24 nov 01, 02:25:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 811 812 [813] 814 815 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511922 alkalommal)
0 Felhasználó és 139 vendég van a témában
SSS
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #12180 Dátum: 12 márc 26, 13:44:35 »

Kabuto mellett mindig volt valaki aki tanította. Ez az ő egyetlen erőssége. A medikus egység kapitánya, utánna meg Orochimaru, mindvégig a mások által már kitaposott úton haladt. Különösen az utóbbinak köszönheti, hogy most ott tart ahol: Az Utak fürkészése, gén manipuláció, biológiai szinten érteni a chakrát, (egy ölbe pottyant Edo Tensei), nincs még egy ilyen shinobi akinek ezüst tálcán kínálták volna a hatalmat és szinte semmit sem kellett tennie érte.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #12181 Dátum: 12 márc 26, 13:47:14 »

Idézet
Ha Sasuke észhez tér talán új célként azt tűzi majd ki, hogy addig edz amíg meg nem szerzi a rinnegant és fel nem támasztja a bratyót.

Én személy szerint örülnék ennek és talán még leehtséges is és, hogy miért? Valami olyasmit olvastam, hogy negatív szereplők közül kishimotonak itachi a kedvence sasuke meg már fms-el rendelkezik innen egy lépcsőfok a rinneganig ráadásul ereje meg lenne hozzá meg ideje is, hogy rinneganig feltornássza az erejét. Szóval nem tartom kizártnak, hogy végén megszerzi a rinnegant és feltámasztja majd itachit:)
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12182 Dátum: 12 márc 26, 13:53:31 »

Az már aztán dúrva tápolás lenne, ha már neki is rinneanja lenne. xDD Bár nekem szaszke az 1ik kedvencem.
A másik meg itachi xxDDDDD De itachi mióta negatív szereplő? Én legalábbis elég pozitívnak látom. De ha már 1szer meghalt, akk már mégse éledjen fel ¨×¨ Ez nem dragon ball xD Itachi már am is elég rég halt meg ahoz, h most újra lehessen élesztei.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Mach5
Jounin
*

« Válasz #12183 Dátum: 12 márc 26, 13:58:24 »

Idézet
Itachi már am is elég rég halt meg ahoz, h most újra lehessen élesztei.

Ha madarát akarták feléleszteni aki gondolom már több tíz éve halt meg mert nagatot gyerekként ismerte akkor nem tartom lehetetlennek, hogy sasuke képes legyen feléleszteni ha rinnegannal rendelkezik olyan személyt aki kb. 1-2éve halt meg (edzést is beleveszem míg eljut a rinneganig) ráadásul nagato eredetileg nem rendelkezett rinnegannal se sharingannal szóval sasuke még ebbe is előnybe van mert fmsről váltana rinneganra.

Idézet
A másik meg itachi xxDDDDD De itachi mióta negatív szereplő?

Úgy értettem, hogy negatív szereplőként volt feltüntetve és sokan úgy is hiszik, hogy ő az és nem tudják az igazságot róla sokan.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 26, 13:59:39 írta Mach5 » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12184 Dátum: 12 márc 26, 14:08:34 »

Engem valahogy nem érdekelne, hogy fennmarad az Edo Tensei Itachi helyében. Simán neki mennék Kabutonak. A többit meg oldják meg a shinobi szövetség tagjai. Előbb utóbb Madara is elbukna a folyamatos támadások alatt. Nem igazán jó vagy célszerű megkötésekkel harcolni egy erős ellenfél ellen.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12185 Dátum: 12 márc 26, 14:13:26 »

Ha Madara elkezd tombolni akkor nem marad senki aki legyőzhetné.

A Rinnegan, tekintve hogy már szinte közhellyé vált a Senju DNS-sel együtt, kizárt hogy egy ilyen fontos szereplőn még 1X megjelenjen. Elég volt már belőle. Ha új doujutsu-t akar mutatni, akkor behozza a még ismeretlen 1-et.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12186 Dátum: 12 márc 26, 14:15:08 »

Igazából a kagék azok, akik 1 idő után elfáradhatnak, mivel madara ez edo zombi xD És ha a kagéknak annyi, nem sok mindenki lesz már, aki képes felvenni a harcot madarával.
Sőt még ottvannak a volt jinchuurikik is. Őket is neki kéne feloldani attól független, h most tobit szolgálják nem?
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12187 Dátum: 12 márc 26, 14:22:00 »

Naruto és Sasuke, Bee, Kakashi, Gai megállíthatja egy kis megtámogatással az erősebbek közül. Tehát azért Madara is megfogható. Például Shikamaruék kellemetlen lehetnek neki ha megfogják egy-egy pillanatra Madarát.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12188 Dátum: 12 márc 26, 14:24:11 »

Épp ez az, hogy jelen pillanatban Naruton kívül esélytelen mindenki Madara ellen, legalábbis jelen ismereteink alapján. Az 5 kage annyira szánalmas, leírhatatlan.... Tehetetlen banda... Jounin, vagy az alatti (erő)szinten pedig kár próbálkozni, bár... talán Gai még tudna meglepetést okozni, elvégre a 7. kapuval iszonyat bivaly, na de más? Még Kakashi is süthetné a kamuit abban az esetben, ha nem az egész testét nyeli be elsőre. Na meg nem tudjuk, hogy a Susanoo azt felfogja-e... Mondjuk szerintem ezt a jellegű technikát speciel nem, de ha elsőre nem kapja el a teljes testét, akkor már úgyis mindegy.
De az igaz hogy Kabutot szimplán ki kellene nyírni... pláne most, hogy készül bevetni a remete-technikáit, és még a jó ég tudja mit.

Gai pedig ne nyisson 8. kaput, mert abba belehal. Jó arc, érte nagyon kár lenne, hiába méltó halál... nekem hiányozna. Ki verne fiatalságot a gonoszokba? Lee-nek nem állna jól ez a szöveg...  ikszdé

drszabi, ha így állnánk a dolgokhoz akkor Kakashi és jópár főszereplő már hulla lenne Pein miatt, tehát akkor őket is kár volt feltámasztani a Rinnegannal, mert már meghaltak, elvégre ez nem dragonball, ugye? Mosolyog
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #12189 Dátum: 12 márc 26, 14:31:00 »

Idézet
Épp ez az, hogy jelen pillanatban Naruton kívül esélytelen mindenki Madara ellen,

Azért 1vs1be ő is eléggé esélytelen, de Sasukeval szerintem többet produkálna mint ez az öt kage. Hisz most madarán+tobin kívűl sasuke+naruto a legerősebbek szerintem szóval ők ketten azért lehet megbírnák szorongatni madarát.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #12190 Dátum: 12 márc 26, 14:40:24 »

drszabi, ha így állnánk a dolgokhoz akkor Kakashi és jópár főszereplő már hulla lenne Pein miatt, tehát akkor őket is kár volt feltámasztani a Rinnegannal, mert már meghaltak, elvégre ez nem dragonball, ugye? Mosolyog

xD Hááát igen, de az azért más helyzet volt, gondolom kishi nem "ölt" volna meg annyi embert, ha nem élesztette volna őket fel később.

Idézet
Épp ez az, hogy jelen pillanatban Naruton kívül esélytelen mindenki Madara ellen,

Azért 1vs1be ő is eléggé esélytelen, de Sasukeval szerintem többet produkálna mint ez az öt kage. Hisz most madarán+tobin kívűl sasuke+naruto a legerősebbek szerintem szóval ők ketten azért lehet megbírnák szorongatni madarát.

Naruto xtem nem tud lepecsételő jutsut, szóval 1edül esélytelen, szaszke nem tom, h tud-e. Ha nem akkor nyilván ő is esélytelen, de szerintem ő már tud 1et 2-t, ha már orochimarunál tanult.
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #12191 Dátum: 12 márc 26, 16:14:32 »

Mach5 igazad van, 1v1be persze nem, mert nem tud pecsételni. Ha tudna, már egymaga jobban helytállna, mint az 5 kage és neki nem 1%ot adnék a győzelemre, azt is kegyelemből. ikszdé Valószínű ide a megoldás Itachi kardja lenne, vagy netán az, hogy valahogy szétzúzzák Madara testét, és amíg regenerálódik, addig lepecsételi Gaara, vagy valaki.
Azonban: a terv már ott megbukik, hogy szétzúzni Madara testét...  ikszdé azt a Susanoo-t Naruto a büdös életben nem fogja áttörni... najó talán 1 bijuu bomba átvinné, bár én kétlem... de Madara simán elnyelheti azt is, vagy kitér előle.. Tsunade ugyan átütötte de nem ment vele semmire...  Deee ha mégis lezúznák kicsit Madara testét, még akkor is faklónok, helycsere jutsu...
Kíváncsi vagyok Kishi hogy fogja eltüntetni Madarát, de valószínű nem leszünk vele megelégedve... =/ Jön majd az anyámkínja 5 akarat egyesítéséből megszületett szeretet-hányás-támadás, és bumm, Madara meghal...

Sasuke nem hiszem, hogy tud pecsételő jutsut, Orochimaru-nál a Sharinganja, a jutsui (pl Kirin..) és a chakrakészletének a fejlesztésére mentek rá főképp. Orochimaru maga tud pecsételő jutsukat, felesleges lett volna azt tanítania Sasukének, aki akkoriban még úgy volt, hogy a teste lesz. Pedig nagy dobás lenne ha előállna 1-2 spéci pecsét-jutsuval ez tény, de nem nagyon van ki ellen használnia, csak Madara és Itachi maradt szinte, előbbit nem tudná (nem lenne alkalma) pecsételni, utóbbit meg ő maga nem akarná... Hát, nagy léptekben azt hiszem ennyit.

Kabutot pedig ki kell nyírni szimplán, szerintem túl erős ahhoz, hogy életben hagyják. (csak hogy a StarWars-ból idézzek..  Pojén)
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12192 Dátum: 12 márc 26, 16:32:53 »

Arról se feledkezzünk meg, hogy amennyiben Kabuto kinyiffan és Madara nem semmisül meg akkor Itachi is megmarad. Egyszóval ő is nyomulhat Madara ellen. Márpedig Sasuke, Itachi, Naruto, Bee már meglehetősen összetett csapatharcot vívhatna Madara ellen. Ha meg Tsunade, Shikamaru meg némelyik kage megmarad akkor  nagyon is erősek lehetnek Madara ellen. Rinegan, Sharingan, faelem ide vagy oda. Tehát előbb vagy utóbb lezúznák az arcot.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12193 Dátum: 12 márc 26, 19:37:18 »

Bee eléggé elfáradt, Naruto is ki lesz a harc végére, a Kagék... azokról szó se essen... Most a halálán van Oonoki, akinek amúgy legalább 2szer elfogyott a chakrája, szóval elég vicc, hogy még tud harcolni.. Tsunade addig ér valamit, amíg a pecsét tart, aztán fetrengeni fog, mint egy félbevágott kukac... a másik 3 még húzhatja, pár percig.
Rinnegannak hála pedig kb semmilyen jutsu nem működik, mert ha Jiraiya + a 2 béka féle olaj-tűzkombót elnyelte Pein, akkor kb... hát alig akad jutsu, amit ne tudna elnyelni. Tehát süthetnek... sacc mindent. Fizikai erő maradt, az pedig.. láttuk Tsunadénál mennyit ér: semmit. Röhögve cserél helyet 1 klónnal, amikor csak akar. Kishimoto másképp fogja megoldani Madara eltakarítását, ebben biztos vagyok. Shikamaru chakrája pedig előbb csődöl be, mintsem Madarának kárt okoznának.
Esküszöm, Itachi egymaga sanszosabb, mint az 5 kage együtt...  smirksweat
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #12194 Dátum: 12 márc 26, 20:34:52 »

Itachi elég lenne egyedül Madarára (szerintem).  Mert ninjutsu semmit nem ér a Rinnegan miatt, taijutsu meg a Rinnegan meg a Susano'o miatt. De ha még át is ütik a Susano'ot repülhet a Shinra Tensei vagy egy faklón, szóval esélytelenek.

Mindegy, Kishi úgyis kihozza a kagék győzelmét, azért remélem nem valami nevetséges befejezése lesz, végül is ez a Naruto történelmének egyik legnagyobb harca. Nekem az Itachi leállítja az edo tenseit megoldás a legszimpatikusabb, csak akkor ugye nem mutatja be Kishi, hogy a kegék akarata erősebb, mint Madara gyűlölete, az pedig nem illik a manga filozófiájához (pedig szerintem igaza volt Madarának abban, hogy az eszme nem számít, csak az erő- persze a mangában az számít, amit a mangaka akar Nyelvesít).
Naplózva
Oldalak: 1 ... 811 812 [813] 814 815 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins