24 nov 01, 02:19:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 764 765 [766] 767 768 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511843 alkalommal)
0 Felhasználó és 86 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11475 Dátum: 12 feb 29, 22:11:35 »

te mit olvasol??

Nos minden bizonnyal félreértetted, amit írtam. Először is Tsunade nem képes mokutonra, se kézpecsét nélkül gyógyítani, neki csak a nyers ereje nagy. Másodszor, én azt a három tulajdonságot, nem is Tsunadéra értettem, hanem Hashiramára. És végül, ha ezeket a z állításokat nem érted, mármint, hogy Hashirama mokuton, gyógyítás, stb.., akkor kétségbe kell vonnom az angoltudásodat, hiszen ezek a a mosatni mangákban szerepeltek.

gyógyítás: http://www.mangareader.net/naruto/576/15
moktuon: http://www.mangareader.net/naruto/575/2 (mellesleg, én is kérdezhetném, hogy te mit olvasol, ha esetleg nem volt tiszta, hogy Hashirama mokutont használ.)

Hát, olvastam a bocsánatkérésedet, el is fogadom, de azért még leírtam, amit gondoltam. Nem tehetek róla, hogy nem olvasol el minden oldalt.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 22:13:56 írta Domynyk » Naplózva
Kathalyn
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11476 Dátum: 12 feb 29, 22:35:09 »

Hmm... Felmerült bennem, hogy az Uchihák közül egyedül Itachi normális... A másik kettőt meg csak a bosszú hajtja... És ráadásul csak az egyik él. Nevet
Valami könnyes összeborulás szerűre vártam... Az mondjuk tényleg eléggé durva lett volna. Mosolyog Vajon fog találkozni a három Uchiha? Vajon Sasuke kinek az oldalán fog harcolni?
Tsunade-ben nem csalódtam. Mosolyog Erős nő, fel fog még kopni Madara álla. Mosolyog
Naplózva

---Mert mit érnénk barátok nélkül?
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11477 Dátum: 12 feb 29, 23:20:30 »

Ha valamelyik szerencsétlen megint benyögi, hogy tűz akarata, esküszöm nyakon öntöm egy vödör vízzel... Madarának a fél fogára se elég egy olyan kis csíra mint Tsunade. Remélem mindenek kampó (bilibe lóg a kezem...). smirksweat

Itachitól valami hasonlóra számítottam, de lehet én értem félre, de azzal, hogy nem akar beszélni Sasuke-val, kicsit olyan mintha hárítani akarná a felelősséget. Meg mi az, hogy nem csak egyszerű útmutatások terelték őt erre az útra? És közben Naruto-ra gondol... Naruto állította a sötét oldalra vagy mi? Meg mi az, hogy majd később beszélnek?  Ha legyőzi Kabuto-t nem lesz később. Kétszer elolvastam de eskü nem értem.... Gondolkozik

Amúgy meg.. Itachi normális? igazán önfeláldozó meg minden, de ő a legnagyobb barom mind közül. Jaj annyira szeretem a békét, ezért kicsinálom a családomat... Logikus... Normális ember nem bántja a családját semmilyen körülmények között, mert család (vér szerinti) csak egy van. Ha parancsot kapnék rá akkor inkább nyírnám ki azt akitől a parancsot kaptam.
Sasuke az egyetlen aki normális. Mit vártok?  Kiirtják a  családod, de azért bocsáss meg mert olyan szívhez szólóan kéri egy kék szemű idióta? Hát gondoljatok már bele egy kicsit. Én is nekimennék akár az egész világnak, ha megölnék a szüleimet, nem számít milyen rég volt, vagy miért tették. Semmilyen ok nem lehet mentség ilyen kegyetlenségre...  a náci tisztek is mentegetőzhettek, hogy parancs meg minden, de szart sem érdekelt mert ilyesmire nem lehet mentség. Hitler is szentül hitt abban, hogy helyesen cselekszik A harmadik is biztos úgy gondolta, hogy ez helyes....  (tudom ezek elég durva hasonlatok de szemléletesek)
Lehet azzal jönni, hogy Naruto-nak, meg Gaara-nak is rossz volt, de az ő fájdalmuk még mérföldekre sincs ahhoz szerintem. Mindenki utálta őket, jaj szegények... (mondjuk az ő pozitív szerepük sem reális). Szerintem abszolút Sasuke-nek van igaza.

(légyszi ne kövezzetek meg)
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 23:25:37 írta Sidea » Naplózva
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11478 Dátum: 12 feb 29, 23:40:19 »

De Sasuke nem csak a 2 öreget akarja megölni, akiknek akármilyen köze volt a családja halálához, hanem minden konohait.
Ez kb olyan, a te példádhoz hasonlóval élve, mintha például 3 pesti ember megöli valakinek a családját, az meg bosszúból kiírtja Pest teljes lakosságát...
A mostani konahaiaknak, a 2 öreget kivéve, semmi közük nincs a családja halálához, de még csak nem is tudtak róla, hogy ez történt (és még most sem, csak páran).
Úgyhogy ez a "kiirtom egész Konohát" már nem az "érthető bosszú" kategória.
Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11479 Dátum: 12 feb 29, 23:44:19 »

Igazad van, ezt el is felejtettem Nyelvesít De hát a megalománia családi vonás...
Naplózva
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11480 Dátum: 12 márc 01, 01:07:42 »

Aha ez érdekes mármint az előző kommentedre válaszolok. Szerinted Itachi hülyeséget csinált de honnan tudod hogy miért ölte meg őket mert tudtommal konkrét okot nem mondtak csak hogy bűnösek az Uchihák. És hát Madarából kiindulva ez igaz. Meg ahogy az apja is állt a dolgokhoz meg a többi Uchiha abból is látszik mekkora felszínes beképzelt bagázs.
A másik meg hogy te úgy képzeled el a családot mint ahogy most élsz de egy régi időkben játszódó ninja világban ahol az elvek fontosabbak mint a család teljesen más a dolog mikéntje. Ezt egy magyar ember sőt messzebb megyek, ezt csak japánok érthetik meg igazán végtére is az ő múltjukról szól. És nem tudom de ha a családom kinyírt volna sok ezer embert én azért nem védeném őket, mert akármennyire imádom őket ha vki bűnt követ el az bűnhődjön. Jó persze nem az a megoldás h kiírtok mindenkit de mint mondtam akkoriban ez volt a trendi mivel nem volt semmi hivatalos dolog igazából, legalábbis Narutoban nem láttam még tárgyalást pl Nevet Amúgy Itachi se komplett ez tény de benne is van a vérében, de ő legalább meg akarja változtatni a dolgokat.

Amúgy a kérdéseidre a választ te magad adtad meg Nevet Azaz hogy:

Narutoval kapcsolatban arra gondolt hogy már csak dacból se akart Naruto mellett harcolni. Ezért megy ellene.
Gondolom én.
A másik dolog meg azért mondta hogy majd később elmagyarázza mert nem lesz később, mivel ugye Narutora hagyta a dolgot. DE Ita is tudja ha Kabuto legyakják akkor ő eltűnik ezért mondja Sóskának hogy később elmond mindent. Legalábbis remélem h ez lesz és nem halál közben csókolóznak egyet majd azé Nevet

Mellesleg a tűz akarata a lényege a sorozatnak már ne is haragudj Nyelvesít ez olyan kb mint a Bleachben a bankai. Nevet

Én úgy emlékszem a konkrét ok az volt, hogy felakartak lázadni Konoha ellen. De abban igazad van, hogy a mi társadalmunkból indulok ki amit azért nem kéne. Csak hát szegény Sasuke-t úgy fikázza mindenki, hogy emo, meg elmebajos, hogy gondoltam rámutatok, hogy azért igaza van.

Naruto mellé én sem állnék át... Éljen a dac ikszdé A Narutoval való kapcsolatomból már kiveszett a kezdeti tűz...  ikszdé Kishinek sikerült olyan szinten megutáltatnia velem a főszereplőt, hogy már mindenkit a pokolba kívánok aki az oladlán áll.. Szomorú Egyébként a Bleach lényege nem a Bankai hanem a lányrablás...  Nyelvesít
Naplózva
Franksa
Újonc
*

« Válasz #11481 Dátum: 12 márc 01, 04:12:37 »

Úristen, emberek...
"...már rég a hülyéké a világ."

Én örülnék neki - mióta megjelent Madara, ennek szurkoltam -, ha Sasuke az ősuchihán mutatná be az erejét. Ha most ketten mennek Kabutohoz, akkor szerintem kénytelen lesz magához idézni őt, és akkor meglátjuk, hogy hol is tart Sasuke.
Sajnos, nem sajnos, ebben a mangában az új generáció mindig sokkal erősebb, mint a régi. Ezért gondolom úgy, hogy lenne esélye Madara ellen.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #11482 Dátum: 12 márc 01, 09:35:00 »

Az oké, hogy az új generáció miníg túltesz az előzőn, de a harashima-madara páros egyben, ezen túltenni eléggé nehézkes:D a történet két legerősebb shinobija egyben.
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #11483 Dátum: 12 márc 01, 09:39:10 »

A történelem két legerősebb shinobijának nevezett ninja.
Sok mindenkit nem ismerünk még, és a mostani viszonyok alapján lehetnek tápos egyének.
Szaszke nem fog harcolni Itachival. Sztem még ott lesz, amikor Ita megszünteti az Edo Tensei-t és utolsó szavaival bogarat ültet szaszke fülébe, aki majd harmadik erőként lép a frontra. Egyszemélyes hadsereg, aki mindenkit gyilkol, de az sem kiszárt, hogy rokonszenvezni fog az egyesített ahderővel. Talán lesz helyzet, hogy szaszke-naruto madara ellen, majd már csak presztízskérdésből is lerendezik a harcukat a végzet völgyében.
Ez epic lenne. Viszont nem tudom Suigetsu mi a gyászt talált. Lehet arra pályázik Itachi is.  Tekercs=edo tensei kulcsa? o.O
Naplózva

Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11484 Dátum: 12 márc 01, 10:21:59 »

Ezt a bűnös Uchiha dolgot sosem értettem. Miért is? Bár erről már korábban is írtam jóval hosszabban, mint most fogok, de szerintem Hashirama, majd Tobimaru majdnem akkora hunyó ebben a kérdésben, mint Madara volt.

OFF: Ha már a történelem szóbakerült, s vele együtt a nácik is... USA, Szovjetunió, Egyesült Királyság, mind-mind versenyeztek a tudósokért, akik ezzel fel is mentették a gyilkosokat. Szóval ezt dolgot nem kellett volna felhozni.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Hiei1107
Chuunin
*

Pokage

« Válasz #11485 Dátum: 12 márc 01, 10:31:25 »

Bennem még felmerült egy olyan dolog, hogy még vannak titkok az uchiha mészárlást illetően. Ugyanis Tobi történetét hallottuk, amit Sasukenak mondott, némileg pontos infók lehetnek. DE Itachi most említett egy olyat Sasukenak, hogy nem tud még semmit arról. Vagy csak nem tudja, hogy Tobi elmesélte neki a dolgokat, vaaagy még van egy két olyan infó ami jelenleg ködbe burkolódzik.. :S kiváncsi vok.
Naplózva

Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11486 Dátum: 12 márc 01, 11:12:38 »

Jó fejezet volt, bírtam, hogy Itachi kb figyelembe sem vette Sasuke-t, szegénynek ez akkora oltás volt, következő fejezetbe még kiváncsi leszek a Madara vs Kage-k fightra, mert van 1 olyan érzésem, hogy a teljes következő fejezet arról fog szolni. Nevet
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
NyMRooD
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11487 Dátum: 12 márc 01, 12:59:51 »

Egy kicsit off de engem meg az érdekelne mi lett a senju klánnal. Tsunadén kívül nem ismerünk jelenleg is élő senjut.

szerk.: Így meg is értem az uchihákat, hogy miért akartak fellázadni. Ők voltak a falut alapító 2 klán közül az egyik, mivel senjuk nincsenek az ő klánjuk a legerősebb és valószínűleg a legnagyobb is. Természetes, hogy meg akarták szerezni a hatalmat, nem akarták, hogy a később csatlakozó, gyengébb klánok irányítsák őket, meg gondolom nem szerettek volna a senjuk sorsára jutni sem.   
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 01, 13:12:55 írta NyMRooD » Naplózva
dris
Gennin
*

« Válasz #11488 Dátum: 12 márc 01, 15:24:08 »

"A gyengék undorítóak. És a gyenge senjuk még undorítóbbak." ez volt a legnagyobb szöveg!
Ha Sasuke jó útra térne Itachi-val való beszélgetés által akkor már csak Tobi és Kabuto maradna a rossz oldalon, ez nem lenne túl jó, eléggé arra utalna, hogy a végét járja a manga.. az egyébként egy jó elképzelés volt itt valakitől, hogy Kabuto magához idézné Madarát ha Sasuke és Itachi ketten jönnének ellene, na ott lennének érdekes dolgok. Kíváncsi lennék mit szól Madara az új generációs Uchihákhoz.

Hiei1107, azt hiszem konkrétan nem említették eddig a mangába hogy mi lett a Senju klánnal, de valószínűsíthető, hogy alklánokra oszlottak vagy csak elhagyták a Senju előnevet, Tsunadét sem említették eddig sehol Senju Tsunadénak, meg nekik nem volt olyan jellegzetes külső tulajdonságuk ami miatt felismerhetők mint pl. az Uchiháknak a sharingan vagy a tűz elem.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #11489 Dátum: 12 márc 01, 16:05:29 »

Az eléggé érdekes harc lenne ha uchiha madara vs itachi+sasuke lenne:) Az lenne a manga legjobb harca szerintem ahogy ez a három nagy uchiha egymás ellen megy. Szerintem itachi+sasuke együtt többet érne el madara ellen mint ez az öt kage.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 764 765 [766] 767 768 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins