24 nov 24, 07:57:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 813 814 [815] 816 817 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2552438 alkalommal)
0 Felhasználó és 97 vendég van a témában
dexter6
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #12210 Dátum: 12 márc 28, 00:09:35 »

Hát én csúnyán fogok nézni, ha ezek után nem Kabuto lesz mutogatva, hanem színteret váltanak. Az biztos, hogy mielőtt legyőznék Kabutot lesz ugrás Madara vs 5 kage harcra, de az már a csata végét fogja bemutatni, ahogy sokan tippelték. Szerintem is jön majd a Madara végezne már éppen velük, de Itachi Sasuke duó megszünteti az edo tenseit és Madara elszáll. Most kéne még 1-2 rész Kabuto új erejének villogtatása, majd jöhet Sasuke fms bemutató, végül Itachi oktat és huss másik harcra. Naruto Tobi fight és végre megtudjuk ki rejtőzik a maszk alatt. Nevet Nem hiszem, hogy ez fog következni, de poén lenne.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #12211 Dátum: 12 márc 28, 00:16:45 »

Engem a Kabuto-s fightban most csak Kabuto ereje érdekelne, a Sasuke meg Itachi istenítés előtt inkább Naruto vagy Madara csatát néznék még Nevet

Most inkább Naruto vs. Tobit, mert Madarás fight csak szenvedésből meg földön fetrengésből áll :/

Narutoék legalább zúznak rendesen  Leüt  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 00:18:52 írta ConSole » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12212 Dátum: 12 márc 28, 08:53:21 »

Megnézheted mert a mangában bizony a Kabuto harc fog szerepelni. Elég rendesen odateszi magát az előzetesek alapján. Nevet
Naplózva
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #12213 Dátum: 12 márc 28, 10:38:09 »

http://www.mangahere.com/manga/naruto/v60/c580/2.html
Naplózva
korbi
Újonc
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

« Válasz #12214 Dátum: 12 márc 28, 11:09:54 »

Na ez is érdekes rész volt már legalább láthattunk valami összedolgozást a 2 testvértől. Kabuto se gyengén küldi, bár lehetne egy kicsit eseménydúsabb is nem csak 2 pofon innen 2 pofon onnan aztán egy csomó beszéd meg emlékezés.
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12215 Dátum: 12 márc 28, 11:35:37 »

semmit nem haladt a cselekmény aztkell hogy mondjam  >.<#
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12216 Dátum: 12 márc 28, 11:45:56 »

1 technika / rész elég karcsú lesz Kabutotól és jó hosszú harcnak nézünk elébe   Nevet
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
iamhated
Chuunin
*

« Válasz #12217 Dátum: 12 márc 28, 13:53:47 »

elég durván rá álltál a hsz. farmolásra
  bye bye

Sajnos a moderacio hianya eredmenyet latod, mostansag feltunoen megcsappant a moderalasok szama, pedig eleg szepen chatelesbe ment at jo par topik, egyeb karakterek nem oda illo kitargyalasa, na meg a hsz farmolasok.

Chakra mielott elegedett mosollyal kitorolod a hszem, tenyleg leirhatnad, hogy az ilyen valaszokat hova kene raknunk, bar johetsz azzal, hogy nem a forumra valo, de szerintem igen Mosolyog
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #12218 Dátum: 12 márc 28, 13:57:05 »

Amúgy nem mond hülyeséget, tekitve, hogy 1 évvel regisztráltál utánam és dupla annyi hsz-ed van, de most őszintén kit érdekel?

On:

A fejezettel nem volt semmi bajom, bár ezt a disznóvadászatos dolgot Kishi melyik seggéből húzta elő? Oké értem én, hogy idővonalilag belefér, de azért ilyen Itachi-Sasuke barákozós együtt malacgyilkolós dolgot korábban is említhetett volna, mert így most olyan, mintha csak azért lenne benne, hogy ne legyen komplett hülyeség, hogy van némi csapatmunkájuk és, hogy magyarázza mért van Sasuke Susano'o-jának íja. Mindenesetre eddig nem vagyok hanyattesve ettől a kígyó sagemódtól, bár az elején az a csontvibráltató, fülsiketítő, agylötyögtető jutsu klassz volt, Kabuto hamifeje kevésbé.
Naplózva

Chob
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

日本のファン

« Válasz #12219 Dátum: 12 márc 28, 14:11:21 »

Ez a Kabuto nem a kedvencem, nem tudom megmagyarázni, hogy milyen érzést vált ki belőlem. Ettől függetlenül elég veszélyes ellenfél lett belőle, viszont a rész nekem kicsit lapos volt. Persze ez nem csoda a Tobi vs Naruto harc után.. Mosolyog

Remélem Itachi kicsit visszatereli Sasuke-t  a jó út irányába, mert amennyiben Kishimoto sensei szeretné, hogy végül jóoldalra kerüljön vissza Sasuke, akkor ezt az alapozó lépést most megteheti.

Ne offoljátok már tele a topicot srácok!
Naplózva

traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12220 Dátum: 12 márc 28, 14:23:31 »

Mikor először olvastam el a mai részt úgy voltam vele, hogy nem nagy szám. Aztán most elolvastam még egyszer és nagyon tetszik! Nevet
Tetszik, hogy Sasuke és Itachi együtt nyomják, tetszett az a disznós kis közös jelenet és nem is érdekel, hogy belefér-e, mert nem voltak ilyen jóban stb; egyszerűen csak jó volt nézni Nevet
Sasuke utolsó mondata is jó volt, hogy előbb ezt a kígyót intézzék el és később törődjenek vaddisznókkal. Nem tudom szerintem ez utalhat arra is, hogy a harc után el fognak beszélgetni azért és Sasuke esetleg javulhat kicsit.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #12221 Dátum: 12 márc 28, 14:27:43 »

most ha a hozzá szólások számával van bajotok, akkor nem sek értelme van a rangoknak. ha a témába illően ír és betarja a szabályokat had irjon, max egy modi majd az orrára koppint, legyen az ő baja.
off end.
a mangáról tetszik a rész itachi hozza a formályát, de egyre nem birok rá jönni,a kucut h találta ki kishi?? ill kabuto víz elemű jutsut használ??
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12222 Dátum: 12 márc 28, 14:32:49 »

Értelmetlen csapkodás, még érdektelenebb visszaemlékezés hogy teljen a lap, inkább váltogattál volna a hadszínterek között, mint sem hogy ezt a semmit nyomod ide és fejezetnek hívod. Ilyen részektől kímélje meg Kishi...
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #12223 Dátum: 12 márc 28, 14:35:13 »

Szerintem inkább szél elemű, de valószínű, hogy egyszerű természeti energiát használ, mint a béka kumite, amivel Naruto kiütötte a gakido Peint. A disznóval kapcsolatban, engem erősen emlékeztettet arra sima dragonballos részre amikor Tenshinék a disznóval fosztogatják a falusiakat, csak annak szarva meg szárnya is volt.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 28, 14:36:07 írta Exkirion » Naplózva

trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #12224 Dátum: 12 márc 28, 14:47:54 »

Amit az egész részben a legjobban  tetszett,hogy Itachi boldog *-* nézzétek meg az utolsó képen hogy mosolyog
http://www.mangareader.net/naruto/580/16
Ha ezt a rész az animében nem lesz könnyfacsaró akkor akkor gyilkolni fogok :W
Naplózva

Oldalak: 1 ... 813 814 [815] 816 817 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins