24 nov 01, 04:35:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 824 825 [826] 827 828 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512576 alkalommal)
0 Felhasználó és 243 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12375 Dátum: 12 ápr 06, 18:34:57 »

Szerintem nem minden shinobi rendelkezik Bingokönyvel. Ez inkább azoknak van fenntartva akik Konoha biztonságáért felelnek valamilyen módon, illetve az ANBU gyökér tagjainak, de az ő feladatuk is ehhez kötődik a háttérben. Levadászni azokat akik Konoha biztonságát veszélyeztetik vagy kárt okoztak valamilyen módon a Kinohai érdekeknek. Ahhoz persze nem kell jouninak lenni, hogy valaki ilyen könyvet kapjon hiszen a háttérben, névtelenül tevékenykednek. Jobb nekik illetve a családjuknak is biztonságosabb. A különleges képességeik és erejük révén körülbelül a jounin szint felel meg nekik. Lásd Yamato és Kakashi szintjét, tudását. Éppen ezért nem értem, hogy hogyan beszélhetnek ilyen nyíltan egy kocsmában magukról. Az, hogy Itachi meghalt a testvére keze által már nem titok. De annak titoknak kellene lenni, hogy ők nem egyszerű shinobik hanem vagy az AMBU-hoz tartoznak vagy fejvadászok. Legalábbis én biztos nem legénykednék így egy nyilvános helyen.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12376 Dátum: 12 ápr 06, 18:41:03 »

Ha mégis mindegyik rendelkezik, akkor meg nincs probléma. Szerintem minden shinobinak van, vagy akár bárki megveheti, mint ahogy akár te is megnézheted az FBI körözött bűnözőit, egy rendőr pedig nyilván még jobban belelát akár helyi, kisebb bűncselekményekbe is. De Itachi kiirtotta Konoha legerősebb klánját (senjuk feloszlottak), Konoha történelmének valószínűleg legnagyobb bűnözője.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 18:42:52 írta malakian666 » Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12377 Dátum: 12 ápr 06, 18:48:58 »

Sasuke igen csak jól élne ha bezsebelné Orochimaru Deidara meg Itachi után járó pénzt........szerintem tuti megvehetné fél Konohát Nyelvesít
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
malakian666
Vendég
« Válasz #12378 Dátum: 12 ápr 06, 19:03:49 »

Nem tudom, kérdezhetnéd azt is, hogy vannak-e medvedisznóemberek a Narutóban, lehet, hogy vannak, de nem tudunk róluk. Bingo könyvben benne voltak talán az akatsukisok is, vagy csak a Konohából megszökött shinobikat írja?
Nyilván, ha a saját világunkat nézzük (ami sokkal betegebb, mint a Narutóé), akkor lehetnének benne pedofilok vagy szatírok is, de ez nekem inkább terroristák gyűjteményének tűnik, a shinobik egy részének a feladata pedig őket elintézni. Az Uchihákra meg akár maradhattak a pedofilok, tolvajok és a többiek. Ezzel is csak a bezártságukat erősítették, mert így nem kellett elhagyniuk a falut.
De olyan nincs, hogy nem kell egy bűnözőről tudni, ha nem ismerik fel, akkor nem tudják bejelenteni és elkapni.

Sorrow: Sajnos egyiknek a testét sem hagyta épen, Orochimarut talán benyelte, Deidara meg felrobbantotta magát. De Kabuto is említette, hogy Orochimarunak hatalmas összeg volt a fején, szóval nem lett volna rossz üzlet.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 19:08:46 írta malakian666 » Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12379 Dátum: 12 ápr 06, 19:11:01 »

Off: vannak bizony xD http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=6107.msg705170;topicseen#msg705170

Ha nincs is mindenkinek bingo könyve, a jouninok, és még szerintem a chuninok is minimum ismerik azt valamilyen szintetn.
Szerk.: mármint a tartalmát ismerik Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 06, 19:12:30 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #12380 Dátum: 12 ápr 06, 22:20:06 »

Most komolyan valakiben felmerült, hogy Konohába ment Kabuto Sasukevel teázni? Ez igazán kedves ötlet lett volna Kishi mestertől, egyből beugorhatott volna a régi házba, megnézhette volna a klán tábláját, és akkor ő is ismerné az izanamit. Persze ha egyáltalán onnan tanulta Itachi. Szóval nem kérdés, hogy máshol voltak akkor.
Amúgy szerintem is garantált a helyszínváltás, de szerintem inkább Naruto-Tobi harchoz kéne ugraniuk. Nem látnám értelmét visszaugrani a Madara-5 kage szenvedéshez, majd ha felhúzott minket Tobi új képességeivel ,vagy az éppen Tobi leleplezés előtt álló képkocka bemutatása előtt fog visszaugrani, 5 kage halálközeli helyzetbe kerül, majd vissza izanamira. A poén az lenne, ha az izanami nem is lenne elég Kabuto ellen, mert csak kapott egy Sage mode-ot, szóval vétek lenne így feltápolni, majd leverni egy új Uchiha kinjutsuval. Szóval szerintem csak húzza az agyunkat ezzel a képességgel, de nem lesz elég. Nevet   
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12381 Dátum: 12 ápr 06, 22:51:59 »

Senkiben nem merült fel,hogy kabutoval el ment teázni konohába.  smirksweat  Szerintem is a naruto vs tobi harchoz kellene ugranunk. Nagyon régen láttuk őket legutoljára(2.5 hónapja). És érdekel,hogy narutonak és tobinak még mi van a tarsolyában. Én vagyok az egyetlen,akit még a kage harc is érdekel. Szóval remélem,hogy most nagyon jó fejezetnek állunk elébe.
Naplózva
Terumi Mei
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Mizukage

« Válasz #12382 Dátum: 12 ápr 07, 00:47:38 »

Én csak azt sajnálom, hogy hamarosan ismét eltűnik Itachi. Valószínűleg ismét megvakul, aztán lenyom Sasukenak valami rizsát, megnyugszik a pici lelke, és eltűnik örökre.  Szomorú
Attól függetlenül jó kis rész volt, elég jó ahhoz, hogy várjam már a folytatást. Szerintem most ismét majd a Tobi vs Naruto harcot fogjuk látni, aztán Madara vs 5 Kage harcot, és az utolsó pillanatban Itachi segítségével eltűnnek az edo zombik, köztük Madara is. Madaránál viszont túl egyszerű lenne, legalábbis remélem, hogy egy ilyen karaktert nem fognak csak úgy elintézni. Valahogy nem lenne túl érdekes befejezése.
Naplózva

"Mégis mi van akkor.... ha ostoba vagyok?
Már az elejétől fogva nem voltunk több, mint egy csapat idióta.
Azért jutottunk el  ilyen messzire, mert nevetséges álmokat kergettünk.
Még meg kell másznunk az emelkedőt.
Nem halhatunk meg itt, visszazuhanva a hegy lábához!"
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12383 Dátum: 12 ápr 07, 00:57:13 »

Az milyen kemény lenne, ha Itachi túlélné és Edo-zombiból valahogy rendesen visszatérne, és ő lenne a hogake Narutóval együtt ikszdé illetve mint anno a harmadik, Itachi intézné a falu dolgait, ő úgyse az az állandóan harcolni akar típus... Naruto meg szaladgálna küldetésekre, ő úgyse tud megülni a seggén ikszdé
És Itachi is már kiérdemelte, azzal amilyen hűséges konohához és azokkal amiket megtett érte Nevet

(Ne kövezzetek meg, csak most úgy eszembe jutott hogy az nagy lenne ikszdé)
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 00:58:50 írta ConSole » Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12384 Dátum: 12 ápr 07, 16:17:52 »

Szerintem most a váltás suigetsuhoz fog vinni minket amúgy, hogy ha már elmegyünk az izanami témától, mégse szenvedést lássunk, hanem legyen egy kis izgalom.
 Az utolsó kép azlesz, hogy elkezd mondani valamit a tekercsről. xD És aztán megint váltás, a kagékhoz ahol a végén az egyik halálos sebet kap. Megint váltás narutohoz, ahol leesik tobi maszkja, de nemlátjuk meg. Megint váltás és vissza szöcskéékhez.
És akkor elmondhatja magáról, hogy ő a mestertroll xD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
korbi
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #12385 Dátum: 12 ápr 07, 18:52:22 »

Nem akarok nagy hülyeséget írni, de miből gondoljátok, hogy az Izanami elég lesz Kabuto ellen?? Az egész manga tele van olyanokkal, hogy valaki előhúz valami új jutsut és nem éri el az általa említett hatást. Kabuto is a háború alatt egy párszor már említette, hogy most végre elkapja Narutot, vagy Tobi is mondta, és még se. Sasuke is mondhatni "lazán" túlélte és ráadásul legyőzte Danzou-t aki Izanagival ment ellene, az meg még pluszba Tobit is le akarta nyomni, még se ment neki. Igaz Shisui szemeit nem tudta használni.
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy ez az Izanami - bármit is tudjon - elég lenne egy remete Kabuto ellen. Ha így van akkor nem is biztos, hogy helyszínt vált. Ha meg netán mégis akkor sztem a kagékat mutatja, hisz még nem mutatták meg mit tudnak 5v1 ben. Szerintem túl nagy fordulat az, hogy ne mutatná meg nekünk, hanem csak eltűnna Madara.
Én hajazok arra, hogy a végén csak 2 hadszintére győz az ESH - EgyesítettShinobiHaderő - a harmadikon, Narutoéknál meg Tobi elteleportálna, ha látja, hogy veszíteni fog. Mivel ha nem így lenne akkor nem maradna főellenség aki ellen lehetne küzdeni. Meg nem is látok más karaktert aki be tudná tölteni ezt a szerepet, ha csak Sasuke-vel nem történik valami.
Tobi által megtudhatnánk mi a másik 3 út. Azt se tartom kizártnak, hogy ha megszerezte őket akkor fel tudná éleszteni a Juubit hoszen már a maradék 2 Bijuu-tól is van a birtokában - a 8 farkú egy csapja, a Kurama csakrája is a Kin-Gin párostól.
Meg ha jól emlékszem épp a Kin-Gin tesók részeinél mondják, hogy ha a nagy bödönbe ami beszívja és lepecsételi őket nem lehet kiszabadulni, bent ragadsz örökre. Mégis a 8 farküt elő tudták hívni belőle, meg Tobi is elvitte hogy a 9 farkú csakrát kiszedje belőle. Ilyen alapon esélyes, hogy Tobi ki tudná szedni Minatoból a Kyuubi másik felét, hogy egy életképesebb Juubit kapjon aki ellen Naruto harcolhatna, de ez már nagyon elvont gondolat.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12386 Dátum: 12 ápr 07, 19:05:44 »

A fő cél jelenleg az, hogy megtörjék az Edo Tensei hatását és nem az, hogy megöljék Kabutot. Amit eddig megtudtunk az Izanamiról az pont erre utal, hogy képes megváltoztatni valamit. Nem több dolgot hanem egy valamit. Ez a valami tehát az Edo Tensei megszüntetésére irányul és nem Kabuto megölésére. Így a varázs célhoz érhet úgy, hogy Kabuto életben marad. Hogy ezután mi lesz az már egy másik dolog, mivel szerintem ha feloldja akkor Itachi is elpályázik és itt marad Sasuke és Kabuto. Majd ők lerendezik a történetet egymás között.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12387 Dátum: 12 ápr 07, 20:04:10 »

Nincs teljesen igazad mert Kabutonak is megvan a maga képessége. Az ő képessége a regeneráció és mellette jó intelligenciával és tudással is rendelkezik. Másrészt az ő tudása és regenerációja nélkül nem tudná magába ültetni a megszerzett képességeket. Nagyon kevesek tudnák azt túlélni, hogy több típusú DNS-t ültessen be magának. Körülbelül olyan lenne mint Orochimaru kísérletei Hashirama DNS-ével. Minden sokadik sikerülhetne csak. Allé Yamamoto. Nem is kell csodálkozni, hogy Orochimaru akkora bókot mondott Sasorinak azért, hogy elküldte neki Kabutot. A lényeg, hogy pont ez az összelopkodás és a magába való ültetés Kabuto zsenialitása és képessége. Azon csodálkozom inkább, hogy Hashiramáét, Madaráét még nem pályázta meg. Az lenne az igazi Kabuto.
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #12388 Dátum: 12 ápr 07, 21:13:55 »

Mostmár komolyan nem tudom eldönteni, hogy mi lesz itt... Sasuke megjavul és Konoha oldalára áll vagy nem? Nevet És mi az a dolog amit Itachi elakar mondani? Nevet Én amúgy nem hiányolom a másik két harcot mert ez az abszolút kedvencem, és Itachi szerintem sem fogja Kabutot egy csapással legyőzni Mosolyog
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12389 Dátum: 12 ápr 08, 12:14:23 »

Szerintem most a váltás suigetsuhoz fog vinni minket amúgy, hogy ha már elmegyünk az izanami témától, mégse szenvedést lássunk, hanem legyen egy kis izgalom.
 Az utolsó kép azlesz, hogy elkezd mondani valamit a tekercsről. xD És aztán megint váltás, a kagékhoz ahol a végén az egyik halálos sebet kap. Megint váltás narutohoz, ahol leesik tobi maszkja, de nemlátjuk meg. Megint váltás és vissza szöcskéékhez.
És akkor elmondhatja magáról, hogy ő a mestertroll xD

Az kellene idegbajt is kapnék .  Nevet  Végül is mindig akkor megy másik helyre amikor a legizgalmasabb .

Az izanagi azt változtatja meg ami már megtörtént (valóságból genjutsu) .
Akkor az izanami azt változtatja majd meg ami a jövőben történik (genjutsuból valóság ami elég durva képesség lenne ) .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Oldalak: 1 ... 824 825 [826] 827 828 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins