24 nov 24, 06:03:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 760 761 [762] 763 764 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2551244 alkalommal)
0 Felhasználó és 201 vendég van a témában
feraaaa32
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11415 Dátum: 12 feb 27, 21:43:15 »

jé,akadémiai tanár vok,  bow .  sasuke és itachi találkozásából tényleg nem tudom mi sülhet ki,mert vagy egymás torkának esnek,vgy áttéríti itachi őt,vagy magától átáll sasuke, vagy megtudja,hogy itachi hova megy,és megpróbálja őt megölni. tehát sok minden lehet,erre most nagyon kíváncsi vagyok.jah,és jiraiya mester,egyetértek veled.
Naplózva
samat
Vendég
« Válasz #11416 Dátum: 12 feb 27, 21:53:15 »

Most hogy Itachit átállították még mindig halhatatlan???? mert a szeme nem változott ugyanúgy feketés és egy halhatatlant nehéz lesz megölni márpedig Sasuke egy pecsételőt se tud it tuti valaki át áll valahova az is lehet hogy Sasuke hipnotizálja Itachit és úgy akar megölni mindenkit (remélem Tobit  Ördögi )
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #11417 Dátum: 12 feb 27, 23:00:01 »

Témát lezártam. Chakrára bízom a sorsotokat. Kezdjetek rettegni.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11418 Dátum: 12 feb 29, 08:07:06 »

Moderátor:
A témát megnyitom, hogy az új fejezetet tudjátok kommentálni.
Természetesen a visszamenőleges átnézés nem marad el.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #11419 Dátum: 12 feb 29, 10:45:23 »

Igaz nincs még hiteles spoiler, de egy olyas valamit el tudok képzelni, hogy Itachi és Sasuke találkozik, és a bátyó mindent elmond az öcsinek, és rá jön, hogy nem jó amit csinál és át áll. Természetesen erre semmi esély, de ez is benne van, de ami tuti, hogy harcolni fognak. Nevet
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #11420 Dátum: 12 feb 29, 13:24:39 »

Ez egy semmilyen rész volt. Nem történt szinte semmi sem. Tavaszi fáradság Kishi?
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
KoporShow
Újonc
*

« Válasz #11421 Dátum: 12 feb 29, 13:26:19 »

Kifejezetten unalmas, töltelék fejezet. Itachiék beszélgetésében sem volt semmi különös.
Többet vártam.... Szomorú
Naplózva
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #11422 Dátum: 12 feb 29, 13:33:29 »

Nem minden résznek kell villognia, csillognia, és perdöntő eseményeket felvonultatnia.
A két testvér beszélgetése csupán egy afféle posztumusz lezárása a kettejük közti kapcsolatnak. Itachi megmondta neki, hogy eddig rossz ösvényen járt. A fekete kép, amit Madara festett, hamis.

Továbbá hosszú ideig le volt nézve Tsunade, szinte az egész rajongótábor egyértelmű véleménye szerint. Madara csak ezt erősíti meg bennünk, és végül a Mamszi előhozakodik...

Azzal a szokásos Sandaime dumával, amit régen annyira csipáztam.
A Tűz Akarata.

(Remélem több lesz az előtörő képesség, mint egy pár, odavetett szó. Minimum a testből felcsapó lángokat, könyörtelen Taijutsut, és brutális chakra robbanásokat akarok látni.)   Hümm-hümm

A taktikázás része viszont tetszik. A tipikus harci felállások, miszerint a gyógyítási képességű harcosokat a háttérben tartják, és védik a különböző csapásoktól. Milyen kár, hogy kevés a jó Medic ninja.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 13:34:17 írta Couthbert » Naplózva

Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #11423 Dátum: 12 feb 29, 13:43:51 »

Semmi baj azzal, ha időnként megjelenik ez az akarat duma, de pont a múltheti után írtam, hogy olcsó lenne most minden országnak az akaratszövegét elővenni. Így csak kopik a jelentősége.
A taktikázással még várjunk, mert eddig csak a raikage és tsuchikage mutatott ebből valamicskét. Ebben eddig kifejezetten csalódott vagyok.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 13:44:24 írta Daishi » Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #11424 Dátum: 12 feb 29, 13:47:55 »

Hát ez a fejezet nagyon semmitmondó volt. Ez az akarat duma meg... már a hátamon jön ki. Legalább csak egy kicsi harcot láttunk volna még a madara vs. 5 kagéból... nagyon remélem hogy nem rontja el Kishi...
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #11425 Dátum: 12 feb 29, 13:52:09 »

Véleményem szerint ez egy jó rész.
Egyrészt az elsőhokagéról megint megtudtunk valamit(ha már nem láthatjuk harcolni legalább beszéljenek róla).
Másrészt az Itachi Sasuke dolog is elkezdődött... amit én nagyon nem vártam, mert azt hittem ilyen megállnak és beszélnek dolog lesz, de Itachi genjutsu befolyásoltság alatt áll Nevet így menetel Kabuto felé és viszi Saskét is és valljuk be ez jót tesz a történetnek. Nem lesz iszonyat fáradt korlátait átlépő Naruto vs. 13zetszut megégető Saske harc.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Aizen
Jounin
*

« Válasz #11426 Dátum: 12 feb 29, 13:54:16 »

Kicsit lapos rész volt, na nem vártam megtérést Sasukétől, vagy valami über-megmoccanást a kagéktól, de valami bizalomgerjesztőt a következő részre annál inkább. Tsunade tűz akarata... ugyan már... Madara lepöcköli a térfélről szerencsétlent... na sebaj, kíváncsian várom a jövőheti alkotást, egynek jó volt ez is... Mosolyog

Na igen, az igaz, Itachi így Kabutohoz "csalogatja" Sasukét... hííííj ebből mi lesz...  ikszdé
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11427 Dátum: 12 feb 29, 14:00:25 »

Észrevettem, hogy a hacos fejezteteknél azért megy a rinya, mert nem 'beszélgetnek', csak megy a csihi-puhi, mint a múltkoriban, a beszélgetőseknél meg az a baj, hogy nem történik semmi xD. Gratulálok.

Szerintem kifejezetten jó fejezet volt, az első olyan angol, amiből az összes ismeretlen szót kiszótáraztam, nem csak a lényeget néztem. A Sasukés Itachis rész nekem nagyon tetszett, jobban meg sem csinálhatta volna Kishi, egyáltalán nem volt 'mű' a reakciójuk. Ha Sasuke nekiugrik a bátyjának, vagy adja a felnőttet, az gáz lett volna, itt meg szinte újra gyerekké vált. Az a pár képes 'flasback' Itachiról jó megoldás volt, mutatta, hogy jelenleg hogy tud gondolni rá a öccse, főleg hogy most nem kívülről, hanem az ő szemszögéből mutatták. EZT a képet (legfelső) meg így megrajzolni -szerintem - egyszerűen zseniális volt. Meg ugye a jó sok utalás a múltra, hogy "azt mondtad, hogy ha ilyen szemeim lesznek, álljak eléd", meg utalás a homlokbökdösésre. A Susannos jelenet is nagyon ott volt, mutatta, hogy Itachi még mindig erős az öccséhez képest, és hogy vele nem lehet szórakozni.
  Én azt mondom ketten fogják a tárgyába gáncsolni Kabucsimarut, egy jó kis epic fight kíséretében.

A Madarás rész meg kellet, és nem volt rossz, a szokásos bájcsevely. Le 'gyenge nő'zni Tsunadét meg FAIL volt az Uchiha részérőlxD Van egy olyan érzésem, hogy a kövi fejeztben kap pár pofont. Az akarat dumán meg nem kell kiakadni, ha nem tűnt volna fel, az elmúlt 500 fejezetben elhangzott párszor a Konohai oldalon.

Én 10ből 10 pontot adok ennek a résznek.
szerk: helyesírás -_-"
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 15:39:40 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #11428 Dátum: 12 feb 29, 14:28:20 »

Én kifejezetten örülök, ha olyan fejezetet kapunk, amiben nem csak Bleach szindrómára alapozott, "minél nagyobb, annál izgalmasabb" oldalak vannak.
Személy szerint sose a harcok miatt szerettem a Narutot. És szerintem nem is ezek miatt vált ilyen szinten népszerűvé.

Hanem a jellemfejlődések, cselekmények, fordulatok, párbeszédek, estébé miatt.

Aki azt szűrte le, semmi sem történt ebben a fejezetben, az ne nevezze magát Naruto fannak.

Ui.: Tsunadétól továbbra se várjunk semmi látványosan újat. Madara mintha csak engem idézett volna.xD
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #11429 Dátum: 12 feb 29, 14:46:04 »

Szerintem is nagyon jó volt, többekkel ellentétben én vártam a Sasuke-Itachi találkozót, igaz máshogy képzeltem el, de kellemeset csalódtam.^^ Remélem továbbra is ilyen tuti folytatása lesz.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 760 761 [762] 763 764 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins