24 nov 01, 03:24:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 753 754 [755] 756 757 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512116 alkalommal)
0 Felhasználó és 120 vendég van a témában
Izma
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11310 Dátum: 12 feb 22, 17:12:21 »

Hogy is fogalmazzak.......ennél azért többet vártam. Az egy dolog, hogy mindenki a MadaravsKage harcot várja hónapok óta, de amit kaptunk....Madara egy gyerekes,beszólogatós felfújt hólyag. Pedig mikor beszéltek róla/megidézték még tök normális gonosznak tűnt akinek van valami aprólékosan kidolgozott célja erre meg....Na meg évezredek óta azt hangoztatják, hogy Madara mekkora egy bivalyerős valaki, erre most kiderül, h benne is Hashirama DNS-e van. Oké ez előre látható volt, de komoly eddig szinte csak faelemekkel operált, szóval nem értem hol van az a híres nagy ereje amitől minden nagyágyú térde remeg?
Ami meg a Kagékat illeti. A visszaemlékezés nem volt rossz, de komoly a Kagék nem a falujuk legerősebb ninjái? Csak mert eddig nem igazán mutattak itt semmit se. Még a vén Oonoki bírja a legjobban, ő még villantja a bivaly jutsukat, pedig eddig is elég sokat harcolt. Bezzeg a többiek....ok Gaara is elég sokat pattogót idáig, meg a Mizukage se a TV előtt ült, de a Raikage és Tsunade eddig nem erőltette meg magát a harctéren.
Egyébként én Hashiramát sajnálom a legjobban. Szegénynek annyi bűne volt, hogy anno neki volt a legnagyobb ereje és most szinte minden 3. emberke az ő erejét használja. Lassan már ott tartunk, hogy az építkezési malterbe is Hashirama DNS-t kevernek, hogy erősebb legyen a ház. >.<# Bár ezen a téren Yamato előtte jár, mert őt már egy ideje befalazták smirksweat
És a mostani rész uccsó momentuma: Sasuke-Itachi találka. Igazán maradhatott volna a kövi részre egyértelmű, hogy az idegeink nyúzására tették be most. Bár Sóska guvadó szemei nem voltak rosszak. Úgy néz ki, mint egy béka amit elkezdtek összenyomni és már félig kiugrottak a szemei. Szerintem Itachi ott hagyja a  francba és megy Kabutohoz. Bár ha Sóska utána rohan akár még beszélgetés is lehet a dologból. Bár nagyon az se számítana, mert gülükeszemű Sóskán már az se segítene. Sőt szerintem rajta már semmi sem segítene.Talán még Naruto sem(bár ki tudja elvégre főszereplővér csörgedezik az ereiben....)
Uuuuhhh. Kicsit hosszú lett. Remélem azért túl lehet élni a végig olvasását.
Naplózva

Őrült...ez nálam a normális. Nevet
Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök.
Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11311 Dátum: 12 feb 22, 17:32:41 »

Nem értem miért csalódtatok Madarában, hogy ilyen... előttem is írták de eddig is ilyennek képzeltem el és szerintem még sokan mások.
A hatalom megszállottja, egy nagyon erős shinobi, a "gyerekeskedés" meg inkább az ellenfél lenézése pont az mondatom első része miatt, szerintem azért "játszik" a kagékkal, mert nem tekinti őket nagy ellenfélnek, na meg persze most edo tensei-es zombi szóval játszadozhat nyugodtan xD

Ezt is írták előttem, de úgy látszik nem olvassátok el a hozzászólásokat, de azt is rég tudtuk, hogy megszerezte az első hogake DNS-ét, bár az a fej a mellkasán érdekes volt xD
És azért nem csak fa elemet használ, szerintem többet használt tűz elemet, meg persze ő is bújik a susanoo mögött Nevet meg az a 2 kis meteorocska sem Hashimira ereje volt Nevet

Amúgy az egy dolog hogy van lába, de az mi, hogy több kezet meg fejet csinál neki ha akar? Nevet ez személy szerint nekem nem tetszik Mosolyog

Az viszont nekem sem tetszett annyira, hogy pl a raikage akinek elméletileg szintén rohadt erős páncélja van meg nem kicsit jó támadásban is, nem csinált még semmit, meg a mizukage anno Sasuke ellen meg tudta olvasztani a susanoo páncélját most meg semmi? Tsunade se csinál semmit, Gaarának meg őket kell védenie meg menteni folyamatosan így marad az öreg aki harcol Nevet de ő egyre szimpatikusabb, hogy nem adja fel pedig már a meteorok megállításakor majdnem kidőlt. Csak ne lenne ilyen rohadt nagy krumpliorra  ikszdé
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #11312 Dátum: 12 feb 22, 17:43:11 »

Nana... Susanoo páncélját zárt közegben olvasztotta a banya.. itt nem tudja bezárni 1 szobába Madarát, hogy bocs öreg, de leolvasztom a gatyád is.. Nevet
Naplózva
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11313 Dátum: 12 feb 22, 17:57:55 »

Hát az egy olyan technika volt, és a zárt közeg azért kellett hogy ne meneküljön el Sasuke, meg ne marja szét a többieket is a sav Nevet de tud savat köpködni is, szóval leköpi susanoo-t aztán majd olvadozna úgy Nevet
Meg mégis csak kage szóval elég sok savas technikája lehetne, és ha egy technika ilyen hatással volt a susanoo-ra akkor a többi is gyengíthetné (még ha Madaráé erősebb is Sasuke akkori susanoo-jánál)... szerintem Nyelvesít Nevet
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11314 Dátum: 12 feb 22, 18:07:36 »

Jó fejezet volt...végre Sasuke meg Itachi találkoztak!!!És Itachi nem látta meg Sasukét??
Naplózva

Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #11315 Dátum: 12 feb 22, 18:07:48 »

Nem is tudom milyen mangát kéne Kisinek csinálnia, hiszen aki ennyire utálattal, és keserűséggel beszél a manga majdhogynem összes szereplőjéről, annak szerintem semmi se felelne meg. Madara le van nézve, mert Hasirama erejét lövi? ugyan már.. fél shinobi hadat eltüntetett.. 5 kagéval harcol. És most a végén előkapja a fa elemet. Nah bumm. Naruto meg a kyuubi kölcsönbe adott erejével harcol. De ha így nézzük, mindenki Rikodou erejével harcol. Mert Hasirama ereje is onnan van. Akkor Rikin kívül mindenki nulla? Nevet oké.. ez a sok Hasirama arc már nekem is sok. Tobi pincéjében, Danzou vállán, Madara mellkasán*.

Azon viszont nyomtam egy WOW- efektet amikor a Susanoo felugrott a hegyre.. Van lába? :O baromi menő.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 18:10:15 írta Bububo » Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11316 Dátum: 12 feb 22, 18:12:16 »

Mivel Itachiról van szó, nem hinném, hogy nem vette észre... szerintem inkább nem akarta Mosolyog
Naplózva
spero
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11317 Dátum: 12 feb 22, 18:36:05 »

Ti annak a személynek a szemébe tudnátok nézni, akinek az életét tönkretettétek, ha nem is akarattal? Mégis csak Itachi Sasukenak a bátyja és szereti az öcsikéjét, de tudja, hogy elcseszte az életét és ezért nem tud a szemébe nézni.
Amúgy nekem tetszett a fejezet, főleg a visszaémlékezés. Nekem csak azok a visszaemlékezések nem tetszenek, amik már benne vannak a mangában, másképp ezeket érdekesnek találom. Én kezdem jobban kedvelni krumpliórt. Nem értem miért nem tetszik egyeseknek az orra, szerintem talál hozzá, ez így változatosabb ikszdé
Naplózva

\"Még egyszer harcba szállok
Megvívom az utolsó nagy csatám
Ma élek és meghalok
Ma élek és meghalok. \"  (The Grey)
feraaaa32
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11318 Dátum: 12 feb 22, 18:46:25 »

nem értem, miért nem tetszik senkinek ez a fejezet. speciel 1000-szer jobb,mint az előző,meg az előtti.de hát,ti tudjátok.
madarának tojok a fejére. az a lényeg ,hogy erős és kész. sasuke és itachi végre találkoztak. már nagyon várom a kövi fejezetet.
Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #11319 Dátum: 12 feb 22, 19:32:46 »

Ti annak a személynek a szemébe tudnátok nézni, akinek az életét tönkretettétek, ha nem is akarattal? Mégis csak Itachi Sasukenak a bátyja és szereti az öcsikéjét, de tudja, hogy elcseszte az életét és ezért nem tud a szemébe nézni.
Amúgy nekem tetszett a fejezet, főleg a visszaémlékezés. Nekem csak azok a visszaemlékezések nem tetszenek, amik már benne vannak a mangában, másképp ezeket érdekesnek találom. Én kezdem jobban kedvelni krumpliórt. Nem értem miért nem tetszik egyeseknek az orra, szerintem talál hozzá, ez így változatosabb ikszdé

Néha-néha lehúzhatna egy jófajta bort, akkor kicsit hitelesebbnek gondolnám  Nevet Persze nekem így sincsen bajom az öreggel.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
samat
Vendég
« Válasz #11320 Dátum: 12 feb 22, 20:23:43 »

legalább volt valami Madaráról az se sok mert ezt eddig is tudtuk/sejtettük és a Sasuke-Itachi dologgal meg nem tudok mit kezdeni abba hayghatnák ezt a jaj tesó kinyírtál mindenkit azért hogy megments mindenkit és ezért megölök mindenkit dolgot
Naplózva
Ervdo
Gennin
*

« Válasz #11321 Dátum: 12 feb 22, 20:53:29 »

Akkor pár gondolat:

Amit senki nem említett, ezen rész kapcsán (ha nem sikkadtam el felette): Muunak lesz itt még valami fontos szerepe, biztos nem véletlenül mutatják sokadjára, hogy fogócskáznak a többiekkel, és egyre inkább azt érzékelteti Kishi (szerintem), h most Kabuto irányítja őt is, vagy legalábbis jobban figyelemmel kíséri, amellett hogy Madarára koncentrál, és biztos, h nem csak azért, mert el akarja csalni azt a 4 Shinobit. Itt mindenki arra gondolhat, h megy feltörni a pecséteket, stb, de én még valami egyéb, nagyobb, piszkosabb húzásra is számítok.

Szerintem Madara jól el lett találva, és naná, hogy szórja Hashirama jutsuit, a kirakós darabkái ezek, de hogy miért is azt a végén írom majd, most sorra veszem a képeket..Mosolyog

Sokan kijelentik, már megint, hogy már biztos és le is lett írva Kishi által is, h Hashirama mindenidők legerősebb shinobija (Rikudou-sennin után). Itt megint azzal van gond, h ahelyett, h elolvasnátok, h mi van oda leírva, és olvasnátok a sorok között, inkább kijelentitek a „vágyálmotokat”.  Azt írta Kishi, hogy nincsenek ninják IMMÁRON (napjainkban, stb), akik Hashirama szintjén lennének. Azt nem értem, h mi a frászkarikáért kell egy nyamvadt rangsor mindenkinek, marhára értelmetlen az egész. Kalapra, kategóriákra, kaliberekre, kiscicákra (stb, minden ami „k”-val kezdődik:P) van értelme besorolni a shinobikat, a többi már rajtuk és az adott harcon, helyzetfelismerésen, információgyűjtésen, ellenfél SWOT és egyéb analízisén múlik..

Amiről szintén nem volt nagyon szó, az az öreg Tsusikage visszaemlékezése. Szerintem nagyon jól el lett találva. A köves szimbólum totál a helyén volt, megjelent itt is egy erős akarat, ami a falut és másokat védelmez, de ez az idő során jobban megkopott, és most tért vissza ehhez a szellemiséghez (vagyis mióta Gaara kioktatta a gyűlésen, de akkor csak az érzés jött vissza, most meg már minden emléke, és a régi álmai, amiket régen feladott). Személy szerint valahogy úgy érzem, h minden faluban megvolt ez az erős akarat, de jobban elhalványult ez az idők során, Konohában maradt fent egyedül, a többi falu vezetője most (háború óta) talált végre önmagára (leszámítva Gaarat).
Magát a sztorit mindenki elolvashatja majd, kár több szót fecsérelni rá, de ez a rész szerintem jó volt.

És akkor vissza Madarához: Én teljesen úgy értelmezem, hogy annyira nincsenek elrejtve a dolgok, csak látni és érteni kell a mögöttes tartalmat. Miért van ott a Hashirama feje és mért lövi agyba főbe a jutsujait és mért tekint rá mint a másik aduászára? Ezen tényleg nem gondolkodott senki? Ha a másik és végső ütőlapjaként tekint rá Kabuto, akkor az mit sugall? Azt, hogy a visszahozott Edo-Madara rohadtul nem bír Hashirama erejével, hanem Oro kísérletezte ki azt, és ületette bele utólag/közben az Edo-Madarába. És ha meglátja ezt Tobi, akkor ő is nézni fog, h lövi mint az állat a faelemű jutsukat, és még mellé nem gyönge szinten.
Igazából, vissza lehet tekinteni a múltra majd úgyis, hogy anno, Sarutobi ellen, szintén csak a szárnyait nyitogatta Oro Edotenseijes jutsui, és ezért nem mutatott olyan sokat akkor Hashirama se. Majd ugye fojtatta Danzoun, és itt a végeredmény (/jelenlegi állás). Azt nem firtatom, hogy esetlegesen az eredeti, akkoriban még élő Madara is magába olvasztotta Hashirama erejét, hisz ahogy mondta, ezért ment a harc, de ahogy elnézem, ez nem jött vissza vele Edoként, legalábbis én így érzem.

Végül Itachi és Sasuke: Szerintem nincs ezzel (még) baj. Eddig korántsem ellenszenves, ami történt, sőt ennyit én mindenféleképp látni szerettem volna. A gond az lesz, hogyha megint csatározni kezdenének, vagy hosszabb beszédbe, lelkizésbe kezdenének. Amire számítok, hogy Itachi telibe szarja most a kisöccsét, max annyit ereszt meg, hogyha nagyon „üldözni” kezdi Sasuke, hogy: „Nincs mondanivalóm nekem. Sajnos nem tudtalak megmenteni. Önmagadtól.” Aztán faképnél hagyja, és elhúz a francba. Amit még itt olvastam az is tetszett, h Sasuke szarja le végső soron. Tök mindegy, de ide egy újabb epic battle/óriási lelkizés, nagyon nem illene, és Itachi nem véletlenül mondta, azokat, amiket Narutonak.

Egyéb panaszok:
Hogy el lett cseszve a Kages vs Madara harc.. Hát egyrészt, véget ért? Nem, akkor mit kell sipákolni? Másrészt szerintem a részhez mérten szerintem rohadt sok minden is történt, jutsuk tömkelegével. Azzal egyetértek, h sok csata el lett már nagyolva a háború alatt, és emiatt én is szomorú vagyok, remélem, h lesz visszanyúlás még valamilyen formába, de érthető az is, hogy egyszerűen nem lehet mindent, mert ez a háború túl grandiózusra sikeredne, de valahogy mégis gyors. Inkább már csak telhetetlenek vagyunk manapság, és mindent akarunk tudni, látni egyből. Én is utálom, h mindig egy hetet kell hogy várjak, elviselnék minden nap egy részt, de attól még nem tesz le nálam se többet, se kevesebbet az asztalra Kishi. Vannak jobb részek, vannak amelyek rosszabbak, vagy kár értük, más volt az elvárásunk, de a színvonalat mind hozza.

Na vajon mennyi a karakter max egy hszben, jó hosszú lett a mondandóm.Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 21:00:17 írta Borax » Naplózva

Bankai: PoloSanyi
Daishi
ANBU újonc
*

« Válasz #11322 Dátum: 12 feb 22, 21:32:29 »

Bizony hogy említették itt azokat a dolgokat, amiről azt gondoltad, hogy nem...

A Madara-Hashirama dologgal egyetértek. Szerinem sem volt ilyen mértékű dns egyesítés Madara korában. A most látott eredményt Orochimarunak köszönhetjük.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
lina22
Kezdő Jounin
*

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #11323 Dátum: 12 feb 22, 21:33:54 »

Hát igen, az ember egy ilyen önző lény, aki mindent akar tudni, és látni amit nem ismer, és nem tudd.

De visszatérve a mangára, én úgy vagyok vele, hogy ez a nagy döntős pillanatok a harcban, pont ezeket nem kéne csak úgy elhúzni illetve gyorsan végig csinálni. Néha az egyes jeleneteket lehet, hogy lerövidítettem volna, s a fontosabbakat meg hosszabra.
Nekem nincs bajom a várakozással a következő részig, de ebből a sok vissza emlékezésből kicsit vissza vehetnénk...  mert különben az lesz a háború, hogy mindenkit végig vesézzük, az emlékeit, és egyszer csak hopp vége a háború.  ikszdé

Na jó most túlóztam egy kicsit, de lassan válaszokat is kaphatnánk a sok megválaszolatlan kérdésekre, mert ahogy így haladunk, csak egyre több rejtély lesz, és végül annyi minden fog történni, hogy nem tudjuk meg a mostaniakat.

Ördögi

« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 21:34:47 írta lina22 » Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Kathalyn
Újonc
*

« Válasz #11324 Dátum: 12 feb 22, 22:09:17 »

Már amúgy is érdekelt, hogy mi van a Kage-k felé:) Madara tényleg egy komoly ellenfél:)
Kíváncsi vagyok, Sasuke mit fog gondolni... mit fog csinálni... Ugye nem tudja kinyírni Itachit? :/ Remélem kissé észhez téríti... Bár Naruto és az ő harca valamilyen formában biztos meg fog jelenni:)
Naplózva

---Mert mit érnénk barátok nélkül?
Oldalak: 1 ... 753 754 [755] 756 757 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins