24 nov 01, 00:34:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 838 839 [840] 841 842 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511088 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
malakian666
Vendég
« Válasz #12585 Dátum: 12 ápr 19, 15:29:09 »

Tsunade azt mondta még sima Narutoban, hogy jobb, mint ő volt fénykorában. De ezek szerint előbb volt a kapcsolata a Gyökérrel, aztán Orochimaruval, igazi konohai shinobi nem volt (Gyökér tagjaként, Danzo irányítása alatt nem mondanám annak), nem volt benne pl. a konohai gyerekek és tanítók közösségében, szóval nem Konoha hibája, ami történt vele, max annyi, hogy a Gyökeret és Danzot már előbb el kellett volna intéznie a Harmadiknak/ Negyediknek.
Naplózva
lina22
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #12586 Dátum: 12 ápr 19, 15:37:44 »

Ez az új manga rész... nos.. kicsit ködös.
Az a nő aki befogadta Kabutot, adta neki a nevét, ésa szemüveget, hogy lásson. Ez eddig stim. S hogy a háború alatt, gyógyította Orochimarut.
S a végén, mikor a vízből előtűnt Orochimaru... hát... érdekes.

Valahogy nem tudom átélni úgy Kabuto történetét, mint mondjuk: Naruto, Sasuke, Itachi, és Danzou életét... Ez olyen semleges lett szerintem.  ikszdé
Szinte semmire nem kaptunk válaszokat, hogy kik lehettek a szülei, vagy a valódi neve, esetleg melyik klánba tartozhatott.

S ő is egy olyan fajta szereplő aki nem találja a helyét a világon...
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 19, 15:39:37 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
magicnkr
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Turbózombi véruszkár

« Válasz #12587 Dátum: 12 ápr 19, 15:47:00 »

Egyetértek lina22-vel.
Nekem pl eddig Danzou története tetszik a legjobban szinte sajnáltam mikor meghalt ! Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12588 Dátum: 12 ápr 19, 15:52:30 »

Na igen, de nekem az a bajom ezekkel a rosszakkal, hogy a végén valahol mindig kiderül, hogy ők a meg nem értés áldozatai. Mindegyik nagyon jófiú, aztán mégsem. Kicsit unalmas.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12589 Dátum: 12 ápr 19, 15:54:36 »

Érdekes, én nem sajnáltam meg Danzot, sőt, örültem, amikor Sasuke elintézte (abban a harcban teljesen csak vele azonosultam), mondjuk azt a részt csak egyszer láttam animében. De azzal, ahogy Pein ellen viselkedett, pl. ahogy leszúrta a kis békát, vagy ahogy a beosztottaival bánt, nekem az egyik legunszimpatikusabb karakter lett.

Kabutót egyre jobban kedvelem. Vagyis csak akkor kezdtem el utálni, amikor ezt a háborút elkezdte, még amikor Naruto elé állt félig Orochimaruban, akkor sajnáltam.
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #12590 Dátum: 12 ápr 19, 17:21:08 »

Az a gond h engem is Danzou és marcsi izgatott leginkább a mangában......és ők is csak azért mert érdekel az akkori gyökér meg h milyen kapcsolatuk is lehetett egymással......
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
malakian666
Vendég
« Válasz #12591 Dátum: 12 ápr 19, 17:29:46 »

Ja, a Naruto világának fontosabb embereinél végül mindig összekapcsolódnak a szálak (Orochimaru-Danzo-Hanzo-Nagato-Jiraya-Orochimaru). Érdekes ez a része a mangának, Orochimaru és Danzo is jól megírt karakterek voltak (még ha Danzo nem is volt szimpatikus), én is örülök, hogy visszatértek.
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12592 Dátum: 12 ápr 19, 23:13:16 »

"Óhajod parancs: Kakuzu, Hidan, Deidara, Hang 4-ese, Kin-Gin tesók stb...
Hidant nem hozták vissza, nem is hozhatták vissza, hiszen meg sem halt, Shikamaru bezárta egy gödörbe és azóta is ott raboskodik.
Naplózva

magicnkr
Chuunin
*

Turbózombi véruszkár

« Válasz #12593 Dátum: 12 ápr 20, 12:04:32 »

