24 nov 01, 03:26:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 818 819 [820] 821 822 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512144 alkalommal)
0 Felhasználó és 144 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #12285 Dátum: 12 ápr 04, 12:58:21 »

Persze. Amúgy tudtam, hogy Izanami koma is felbukkan valamikor, amióta csak az Izanagi szóbakerült Danzou-nál. Izanagi és Izanami egy páros istenség, egészen pontosan Izanagi a legenda szerint lemegy Izanamiért az alvilágba, de csak úgy tudja kihozni, ha az úton visszafelé nem néz rá, de az utolsó pillanatban mégis hátranéz és Izanami örökre Yomiban az alvilágban ragad. Ezekután amikor Izanagi lemossa magáról az alvilágban ráragadt sarat, amikor megmossa az egyik szemét megszületik Amaterasu, amikro a másikat akkor Tsukoyomi és amikor az orrát akkor Susanoo. Ismerős nevek? Nevet

"Ha az Izanagi az a jtusu ami megváltoztatja a sorsot, akkor az Izanami ami megújítja." <- nem egészen pontos
"Ha Izanagi az a jutsu ami képes megváltoztatni a sorsot, akkor Izanami az ami képes eldönteni azt"

Ez nekem valami olyan jutsunak tűnik így elsőre, ami ugyan azt csinálja mnt Izanagi, csak az ellenfélen. Vagypedig valami olyasmi ami az ellenfél testét képes irányítása alá venni.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 04, 13:00:39 írta Exkirion » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #12286 Dátum: 12 ápr 04, 13:04:43 »

Hát szerintem abszolút nem volt rossz fejezet. Először is megtudtunk egy keveset Kabutoról, ami már önnmagában is ritkaság, másrészt kaptunk egy érdekes új jutsut amit most fejtegethetünk egy hétig, hogy vajon mit tud, ezenkívül szerintem kabuto érverése is tök logikus volt, és én kifejezetten élveztem ahogy megpróbálja átcsalni Sasukét a sötétebb oldalra.

Moderátor, Chakra:
Nem dupla hozzászólás, csak töröltem közülük.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 12:19:45 írta Chakra » Naplózva

Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12287 Dátum: 12 ápr 04, 13:04:53 »

Jiraiya mester csendesen megjegyzem ha sok duplaposztot csinálsz akkor a modik valószínűleg nem fognak szeretni.
Javaslom inkább a szerkesztés/módosítás gombot használdd ha bővíteni(megváltoztatni) szeretnéd a meglévő hsz -ed.
Fórum szabályzat, javaslom ha van időd akkor böngészdd át.
-------
A mostani rész komentelésével megvárom a fordítást. Kiváncsi vagyok mi lessz a végkifejlet.
Ha tippelnem kéne szerintem a kövi felyezetben tuti nem lessz Naruto, a kagékat se hiszem ha csak nem  1-2 kocka erejéig.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12288 Dátum: 12 ápr 04, 13:06:04 »

Ez a fejezet tetszett, Kabuto sem volt olyan undorító benne, mint az előző kettőben, sok mindent elmondott, amik erős e. Itachi most tolhatna Izanagit is agyba főbe, mert úgyis regenerálódik a szeme, csak ahhoz kéne senju DNS is, Izanamira kiváncsi leszek. Ha már a párja, akkor miért nem ugyanazok a feltételei, miért elég hozzá a Sharingan? Vajon ez is tönkreteszi a szemet?
Még jó rész volt az is, amikor Sasuke vette a lapot az Izanaginál és Itachi megdicsérte, hogy túlélte. Tobi és Sasuke a kocsmában annyira nem jött be, Sasuke soha nem tekintett társként Tobira, csak kihasználják egymás erejét (eddig Sasukének jóval több haszna volt a kapcsolatukból, mondjuk Orochimarunál is ő jött ki jól  Nyelvesít), egyszer nem tűnt úgy, hogy együtt akarnának iszogatni.
Itachi helyzete pedig nem teljesen tiszta, amint Sasuke kimondta, hogy Konoha ellen megy, Itachi miért nem égette szét Amaterasuval. Mert nem szabad akarata szerint cselekszik, hanem Konoha védelméért tesz meg mindent, akkor pedig egy percig sem habozhatna egy Sasuke szintű fenyegetésnél.

Exkirion: Köszi a mitológiai összefüggéseket, ezeket nagyon szeretem a Narutoban.  bow Ilyeneket olvasva mindig örülök, milyen király ez a manga, Kabuto sennin mód meg disznóvadászat ide vagy oda.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 04, 13:24:04 írta malakian666 » Naplózva
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12289 Dátum: 12 ápr 04, 13:14:30 »

Azért írtam, hogy az utolsó 2 oldalt kivéve, azon volt az Izanami Nevet
Előtte csak dumáltak, és az sem újdonság, hogy Itachira így gondolnak annak ellenére, hogy mindent a faluért tett szóval az is fölösleges volt...
Amit meg elmondott Kabuto, azt tudtuk, kivéve amit magáról írt, de Sasukéról sok újat nem mondott.

Nekem akkor sem tetszett... már túlzottan húzza az időt, ez a rész csak attól elviselhető hogy utolsó 2 oldalon Itachi mutatott egy új (gondolom nem is kispályás Nevet) jutsut Mosolyog
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12290 Dátum: 12 ápr 04, 13:20:47 »

Sajnos ez a rész tényleg nagyon időhúzás volt, de az Izanami nagyon érdekel, Senju DNS nem kell hozzá, tehát máris előnyösebb, arra tudnék gondolni, hogy alapvetően a használó életét követeli a jutsu. Lehet hülyeség, de ha az Izanagi megvakít, miért ne?  Mosolyog
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #12291 Dátum: 12 ápr 04, 13:23:53 »

Idézet
Azért írtam, hogy az utolsó 2 oldalt kivéve, azon volt az Izanami  
Előtte csak dumáltak, és az sem újdonság, hogy Itachira így gondolnak annak ellenére, hogy mindent a faluért tett szóval az is fölösleges volt...
Amit meg elmondott Kabuto, azt tudtuk, kivéve amit magáról írt, de Sasukéról sok újat nem mondott.

Nekem akkor sem tetszett... már túlzottan húzza az időt, ez a rész csak attól elviselhető hogy utolsó 2 oldalon Itachi mutatott egy új (gondolom nem is kispályás ) jutsut

Te szerintem nagyon félreértelmeztél valamit. Az a rész amikor Sasuke flashbackelt, az nem azt volt hivatott bemutatni, hogy a Konohaiak hogy gondolnak Itachira, hanem, hogy Sasuke honnan tudja, hogy a konohaiak, hogy gondolnak rá. Ez még nyílván azelött volt, hogy Kakashiékkal találkozott és ezért mondta neki, hogy "Mind nevetnek, Itachi áldozatáért cserébe nevetnek, és ez sérti a fülemet". Ráadásul itachinak van valami mondanivalója, vagyis valami még nem egészen stimmel ezzel "a nagy igazsággal Itachiról", vagyis legalább is Itachi motivációi nem egészen azok amiket Tobi gondolt.

Plussz szerintem tök érdekes volt látni, ahogy Kabuto egyszer az életben nem tud valamiről és meglepődik Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 04, 13:25:42 írta Exkirion » Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #12292 Dátum: 12 ápr 04, 13:25:47 »

Ja bocs összekevertem a Kenjutsuval ikszdé
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12293 Dátum: 12 ápr 04, 13:28:13 »

Azért az érdekes, hogy Itachi máris egy ilyen erős jutsuhoz nyúl ahhoz, hogy megfogja Kabutot. Nem gondolnék olyanra, hogy meghalna érte valaki is. Szerintem ő is belátta, hogy nagyon nehéz lenne Kabutot élve elkapni és rábírni arra, hogy feloldja az Edo Tensei jutsut. Ennek inkább ahhoz lehet köze, hogy így könnyebben kaphatnak el valakit élve és rábírható a jutsu általi cselekedetre.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12294 Dátum: 12 ápr 04, 13:29:10 »

Szerintem az Izanami a jövőt változtatja meg, eldöntöd, mi legyen, és az történik. AZ zanagi uygebár a jelnere, vagy a múltra hat., meg nem törtété tesz eseméyneket, másokat kreál helyettük.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #12295 Dátum: 12 ápr 04, 13:33:02 »

Na az úgy brutál lenne.... Sasuke: "Csapódjon be egy meteor Konohába", erre amikor Madara hív egy meteort az páját téveszt és Konohába csapódik Nevet Aztán: "Naruto pusztuljon el", következő pillanatban Naruto szívrohamot kap Nevet. Egy kicsit elmebeteg Jutsu lenne nem? Nevet

Ha mondjuk csak egy személyre működne ugyanez, mondjuk látótávolságon belül, bizonyos korlátok, közt, pl: nem ölhetsz vele és nem kérhetsz olyat amit a személy amúgy szabad akaratából nem tenne meg akkor oké.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 04, 13:35:50 írta Exkirion » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #12296 Dátum: 12 ápr 04, 13:34:50 »

Hát, lehet STM mondja jól, és a jövőt alakítja, na de mi a feltétele? Nem véletlen Kinjutsu, lehet ez is "csak" vakságot kíván cserébe, de lehet egészen mást... az, hogy a használó eredetileg meghalna (ha nem edo-zombi xd) azt látom lelőttétek, sebaj. ikszdé
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12297 Dátum: 12 ápr 04, 13:36:23 »

Például alapból az, hogy Tobi hazugságai és támadása miatt kezdődött el az Uchiha-ellenesség, ami Itachi, Sasuke és az egész klán tragédiájához vezetett. Itachi lehet, hogy tudja ezt? Mosolygós haláljelenet, doujutsuk átadása miatt nem hiszem, hogy mégis gonosz lenne. De lehet, hogy nem konkrét tényt fog mondani, csak megpróbálja meggyőzni.

Izanami pedig nem hiszem, hogy annyira brutál lenne, hogy bármit megtehetsz vele. Egyébként sem tetszik annyira, hogy Rinnegan szintje fölötti isteni technikákat kapott a Sharingan, még Izanaginál megbocsátható volt, mert nagyon nagy áldozatot követelt és Senju DNS is kellett hozzá, nem csak egy sima szemtechnikaként lett bemutatva.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #12298 Dátum: 12 ápr 04, 13:36:47 »

Hát mért, egy semmiből megjelenő meteor, vagy az, ha cafatokra szakadsz, aztán meg nem történté teszed, és ott állsz élve, az nem az? De úgy a hazsnáló környezetén belül gondoltam, mint az Izanaginál Nevet
Mondjuk ránézek az ellenfélre, eldöntöm, hogy felrobban a feje, és kész Nevet
Kicsit kevésbé extrém változatnál könnyen lehetségesnek kell lennie.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #12299 Dátum: 12 ápr 04, 13:38:09 »

Szerintem az Izanami a jövőt változtatja meg, eldöntöd, mi legyen, és az történik. AZ zanagi uygebár a jelnere, vagy a múltra hat., meg nem törtété tesz eseméyneket, másokat kreál helyettük.
  én Tobi elmondása alapján másra emlékszem! izanagi Felül ír múltat és jelent? WOW....... valamit nagyon elnéztél.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 818 819 [820] 821 822 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins