ConSole
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11370 Dátum: 12 feb 23, 23:31:04 » |
|
Nem hinném, mert akkor feloldotta volna amint kikerült az irányítása alól, és akkor Nagatóval megszerezte volna a 8 meg a 9 farkút is simán Szóval biztos nem tudja, mert ezt a lehetőséget nem hagyta volna ki, csak mert nincs kedve feloldani
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 23:31:51 írta ConSole »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #11371 Dátum: 12 feb 23, 23:31:21 » |
|
Nem biztos, hogy szelektív a feloldás, lehet, hogy egyszerre eltűnne az összes zombi, Madarát is beleértve.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11372 Dátum: 12 feb 23, 23:38:58 » |
|
Én is így gondolom. Azért nem oldja fel mert valószínűleg akkor kiütné az összes többit is. Újra feltámasztani őket pedig nem olyan egyszerű ilyen rövid idő alatt, ezáltal lépéshátrányba kerülnének. Másrészt ki tudja, hogy ez a feloldás hogyan hatna Itachira, hiszen az irányítás is egy parancs. Ezt az irányítási lehetőséget pedig elvette tőle Itachi.
A mangával kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy véleményem szerint átlagos volt. Túlságosan belement a különböző technikák bemutatásába amellyel szerintem éppen azt akarta Kishimoto demonstrálni, hogy miért is volt annyira félelmetes az első hokage. Például ez a spórás támadás nagyon erős, amely semmi perc alatt kiütötte a kagékat. A visszaemlékezős rész nagyon tetszett Oonokival és ezt gondolom a többi kage számára erőt meríteni. Nagyon elkényelmesedtek a hosszú, békés idők alatt. Elfelejtették, hogy kik is ők valójában. Meggyőződésem, hogy nagyon összeszedik magukat és lehozzák a mérközést. Animében biztos látványos rész lesz ebből, persze ne akarjanak túl sokat markolni mert akkor megint égés lesz belőle.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 23:47:50 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #11373 Dátum: 12 feb 24, 00:08:47 » |
|
Nekem tetszett ez a rész . Piromániásként elmondhatom nagyon sokra számítok animébe . Azért nagyon táp lett így edo madara.....halhatatlan, rinnegan képességek az eternal sharingan mellé és még az 1. hokage ereje. Itt csak kombinált támadásokkal lehet nyerni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #11374 Dátum: 12 feb 24, 09:04:26 » |
|
hát igen hamár mindenki rikodu 6 útját akarja, madarának most hirtelen megvan legalább 3. kicsit tápos...nemhiába nevezik ütökártyának szerk: inkább fuumetsu mangekyou sharingannak hívd azaz FMS nek nincs sok értelme fordítgatni ne vedd kioktatásnak v kötöszködésnek!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 09:08:31 írta saruto95 »
|
Naplózva
|
|
|
|
BlackPoet
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #11375 Dátum: 12 feb 24, 09:08:33 » |
|
Azért szerintem egy Itachi szintű ninja, aki úgy használja a jutsuit ahogy ő, elég szépen keresztül tudja húzni Kabumarcsi számításait. Ha belegondoltok, még Tobiás is azt mondta, hogy Itachi könnyedén el tudta volna őt intézni azzal a kedves kis ajándékkal, amit Sóskába ültetett, ha Tobi nem tudta volna azt, amit tudott. És szerintem azért Kabumarcsi nincs olyan szinten, mint Tobiás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 09:09:36 írta BlackPoet »
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11376 Dátum: 12 feb 24, 09:15:44 » |
|
és mi volt az az ajándék? nem vágom h mire gondolsz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlackPoet
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #11377 Dátum: 12 feb 24, 09:25:06 » |
|
Bocs, néha nem tudok közérthetően fogalmazni. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/397/12 Az Amaterasura céloztam, csak mint írtam néha -főként ha sietek - nem igazán megy az érthető fogalmazás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11378 Dátum: 12 feb 24, 09:33:10 » |
|
Példának okáért az Amaterasu Amit itt használt Szöcske először. ez is szépItt mondja Tobi h Itachitól kapta. ( Jobb alsó kép) "Élete utolsó pillanatában átvitte beléd az összes Doujutsuját" - Idézet Szerk.: Mire megírom beelőznek ejnye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11379 Dátum: 12 feb 24, 13:26:45 » |
|
z volna még a nagy,ha a tekercsen vmi olyasmi lenne,ami visszatudná hozni az első Hokagét,vagy az első 3 Hokagét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11380 Dátum: 12 feb 24, 13:28:03 » |
|
Hát, az tényleg érdekes lenne, tekintve, hogy szinte lehetetlen, elvégre a halálisten gyomrában hűsölnek a 4. hokagéval...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11381 Dátum: 12 feb 24, 14:24:28 » |
|
Ha az első négy hokaget is megbírná idézni akkor semmi esélye nem lenne esh-nak. Így kb. pont egyenlő erős a két oldal, de ha első négy hokaget is meghoznák akkor eléggé kikapna az esh. Tobi+Minato rámenne narutora+hachibire (Tobi+Minato win lenne) Hashirama+Madara rámenne az öt kagera (egyértelműen ők nyernének azt utána mennének bedarálni narutoékat ha még mindig nem kapta el tobi+minato, de ők ketten tuti elvernék hachibit meg narutot) 2.hokage,3.hokage meg csak pihizne hisz nem lenne már ellenfelük xD Szóval nem hinném, hogy első négy hokaget visszabírják hozni mert kishi nem olyan, hogy a jó oldalt hagyja veszíteni. Eddig se halt meg valami sok erős karakter esh-től, sőt szinte senki:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jonin
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11382 Dátum: 12 feb 24, 15:42:24 » |
|
Én értem, hogy az I.hokage erősebb volt mint Madara, de akkor csak MS volt Madarának, utána lett FMS. Sz.val azzal lehet,hogy nem győzte volna le. Ezért tartom baromságnak,hogy Madara+I.hokage harcol a Kagek ellen. Madara is bőven elég lett volnaq nekik.,és külön bemutatni v.mikor az I.hokaget. Túl sokat akaet Kishi, minek a két legerősebb karaktert egybe gyúrni..persze rikodu után..+ Sasukétől mit vvárnak,hogy erősebb lesz mint Madara???, azért azt megnézném,hogy ita nem érte el Madara szintjét, öcsi meg mint kettőt túlszárnyalja..na mindegy belőlem dühöt váltott ki ez a rész!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #11383 Dátum: 12 feb 24, 15:45:42 » |
|
1. Madara FMSel harcolt az első ellen 2. Itachi nem érhette el sima MSel Madara szintjét 3. Sasuke elérheti Madara szintjét mert FMSe van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11384 Dátum: 12 feb 24, 16:00:06 » |
|
Ha már itt tartunk akkor picit kiegészítem saruto95-öt még ha picit OFF is lessz. Madara volt a legerősebb a klánjából, neki volt a legnagyobb chakra készlete s ehhez jött hozzá még az FMS s még ez sem lett volna elég Hashirama ellen ezért még a 9farkút is bevetette. Erről az aróságról Tobi is szeret megfeletkezve nyilatkoni Itt magát Madarának valva mondja, hogy egyedül pedig a kilencfarkút felhasználva támadta meg Hashiramát. És még így is alul maradt. A haramadik meg a negyediket tartotta a legerősebbnek az összes Hokage közül ha jól emlékszem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 16:01:03 írta Fr33man »
|
Naplózva
|
|
|
|
|