"Óhajod parancs: Kakuzu, Hidan, Deidara, Hang 4-ese, Kin-Gin tesók stb...
Hidant nem hozták vissza, nem is hozhatták vissza, hiszen meg sem halt, Shikamaru bezárta egy gödörbe és azóta is ott raboskodik.
Ez a Hidan elzárása csak nekem ködös?
Ha jól emlékszem a klánja szent helyére zárta el vagy ilyesmi.. de nekem ez eléggé gagyinak tűnik
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12594 Dátum: 12 ápr 20, 12:10:14 »

Mert az is, gagyi... Mosolyog Simán kihozhatták volna onnan, de nem tartották lényegesnek, sajnos.. Szomorú A Nara klán közel sem annyira veszélyes, hogy az Akatsuki ne szabadíthatta volna ki onnan. Pár perc lett volna az egész, aztán csak lestek volna a Narák, hogy mivan, elvitték?
Nem hiszem, hogy feltűnne, nem lenne sok haszna a háborúban szegénynek. Hamar lett eltakarítva.. ő is....

Egyébként engem a Madara vs 5 Kage harc emlékeztet az első Broly movie-ra... ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 20, 12:10:54 írta Aizen » Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #12595 Dátum: 12 ápr 20, 12:34:44 »

Egy valamit nem értek....jelenleg Kabuto remete formában van amit mindenki tud h eben a alakban az érzékei nagy mértékben megnőnek. Na és amit nem értek.
Kabuto érzékei jobbak és mégsem érzi magában a Zetsuk spóráját?
Vagy már észrevette és ki is iktatta?

Én 1 ok miatt nem szeretem Kabutot és az amit nem tett, nem hozta vissza Jiraijat és nem tudja visszahozni Minátot és Kushinát. Pedig ezzel a három személlyel igencsak megszorongatta volna Narutot (érzelmileg).
Naplózva
magicnkr
Chuunin
*

Turbózombi véruszkár

« Válasz #12596 Dátum: 12 ápr 20, 12:42:56 »

Egy valamit nem értek....jelenleg Kabuto remete formában van amit mindenki tud h eben a alakban az érzékei nagy mértékben megnőnek. Na és amit nem értek.
Kabuto érzékei jobbak és mégsem érzi magában a Zetsuk spóráját?
Vagy már észrevette és ki is iktatta?

Én 1 ok miatt nem szeretem Kabutot és az amit nem tett, nem hozta vissza Jiraijat és nem tudja visszahozni Minátot és Kushinát. Pedig ezzel a három személlyel igencsak megszorongatta volna Narutot (érzelmileg).
A 3 személy közül szerintem csak Jiraiya-t tudná vissza hozni, ha nagyon akarná.
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12597 Dátum: 12 ápr 20, 18:25:37 »

Én azt nem értem, hogyha az Izanami az Izanagi párja akkor elvileg ugyanazokkal a képességekkel lehet csak használni, az izanagihoz uchiha szem, senju dns és sok chakra kell, ráadásul max pár percig lehet használni és bele is vakulsz, Itachi hogy szerzett magának senju dnst?
Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #12598 Dátum: 12 ápr 21, 12:18:57 »

Én azt nem értem, hogyha az Izanami az Izanagi párja akkor elvileg ugyanazokkal a képességekkel lehet csak használni, az izanagihoz uchiha szem, senju dns és sok chakra kell, ráadásul max pár percig lehet használni és bele is vakulsz, Itachi hogy szerzett magának senju dnst?

Az Izanagi-t Danzou használta, s áttudta eleinte verni vele Sasukér, de az abban a pillanatban volt. De az Izanami az elötte való dolgokat képes átváltoztatni, ezáltal nagyobb a csattanója.
Megaztán, sose lehet tudni, miket tartogat még a tarsolyában Itachi...
Remélem érthető voltam...xP ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 21, 12:20:20 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12599 Dátum: 12 ápr 21, 12:34:49 »

Senju dns nem lenne probléma Itachinak, hisz Edo-zombi, és ha Kabuto Madarának tudott adni, neki is tudott, ha akart... Mosolyog Amúgy az, hogy a párja, nem jelenti azt, hogy ugyan az a feltétele...

Naruto érzelmileg való megszorongatása még megtörténhet, akár Sasuke "képében", elég ha haldokolni látja a kis morcosbajnokot, és bekattan, nem kicsit... Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 838 839 [840] 841 842 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins