24 nov 24, 09:10:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 814 815 [816] 817 818 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2552867 alkalommal)
0 Felhasználó és 53 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12225 Dátum: 12 márc 28, 15:17:45 »

Nem történt sok minden, de vééégre, VÉGRE egy új Itachi-Sasukés flachback! Ez előzőeket szerintem már fejből fel tudnám mondani xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #12226 Dátum: 12 márc 28, 15:29:01 »

Őszintén remélem, hogy Kabuto trainingjét látni fogjuk amikor elér oda az anime, nem csak annyit, hogy rátalált a sárkányhegyre Mosolyog
Naplózva

Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12227 Dátum: 12 márc 28, 15:47:39 »

A Flashbackben nektek nem tűnt nagyobbnak/magasabbnak Sasuke, mint mikor Itachi végzett a klánjával?
http://www.mangareader.net/naruto/580/9
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
solya91
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12228 Dátum: 12 márc 28, 16:06:42 »

Nekem tetszett a mostani fejezet,az teny hogy nem volt nagyon esemeny dus,de attol elteroen jo volt,en miutan elolvasom a mangat arra gondolok,hogy vajon az animeben hogyan adjak majd at/le.

Kabuto nem egy gyenge ellenfel az biztos,hogy legyozik-e azt nem hiszem es nem az erore gondolok,szerintem elmenekul valami miatt es akkor fognak majd Itachi es sasuke beszelgetni. Kabuto persze,majd vissza fog terni. Szerintem ezen a fejezeten a Kabuto / Uchiha testverek harcan nem is a harc lesz a legfontosabb hanm ami a 2 testverrel fog tortenni.

Csak jovo heten is folytassak a tortenetet es ne jojjon be egy masik csata teres jelenet.
Naplózva

Az erő, hogy hiszel önmagadban. Ez a kulcs, mely megváltoztatja a sorsot.
Minden ember azt ítéli meg helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok, így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.-Itachi uchiha
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #12229 Dátum: 12 márc 28, 16:12:59 »

Nos, a fejezet nekem tetszett is meg nem is. A mostanában kiadott fejezetekkel az a baj hogy túl sok a visszaemlékezés, és nem igazán halad a történet, és persze a harcok mit ne mondjak nem túl látványosak... Persze, kellenek olyan fejezetek amik afféle ,,szeretetről,kötelékekről" szólnak, de talán kezdi túlzásba vinni Kishi.
Naplózva
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #12230 Dátum: 12 márc 28, 16:28:32 »

Hát ennél azért kicsit többet vártam. Az ok, hogy bemutatta Kabuto milyen jutsuval akarta kicselezni a sharingant, de remélem ennél azért több van a tarsolyában. Már most besült vele és Itachi benyomott egy genjutsut. A visszaemlékezés nem volt nagy szám, bár itt nem hagyta magára Sasuket, hanem együtt próbálkoztak. A korábbi shurikenes visszaemlékezésnél nem akart segíteni neki Itachi. Azért a 2 susano egymás mellett elég jól néz ki. Nevet
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
herbel111
Újonc
*

« Válasz #12231 Dátum: 12 márc 28, 17:17:02 »

Szerintem nem volt rossz,ugyan is kellenek unalmas részek is,hogy a jók még jobbnak tűnjenek(by:dani Nyelvesít).
Nekem tetszett hogy a 2 tesó múltjából mutattak még valamit.Hát igen,Kabutonak letörték a szarvát(nem csak szólás szerint,ténylegesen is Nevet:D).Egyenlőre ő nagy csalódás.Az első jutsu amit tolt is tipikus Kabutós,míg az ellenfél megvan zavarodba,addig szépen sunyiban lecsap Nevet

Naplózva
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #12232 Dátum: 12 márc 28, 21:05:19 »

Amm,nagyon király fejezet volt,jobb mint az előző ! Kabuto egészen nyilvánvaló,hogy nem mutatott meg mindent az erejéből,sőt!Inkább csak egy töredékét mutatta ,vagy annyit sem. Nem értem mit kell ezen parázni.Itachi és sasuke jót alakítottak.Viszont kövi fejezetben tuti látunk egy kicsit a kagék vs madarából is. AZ szerintem egyszerűen egy fényes sárkány volt,és a senju csakrából nyerte kabuto. Azt is hogy mondhatjátok,hogy nem volt nagy szám kabuto? Két uchihát darált egyszerre. Már nem is nagyon kímélték. Azt a szarv szúrást meg elmagyarázta,hogy kapta be.
Naplózva
jonin
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12233 Dátum: 12 márc 28, 21:30:07 »

Több szempontból is ez volt az eggyik legjobb fejezet:

1: Itachiról bebizonyosodott amit mindig is tudtunk,hogy hiába nem neki van  a legtöbb chakrája, és a szeme is lehet hogy nem volt a legtökéletesebb, de ahgy kielemzi mások gyengeségeit és felhasználja azok ellen utánozhatatlan, Kabuto se hülye, de Ita enyhén túljárt az eszén. Most mondja v.ki ,hogy felveehti vele a versenyt, a szemeivel,és az inteligenciájával a top 5-be tuti ott van,b.ki b.mit mond!
2, Szöcske most volt nagyon de nagyon hosszú idő óta megint normális, teljesen alárendelte magát Itának, rá hallgatott, nem volt fellengzős, beképzelt pöcs, hanem egy kisfiú aki a báttyát mindig jobbnak tartotta,és aki hallgat a szavára, és bízik az ítéletében, hogy jó megoldást talál mindnen szituációban.

Egyszóval király rész volt Mosolyog Pojén
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12234 Dátum: 12 márc 28, 21:37:47 »

Az tetszett, hogy megint ki lett emelve, Nagato mennyire pro a Rinnegannal, meg hogy Itachi milyen intelligens. Az viszont nem, hogy egy támadással megzavarják a két Uchihát, alapból Kabuto sage módja hülyeség (vagy azt gondolta Kishi ha már a Rinnegant elkurvította akkor a sage módot sem kíméli), illetve ez a visszaemlékezés. Ez mikor volt? Mert Sasuke nem lehetett ninja, tehát hülyeség, hogy küldetésre ment volna, másrészt nem volt egy kategóriában Itachival. Még ha klán is küldte őket, Sasuke egy kunait sem tudott nagyon kezelni, ahogy máskor láttuk, szóval ez az íj még nagyobb hülyeség. De a csapatmunka tetszett, Sasuke rajzolása valamiért nem (a haja túl tüsi lett, de lehet, hogy máskor is ilyen és csak Itachi mellett volt nekem gyerekes).
Naplózva
piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #12235 Dátum: 12 márc 28, 21:42:37 »

Szerintem is rendben volt ez a fejezet: Volt benne minden, ami szem-szájnak ingere: Harcolás, elemzés, visszaemlékezés, simulékony Szaszke, meg farkánál fogva kiszögelt Kabuto. Most igazán nem mondhatjuk, hogy nem próbáltak minden igényt kielégíteni 17 oldalon. Most már csak jó animét csináljanak belőle és teljes lesz az öröm és boldogság.

Én még azt nem értem, hogy amikor Kabuto csüngött a plafonról, akkor hogy nem eset le a szemüvege? Van nekem is de nekem tutira nem maradna fenn.

Remélem lesz még sárkány-nyúzás jövő héten is. Ez valahogy élvezhetőbb, mint az, amikor Madara gyalulja a kagékat.
Naplózva

Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #12236 Dátum: 12 márc 28, 21:48:09 »

Nem kell itt a sírás jó fejezet volt ez.....most kezdem el igazán élvezni h Sasuke visszatért a mangába....volt itt sage mód csapatmunka testvéri szeretet és szerintem még mindig nem veszett el az "izgalmas és emlékezetes harc lesz ebből" feeling kacsint persze lehettet volna mutatni többet de akkor meg azért sírnátok h túl hamar lesz vége a harcnak és húzhatta volna még tovább Kishi....a disznós vissza emlékezés meg istenkirály volt xD
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
korbi
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #12237 Dátum: 12 márc 28, 22:08:21 »

Sasuke sérója rég óta úgy áll mint mikor kölyök volt és a bátya nyakán lógott, ki tudja lehet hogy sussanoo a dizájner fodrásza és a lelki állapotának megfelelő sérót ölt magára. Amikor gyerekes akkor olyat, amikor beképzelt pöcs akkor olyat, és amikor elmebeteg pszihopata akkor meg olyat. Ha jól emlékszek ezt a témát néhány nappal ezelőtt felvetette valaki, hogy mióta Itachi meghalt azóta Sasuke sérója megváltozott.
Kiváncsi vagyok az elkövetkezendő részekre, hogy mikor megy át a történet normális csihi puhiba mert , ha így halad akkor ez egyfajta fillerre emlékeztet engem. Történik is valami (de az nem olyan nagy volumenű dolog , hogy az eszét eldobja az ember) meg nem is történik semmi. Az egyesített shinobi haderő meg a nagy futás közben leült iszogatni egy kis teát, Shikamaruék vissza emlékeznek mien is volt Naruto ezelőtt.
De valami fordulat lehetne már a mangában mer ez így elég lapos. Kezd Hollywood-os lenni mikor a sok visszaemlékezés közben hirtelen új erőre kap a főhős és kiüti az ellenfelet, legyen az egy kage mert már ott előfordult ez vagy Uchiha testvér vagy Hinata és társai, hogy mit sem érnek Naruto mellett és ők akarják végre megmenteni Naruto-t.
Ha jól értelmeztem az eddig történteket akkor a háborúnak már vége is van, minden Zetsu halott és már csak a maradék 3 csata folyik jelenleg. 3 vs egyesitett shinobi haderő. Igaz néhány edos zombiról még nem tudunk pl: Chiyoba nagyi és csapata. Olyan érzésem van Tobi úgy is elmenekül, megmarad főellenségnek mert nincs más ki a maradék 3 út rejtélyét felfedheti előttünk. Ha elkapja Bee-t és valahogy kiszedi Kurama másik felét amit Minato magába pecsételt akkor meg is van neki az összes Biyuu a Juuby feltámasztásához és Naruto ismét mehet ellene. De ez már nagyon ......
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #12238 Dátum: 12 márc 28, 22:16:25 »

Asszem h mindkét sereg a felére redukálódott...szal még zatsukból is akad pár Nyelvesít amúgy meg Sasukét lehet utálni meg szeretni de sztem sociopathaként és nagypofájúként is király...ő ilyen és kész...néha olyan h még azok is megkedvelik vagy elviselik akik amúgy nem bírják néha meg mindenki szidja...off vége

de ez a hajas dolog kifektet xD mi van ha az esőben szimplán megázott előtte? xD vagy mind1 is de attól h ez a manga topikja és mindenről lehet beszélni az adott mangával kapcsolaban attól még nem kéne elmenni ilyen irányba.....(következő az lesz h kabuto minek hord szemüveget ha már agyontúrbózta a testét????)

piros mogyi én is azért imádkozok h ezekből a részekből később jó anime legyen (azt az ocsmány Paines harcot mai napig nem tudtam kiheverni)

Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #12239 Dátum: 12 márc 28, 22:16:42 »

@piros mogyi: Ninpou: Szemüvegodarögzítés no jutsu. Hasznos képesség Nevet
Amúgy Kabuto sennin formájával nem tudom mi a probléma. Ha a békákkal senkinek semmi problémája nem volt, akkor nem egészen értem, hogy a sárkányokkal/kígyókkal mi a gond. A békák se különösebben arról híresek, hogy über taijutsut nyomnak, mégsem nyafogott senki Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 814 815 [816] 817 818 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins