24 nov 01, 04:26:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 810 811 [812] 813 814 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512389 alkalommal)
0 Felhasználó és 111 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #12165 Dátum: 12 márc 25, 18:09:33 »

Igen, ez nem is rossz ötlet  Mosolyog Talán Kishi fejében is megfordult. Ráférne már Sasukéra egy ilyen beszélgetés, hiszen egyre őrültebb és depisebb lesz.
Naplózva

Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #12166 Dátum: 12 márc 25, 19:19:41 »

ejnye emberek hát ilyeneket nem tudtok??? persze h nem romlik a szeme......és tényleg nem tudta olyan jól használni a tsukoyomit mint itachi de az amaterasut formálni tudta és a susanoot is tovább bírta nyomatni..ebben a kettőben ütötte (amaterasuben biztosan)...de ezt sztem másik témában kéne dumálni Sasukénak van saját témája...Nyelvesít viszont az nem rossz elgondolás h a beszélgetésük egy tsukoyomiben zajlana le... Pontosan de Sasuke ne tudná h ha feloldják  ajutsut eltűnne Itachi??? az aki 2 évig Orochimaruval élt edzett szinte tudodtt róla mindent sőt alapos kutatásokkal készült fel ellene??? meg mondta is Itachinak h most tartsa be  a szavát ergo nekem úgy jön le h tisztában van azzal h el fog tűnni előbb  vagy utóbb.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #12167 Dátum: 12 márc 25, 19:28:44 »

Tudom, hogy nem romlik a szeme, de szeretek biztos lenni a dolgomban  Nevet De Sorrow, te kire gondoltál? "ejnye emberek hát ilyeneket nem tudtok??? persze h nem romlik a szeme......és tényleg nem tudta olyan jól használni a tsukoyomit mint itachi "
Mert a hozzászólásodból az érződik, hogy Sasukéra  Nyelvesít Pedig én Itachira utaltam.
Naplózva

srobi
Gennin
*

« Válasz #12168 Dátum: 12 márc 25, 19:30:06 »

Madara arra számított, hogy Nagato fogja feltámasztani és nem edo zombi ként jön vissza. Szóval nem csak friss halottakat lehet feléleszteni. Ha Sasuke észhez tér talán új célként azt tűzi majd ki, hogy addig edz amíg meg nem szerzi a rinnegant és fel nem támasztja a bratyót. Persze csak akkor ha le tudják győzni Kabutot  kacsint
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #12169 Dátum: 12 márc 25, 19:42:00 »

Szerintem Sasuke a jó útra tér majd, ha nem is teljesen, de valószínű letesz a bosszújáról, ha meghallgatja Itachit.
Amúgy nem tudom más is észrevette-e (tuti igen), de amióta legyőzte Itachit a haját úgy hordja, mint régen, amikor még kölyök volt, szóval adni fog a bratyó szavaira, szinte tuti. A Tsukuyomi-s cuccot én dobtam fel először, látom kelendő "áru"  Pojén

Masashi: igen, nem lenne rossz, ha Madaráék jönnének ki jól a dologból, dehát szegény Kishimoto kapna a rajongóktól rendesen, hogy mi az hogy a rossz nyer...  ikszdé
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #12170 Dátum: 12 márc 25, 19:44:30 »

Én azt gondolom, hogy mindegyik harc helyszínén győznek de lesz veszteség. Narutonál Bee-re számítok veszteségnek, a kagék talán megússzák de lehet, hogy ott is lesz. Nem tartom kizártnak, hogy valamelyik beáldozza magát a többiekért valamilyen módon. Így három választott közül kellene választanom. Oonoki, raikage és Tsunade. A mizukagét és Gaarát kizárom. Kabuto ellen Itachi biztos veszteségkén fog szerepelni. A kérdés nálam az inkább, hogy elkapják e mindhárom helyen a rossz fiúkat?
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #12171 Dátum: 12 márc 25, 19:50:12 »

igazad van TsunadeHime én Sasukéra gondoltam de mind1 mert Itachi szeme se rosszabbodik így....Kabutónak meg vesznie kell mert enm elég h rossz is visszataszító kis sunyi féreg  ikszdé nincs is jobb párosítás ehhez mint a két tehetség duója Ördögi egy ilyen hullagyalázó képessséglopkodót nekik kel kinyírni...bocs UchihaMasashi te valszeg kedveled de én Sasuke párti vagyok a kezdetektől és már az elején éreztem h ezzel a gyerekkel (Kabutóval) még bajok lesznek....amúgy érdekes megnézni egy részt mondjuk a chunnin vizsgás részek közül h ott milyen volt Kabuto és h mostanra mi lett belőle.....én full véletlenül néztem meg és egészen hihetetlen úgy megnézni  a mangát h láttad a vizsgán  Gondolkozik
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #12172 Dátum: 12 márc 25, 20:04:29 »

Én is azont lennék, ha az Akatsuki még élne xD

Am amikor minkettőjuk susanoja látszik tökre örültem, hogy Itachié jobban néz ki, meg nagyobb is. Azért az öccse ne legyen már probb mint ő...

Szeritnem ha már a 'kinek az erősebb a szeme?' téma szóba jött.... Amaterasuben Sasuke a jobb, de a másik kettőben Itachi. A yata no kagami meg a totsuka no tsurugi 'legyőzhetetlen harcost eredményez'. De persze az amateratsu kard se rossz.

ui: Masashi, nagyon jó az alád :O
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 25, 20:22:27 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #12173 Dátum: 12 márc 25, 20:10:02 »

Most  az lenne a nagyon dúrva,ha Madara tunda természeti energiát használni  Ördögi Ördögi
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #12174 Dátum: 12 márc 25, 20:13:09 »

Nem, a durva az lenne, ha beszórnék ide egy kis hsz-vadász-írtó port... elnéptelenedne a téma. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #12175 Dátum: 12 márc 25, 23:51:33 »

Kabuto... Óriási fazon szerintem. Bár Konoha befogadta, valamiért mégsem érezte magát elfogadottnak. Nemsokkal ezelőttig még azt gondoltam, hogy esetleg Uzumaki és ezt később tudta meg, mondjuk Orochimaru vizsgálataiból. Narutora mintha mindig is felnézett volna, vagy legalábbis rokonszenvezett vele. A chunnin vizsga és a későbbi találkozásuk ( mikor már Oro dns-ét "magáévá" tette ) ezt sugalta számomra. A regenerációs képessége is megersítheti ezt.
Mindenesetre félelmetes ellenfél lett, aki remekül kavarja meg az álló fost. Rendkívül intelligens. Arra lennék kíváncsi, hogy Sasukéval pontosan mit akar kezdeni. Magának akarja erejét vagy visszahozza Orochimarut és neki adná át?
Az is érdekelne miért tartja még fent az edo tenseit. Az 5 kage a büdös életben nem találna rá, legalábbis nem elég hamar, így viszont Itachival is szembe kell néznie. Tobi is inkább ellensége Kabutonak, így emiatt szerintem nem érné meg neki a dolog.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #12176 Dátum: 12 márc 26, 11:09:04 »

Szerintem magát a technikát nem kell fenntartani, inkább csak az igényel chakrát és koncentrációt, ha irányítani is akarja az Edo-s zombikat.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #12177 Dátum: 12 márc 26, 12:50:15 »

Nemértem amúgy miért küzdenek az edo tensei lezárásáért itáék, most kb 1 nagy ellenfél van madara, a többi rég levan verve pecsételve, simán rámennék a megölésére kabutonak. És még annyit ha 5 kage akkora gyenge, hogy nembír el egy turbózott madarával, akkor ideje átadni a következő generációnak a titulust:D, pl Darui, Kakashi vagy Naruto. remélem elkövetkező részekbe visszatérünk tobihoz és Guy megnyitja a 8kaput, lehet akkor annyira gyorslesz és erős, hogy tobi nembír vele, mert 10percíg üti-rúgja 1000km/órával. ikszdé
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
IndianA
Kezdő Jounin
*

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #12178 Dátum: 12 márc 26, 12:52:12 »

Szerintem magát a technikát nem kell fenntartani, inkább csak az igényel chakrát és koncentrációt, ha irányítani is akarja az Edo-s zombikat.

Ez 100% hogy így van. Egyszerű a magyarázat: az edo-zombik akkor sem oldódnak fel, ha Kabutó meghal, ebből egyértelműen következik hogy nem kell fenntartani a technikát.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #12179 Dátum: 12 márc 26, 13:01:35 »

Sztem az nem guy, hanem gai xD A kagék meg hiába adnák át a stafétát másnak, nem hiszem, h tsunadén kívül a többivel sokra mennének. Oonoki adhatná még át, de azért a por elem mégis csak üt, ha az ember nem rinnegannal áll szemben.
 1 sima madarát biztos el tundának vhogy intézni, de mégis csak egy edo zombiról beszélünk. Bár az is igaz, h kagékról beszélünk. De valszeg nem nagyon lenne náluk erősebb a faluban, szóval nem lenne értelme.
Az már az ő saruk, h 5 en nem bírnak el 1 emberrel, mégha madara is az.
Vagyis ez még nem így van, mert ha a végén mégis ők győznek, ahogy te is mondtad Yamael akkor nincs miről beszélnünk. xDD
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Oldalak: 1 ... 810 811 [812] 813 814 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins