Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #12195 Dátum: 12 márc 26, 21:12:54 » |
|
taijutsunál szerintem sharinganra gondolsz, de egyaz hiába bírja követni ha nemtud kitérni fújhatja. Szóval az egyetlen fegyver a taijutsu, hívnám leet és gait, 2 szemöldök vitéz odatenné magát pár kaput megnyitva. Ezzel is csak egy gond van, edo tenseies zombi amire ugye nem hat az ütleg Lehet hogy úgy békél meg madara, hogy bemutatják neki sasukét, akiben tovább él az uchiha gyűlölet, rájön hogy nincs miért aggódni és megadja magát. Itachi szerintem nem bírná megfogni egyedül, egyetlen esélye a totsuka ami valljuk be nem valami nagy sansz. Madara sokkal univerzálisabb jutsuk terén.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #12196 Dátum: 12 márc 26, 21:22:01 » |
|
De az is igaz, h totsukával 1szer kéne megfogni, és akkor itachi nyert. Bár ez minden pecsét jutsura igaz, de 1 kardal beleszúrni csak nem lenne olyan kivitelezhetetlen, még a susanoo ellenére sem.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #12197 Dátum: 12 márc 26, 21:27:56 » |
|
Elfelejtitek, hogy Madara jóval erősebb annál, mint amit most mutat. Itachi ide vagy oda, ha egy illő ellenfél kerülne elé akkor nem baromkodna, szóval akármennyire is pro itachi, nem tudna nyerni Madara ellen. Itachi Susakardját kipróbáltatná egy klónnal, és utána már olyan mint, ha ott sem lenne Itánál. Elbokszolnának a végtelensékig, mert mindketten Edozombik, csak épp ita kicsit sűrűbben kéne, hogy összeszedje magát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 21:28:33 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
KPeti01
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12198 Dátum: 12 márc 26, 22:38:22 » |
|
Viszont Itachi Tsukoyomival, vagy Shikamaru az árnyékával ha megbénítja Madarát és úgy kapja be a Totsukát akkor annyi neki! Másrészt pedig, hogy a legteljesebb abszolút védelemként bemutatott Sussanoo-t át lehessen ütni akár nin- akár taijutsuval, az számomra egy kicsit nonszensz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #12199 Dátum: 12 márc 26, 22:56:54 » |
|
Megjegyezném, hogy Sasuke SIMA sharingannal kitört a Tsukoyomiból, szóval nem hinném, hogy Madara, akinek rinneganja van (és EMS-e) ne tudná megszüntetni magán. Shikamari jó ötlet csak kíváncsi vagyok mit tenne, ha elindúlna felé 3-4 mokuton klón, ezenkívül Hidan is elég jól tudott mozogni miután Shika lefogta, Madarának sem lenne nagyobb gondja vele. Egyébként a Susanoo abszolút nem "abszolút védelem". Gaara homokja sokkal erősebb édelem mint az. A sorozat során több karakter is kárt tett már benne, kezdve Ay-al aki simán keresztülütött rajta, folytatva Danzouval, aki felvágta stb stb stb. Itachi maxos Susanoo-ja rendelkezik egyedül áttörhetetlen védelemmel, ami ugye a Yata no kagami. Ezenkívül ugye már láttuk, hogy Gaara kirántja Madarát a Susanoo-ból szóval, attól fügetlenül, hogy nagyon erős védelmet ad, a legkevésbé sem abszolút.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 22:58:04 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
ConSole
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12200 Dátum: 12 márc 26, 23:03:10 » |
|
Amúgy ilyen úgyse lesz, de Gai tigrises ütését sem tudná védeni rinnegannal nem? mert az egy rohadt erős ütés, amit meg nem nyel el, ahogy a cápás technika sem tudta, mert nem chakrából áll És az csak a 7. kapu volt, és szerintem akkor nem csak erre az egy ütésre volt ereje, csak utána leállt, mert cápali attól már kidőlt, de biztos tolhatott volna még pár hasonló erejű ütést mielőtt kifogy a szuflából és ekkora támadások szerintem átvihetnék a susanoo-t ha Tsunade ütése is átvitte Meg igaz, hogy az életébe kerülne, de ha a 7. kapu ilyen volt, akkor 8. kapuval adnék neki esélyt arra, hogy 2x-3x szétzúzza Madarát, főleg mert nem védekezne, mert lebecsülné Gai-t aztán hopp, már szét is szakadt csak ő sem tudja lepecsételni (Ja és elég gyors hogy kitérhessen Madara támadásai elől, még ha meg is halna ha egy eltalálja xD) (és utána még mindig kiütheti a szagával xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12201 Dátum: 12 márc 26, 23:03:22 » |
|
A kombináció jó de miért akarjátok egyedül nekiküldeni Itachit? Vannak ott még erős emberek. Az pedig miért lenne nonszensz, hogy átütik a Susanoot? Ő is csak olyan mint egy páncél. Van egy bizonyos értékű védelmi képessége. Levezetem játékos módra. Ha ennél a védelmi értéknél nagyobb támadás éri akkor átütés történik. Ez a védelmi érték és támadó érték közötti különbség levonódik egymásból és megkapod a sebzés értékét. Például ha a Susanoo VÉ=100 és a TÉ=110 akkor a sebzés 10 lesz de ez is csak akkor ha a Susanooban el is találja a célt. Ezen belül a benne lévő személy szintén rendelkezik VÉ-kel. Ha ez a VÉ nagyobb mint 10 akkor semmi sérülés nem történik. Pont ezek játszódtak le eddig is a mangában. Raikake átüt de nincs sérülés. Következtetésképpen nem volt elég erős az átütés ereje ahhoz, hogy megsebezze Madarát. Tsunade üt és Madara látja azt, hogy mennyire erős az ütés. Tehát valószínűleg túl nagy erejű az átütés képessége a Susanoo és a saját védelmi képességéhez viszonyítva. Ezért kicseréli magát egy klónra. Ha nem teszi akkor valószínűleg megsérül és ezzel esélyt ad a lepecsételésre. Szerintem a Susanno védelme erősen kapcsolatban áll a használója chakrájával. Valamilyen módon aránylanak egymáshoz. Ebből pedig az következik, hogy Sasuke és Itachi Susanooja gyengébb mint Madaráé. Természetesen itt most nem nézem a kardot és a pajzsot Itachinál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 23:10:49 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #12202 Dátum: 12 márc 27, 18:36:01 » |
|
MAdaraáé eddig nem biztos, hogy feltud egyáltalán öltözni, nem láttuk a "tengu-páncélt". AZ meg azért magasabb szint szeritnem anynival, hogy talán erősebb legyen úgy egy alapból gyengébb Susanoo. Kérdés, mirét nem ahzsnálta, talán felsleges lett volna csak, de akkor sme biztos, hogy tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12203 Dátum: 12 márc 27, 18:45:17 » |
|
szerintem is erősebb Itachi és Sasuke susanooja pont a tengu páncél miatt......a támadó érték pedig Sasukénál az amaterasus kard miatt szerintem mindent visz....és mivel a mangában erősen nyomatják "az új generáció túltesz a régin" szöveget ezért szerintem Sasuke EMS-e túltesz majd madaráén ( már ha megéljük h mutat valami rendes dolgot is.....meg ugye nem elhanyagolható h neki milyne erős volt az alap sharinganja amivel ugye meg tudta törni itachi überszuper tsukoyomoját )
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #12204 Dátum: 12 márc 27, 18:59:33 » |
|
szerintem is erősebb Itachi és Sasuke susanooja pont a tengu páncél miatt......a támadó érték pedig Sasukénál az amaterasus kard miatt szerintem mindent visz....és mivel a mangában erősen nyomatják "az új generáció túltesz a régin" szöveget ezért szerintem Sasuke EMS-e túltesz majd madaráén ( már ha megéljük h mutat valami rendes dolgot is.....meg ugye nem elhanyagolható h neki milyne erős volt az alap sharinganja amivel ugye meg tudta törni itachi überszuper tsukoyomoját ) de orochimaru átok pecsétje nélkül nem sikerült volna neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12205 Dátum: 12 márc 27, 19:08:06 » |
|
Arról pedig végképp elfeledkeztek, hogy Madara a testvére révén nemcsak a szemeit kapta meg hanem annak erejének egerészét is. Sasukéék ugyan ezt érték csak el most. Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy Madara különleges chakrával rendelkezik míg Sasukeék csak normál chakrát birtokolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #12206 Dátum: 12 márc 27, 19:52:55 » |
|
Talán már nem lesz olyan hideg , mint amilyennek Karin leírta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #12207 Dátum: 12 márc 27, 20:19:18 » |
|
Amúgy szerintem Sasukénak is különleges a chakrája hiszen Orochimarut valamivel el kellett nyomni (asszem akkor szabadul el Orochimaru amikor már az ő elnyomására "félretett" chakrát is fehasználja az átokpecsétkor) de a Madarás részre most már én is emlékszem......meg Karin is mondta h milyen erős lett a chakrája azután h kioperálta belőle a pecsétet a bátyus.....de ez off gyanús
Viszont kétségbeejtően nem akar komoly dolgot mutatni Kishi Sasuke erejéből.....eskü beleőrülök h nem mutat csak morzsákat( amaterasu karddal felvértezett varjú tengu páncélos susanoo meg h vissza tud váltani íjasra.....). Már Madara is jobban megerőlteti magát és többet mutat pedig ő tényleg csak flegmán harcol......
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12208 Dátum: 12 márc 27, 22:38:20 » |
|
Amm,várom a holnapi részt,és igazából ez az egyetlen rész a narutobol,ahol akármi jöhet,mert érdekel minden(mindegyik csatatér),kivéve suigetsu,meg juugo,ők ugyan el is tűnhetnének a fenébe,nem érdekelnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ConSole
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12209 Dátum: 12 márc 27, 23:01:25 » |
|
Én most Naruto vs. Tobira tippelek, az régen volt már De nem lenne rossz ha mutatna a sárkányos remete formából valamit Kabuto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|