17 » |
|
Mangaborítón mindig stimmelnek a színek? Amúgy nem tudom, hogy jött a Kyuubiból sárga chakra, az eredeti gonosz Naruto-Kyuubi szerintem menőbb volt vörös palásttal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kissmicy
Újonc
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #12627 Dátum: 12 ápr 27, 18:08:13 » |
|
nekem van egy olyan érzésem, hogy ezekből a visszaemlékezésekből még az is kiderülhet, hogy mi az, amit suigetsu-ék találtak orochimaru relytekhelyén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12628 Dátum: 12 ápr 28, 11:36:43 » |
|
Nos, folytatódik a visszaemlékezések története a fejezetben, bár úgy látom ennek a vége felé járunk. Nem volt rossz, sok mindent megtudtunk belőle. http://www.mangareader.net/naruto/584
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 11:44:00 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12629 Dátum: 12 ápr 28, 11:49:42 » |
|
Az eddigi Kabutos flasbackek közül ez volt a legjobb. Megtudtuk mitől lett ilyen tápos, na meg viszontáttunk 1-1 képkocka erejéig pár arcot is, a Hebit meg Kimimaróékat is.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|