Morause
Vendég
|
|
« Válasz #11400 Dátum: 12 feb 25, 13:10:30 » |
|
malakian666: Én nem arra gondoltam... azért mondtam h ssj4 mert Madara meg Hashirama nem egyesültek, csak hashirama erejét használja és az nem ugyanaz. Az ssj4 meg olyan mint ha a saját erejét felturbózza majomerővel mint Madara felturbózta a sajátját Hashiramáéval. Ezért mondtam hogy inkább ssj4 mint egy Gogeta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 13:11:14 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #11401 Dátum: 12 feb 25, 13:54:39 » |
|
Az se biztos hogy Madarának megvolt a rinneganja a Hashirama harcnál a tekercsben meg szerintem egy új féle edo tense semlegesítési mód van vagy megint egy nagy titok pl ki tobi ez logikusnak tűnik de ha semmi infót nem kapunk akor marad a találgatás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ConSole
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11402 Dátum: 12 feb 25, 14:08:39 » |
|
samatMadarának BIZTOS NEM VOLT MEG a rinneganja Hashirama ellen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11403 Dátum: 12 feb 25, 16:22:03 » |
|
Akit érdekel kint van egy részletesebb harc Hasimara vs Madara+kyubi ellen és 2dolog meglátszi az egyik vizesés hogy történt+harc közbe lehet láttni madara sharinganja lassancskán Rinnengan formályát adja.aki nem hiszi:http://www.youtube.com/watch?v=iFzGNNummXg&feature=player_embedded link.és bámulatos harc volt bárcsak full 40perces vagy 20perces lehetne megnézni de majd eljön az ideje Másik vissza térve tobi még lehet madara 2 mert szikron hangja Kisame visszaemlékezésböl hangja tök ugyanaz mint tobi de ezt csak akkor nagyon megerösitve ha igazi Madara fog megjeleni és milyen hangal . http://www.youtube.com/watch?v=iFzGNNummXg&feature=player_embedded
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 16:23:35 írta Pein7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #11404 Dátum: 12 feb 25, 16:41:26 » |
|
Pein7 Idézem mivan írva a videó alatti szövegben: "OAV from Naruto Shippuden Storm Generations on Xbox360 and PS3"... magyarul: Ova (gondolom fentebb elírta) a Naruto Shippuden Storm Generations-höz Xbox360-ra és PS3-ra. Tehát ennek a mangához semmi köze nincs az égvilágon. ui.: amúgy ez az a rész amikor Tobi beavatja Sasukét az Itachi féle igazságról... csak részletesebben kidolgozva... de azért tetszett!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 16:51:08 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #11405 Dátum: 12 feb 25, 16:47:55 » |
|
Pein7 A Tobival kapcsolatos elméletekkel menj át a "Ki is lehet Tobi" témába, link hozzá: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=411.0 És itt már többször is cáfolva lett, hogy Tobi nem lehet Madara.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11406 Dátum: 12 feb 26, 13:05:06 » |
|
Én azt nem értem h Madara miért Hashimara erejét használja a fa jutsukhoz...okés h megszerezte és utána ébresztette fel a reenengant de akkor most miért nem a rennenganon keresztül használja a fa elemet...hiszen rikkodu szemeinek a birtokosa mind a 6 elemet tudja használni http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/375/14 ez az Orochimaru kísérletezős rész is fura.....előbb kísérletezett Danzon aztán Madarán??? vagy az már csak Madara edo tensei-es formája volt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 13:06:39 írta Sorrow »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11407 Dátum: 12 feb 26, 13:35:06 » |
|
de akkor most miért nem a rennenganon keresztül használja a fa elemet...hiszen rikkodu szemeinek a birtokosa mind a 6 elemet tudja használni Igen, ezeket én se értem. Meg akár még a por elemet is tudná használni hisz az is elemekből tevődik össze (3ból azt hiszem). Nagato se használt semmilyen elemet, madara meg fa elemet használ. Szóval én se értem, hogy a rinnegan tulajdonosok eddig miért nem használtak semmilyen elemet, vagy miért nem gyakorolják azokat? Hisz láthattuk, hogy két elemből milyen erős lett (fa elem), háromból meg a por elem ami szintén seregeket pusztat.. akkor milyen lenne ha 5elemet valahogy képes lenne így egyesíteni? Vagy akár 4et vagy valami, de az is bőven elég lenne ha mind az öt elemet használná vagy menny van külön-külön.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11408 Dátum: 12 feb 26, 13:56:18 » |
|
na ez az....nem látunk tőlük semmilyen übertáp elemi jutsut (jó madara kezdő pokol tüzes jutsuja mégiscsak adta)....de madara meg nem használ mást mint fms (megértem mert örök kedvenc) és fa elem....a renenngant egyszer használta védekezésre.....én fantáziadúsabb gyilkolászást vártam az öregtől
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11409 Dátum: 12 feb 26, 13:58:33 » |
|
A Rinnegan csak rendelkezik az elemekkel, de nem tudja azokat vegyíteni egymással. Ehhez vérvonal képesség kell ami ezt hordozza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #11410 Dátum: 12 feb 26, 14:06:02 » |
|
a por elem pedig csak 2 elemből áll: szél, föld madara csak azért tudja használni a fa-elemet, mert az edo-testébe be van ültetve az első DNS-e. hiszen rikkodu szemeinek a birtokosa mind a 6 elemet tudja használni
csak 5 elem van: tűz, víz, szél, fa villám a többi az kekkei genkai képesség, azaz 2 elemet használnak egyszerre pl: jég(víz, szél), por( föld, szél)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11411 Dátum: 12 feb 26, 14:08:57 » |
|
a többi az kekkei genkai képesség, azaz 2 elemet használnak egyszerre Nyilván madarának is van, de még se használ ilyen képességet. Egyedül tűz elemet használt mondjuk azt eléggé magas szinten ahogy láthattuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #11412 Dátum: 12 feb 26, 14:15:01 » |
|
Az Uchihák a sharingan után a tűz elemű jutsuikról híresek. Sasuke és elég sokat használt, mielőtt megtanulta a Chidorit, azóta alig használ tűz elemű jutsut, de már leginkább csak a szemére támaszkodik Szöcske ha megnézzük. Mert betolja a Susanoot, Amaterasu és hadd szóljon. Remélem mást is fog csinálni szöszi barátunk nem csak Susanoosni, mert az elég gyér lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samat
Vendég
|
|
« Válasz #11413 Dátum: 12 feb 27, 00:25:39 » |
|
huh ez az elemi téma nagyon rázós néhányan nem is fogják fel a mangát csak olvassák bennem az merült fel hogy ennek az örvénynek szét kéne cincálni Madarát (elvileg aztán jöhet a pecsét) a másik meg hogy a 4. nem lepecsételte Kurama chkrájának felét és így nem lehet egészen feltámasztani a 10farkút (gondolom) u.i.: Szerintetek Kabuto mikor fordul Tobi ellen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NaruTomi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11414 Dátum: 12 feb 27, 21:37:21 » |
|
Nem hiszem, hogy itt olyan nagy kombókra kell most számítani. Ahogy én látom, itt az öregapó lesz középpontban, a többiek max támogatják, majd végül meg fog halni. Logikus lenne miután öreg, és az utóbbi időben egyre több visszaemlékezés és információ csurran-cseppen róla. Úgy tűnik, mintha mielőtt meghalna, Kishimoto-sensei bemutatná kicsit részletesebben őt nekünk, hisz mégis csak egy jelentős szerepet tölt be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|