TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #11355 Dátum: 12 feb 23, 21:45:50 » |
|
Kabuto halálával nem szűnik meg az Edo Tensei, ezt ő maga mondta. A Kagék vs Madara harcról szólva az az igazság, hogy nem ítélkezhetünk még, mert nem sokat láttunk a harcból. A következő részekből többet is meg fogunk tudni. Akkor majd eldől, hogy tényleg "nagy nullák" vagy sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #11356 Dátum: 12 feb 23, 21:54:32 » |
|
Most Sasukénak semmi oka...
Ugye nem felejtetted el, hogy Madara éppen irányítva van és nem szabad akaratából teszi azt amit tesz. Ráadásul úgy tűnik, hogy Madaraval kapcsolatban Kabuto úgy értette a speckó edo tensei-t, hogy Hashirama dns-ével egyesítette Madarat így szinte (legalábbis Kabuto szerint) legyőzhetetlenné, ütőkártyává téve Madarat, és nem ő maga szerezte meg a Hashi elleni harcában. "Kishi elcseszte a Rinnegant, elcseszte a halott karakterek emlékét visszahozásukkal, elcseszte a Kyuubit, Zetsut, most pedig elcseszi Madarát és a Hashiramát is." Szerinted. Nekem pl. ezekkel a dolgokkal mind semmi bajom, de ízlések és pofonok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #11357 Dátum: 12 feb 23, 22:08:34 » |
|
Madara azért nincs annyira irányítva, a tudata megvan, ő dönti el, mivel támad és mikor. Kabutotól csak az a parancsot kapta, hogy tipord el az 5 árnyacskát.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11359 Dátum: 12 feb 23, 22:26:43 » |
|
Viszont ne felejtsed el Kabuto azon gondolatát sem ahol arra gondolt, hogy van egy bizonyos jutsu a sharingan ellen. Tehát a sharinganoktól egyáltalán nem tart semennyire sem, sőt ez a beszéd éppen arra próbálja rávenni Tobit, hogy használja ellene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #11360 Dátum: 12 feb 23, 22:44:07 » |
|
Madara azért nincs annyira irányítva, a tudata megvan, ő dönti el, mivel támad és mikor. Kabutotól csak az a parancsot kapta, hogy tipord el az 5 árnyacskát.
Biztos ez? Melyik manga fejezetben van ez leírva? Nem hiszem, hogy épp Madarával kivételezne, ha irányításról van szó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #11361 Dátum: 12 feb 23, 22:51:43 » |
|
Vagy éppen blöffölt Tobi ellen. Bár a gonosz dokiból simán kinézem, hogy van egy anti-Sharingan technikája (pl. homok-a-szembe jutsu ). De azt is, hogy kinyírja önmagát, ezzel tényleg megállíthatatlanná téve Madarát.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #11362 Dátum: 12 feb 23, 22:52:40 » |
|
Akkor viszont,ha az Edo Tensei nem szűnik meg a felhasználó halálával,akkor Itachi boldogan élhetne tovább,mert nehiszem,hogy Sasuke megakarja majd ölni,azt sem hiszem,hogy majd leakarják pecsételni....És szerintem nem is fogják megölni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #11363 Dátum: 12 feb 23, 22:55:49 » |
|
kabuto akármikor megszüntetheti a jutsut, úgyhogy amíg ő él addig nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ConSole
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11364 Dátum: 12 feb 23, 23:01:26 » |
|
Én simán el tudom képzelni, hogy Itachi életben marad, Sasukét leveri Naruto, aztán jó útra tér és bratyóval visszamennek Konohába, Naruto hokage lesz (így megoldódna a Sakurás sztori is, mert Sasuke+Sakura meg Naruto+Hinata), aztán mindenki happy Kicsit sablonos, de nekem ez a verzió is tetszene, mert a többiben is látok annyi rosszat, mint ebben a verzióban. De mivel már elég sok hozzászólás olvastam, tudom, hogy a legtöbben nem örülnétek ennek, mert hogy "sablonos", "milyen gagyi lenne már" vagy csak a "mindenképp meg kell halnia valakinek" és a "Sasuke már sosem lesz jó" szemlélet miatt (Nem azt állítom, hogy ez lesz, mert ez kb a legpozitívabb befejezés, de azért leírtam )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11365 Dátum: 12 feb 23, 23:02:01 » |
|
Nem élhet akár meddig, mert ha elér egy olyan állapotot amikor megnyugszik a lelke, akkor magától szétesne. Tehát azt az állapotot eléri, hogy például látja Sasuke boldogulását, akkor továbbléphet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #11366 Dátum: 12 feb 23, 23:10:11 » |
|
De az Edo Tensei Kabuto cchakrájátból eszik, tehát ha Kabuto meghalna, akkor nem szünne meg az Edo? Chakra nélkül csak nem maradhat Itachi.
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
ConSole
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11367 Dátum: 12 feb 23, 23:13:11 » |
|
Látom teljesen fölöslegesen linkeltem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #11368 Dátum: 12 feb 23, 23:28:52 » |
|
Ja basszus tényleg, de akkor akkor mostmár Itachit még Kabuto fel tudja oldani, mert Csak az irányítást vesztette le felette.
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető