24 nov 24, 03:27:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 751 752 [753] 754 755 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2548688 alkalommal)
0 Felhasználó és 157 vendég van a témában
BlackPoet
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11280 Dátum: 12 feb 22, 14:05:38 »

A kage harcokat illetőleg a kagék nem tudnak semmi pecsételős technikát? Mert akkor egész nap harcolhatnak vele.

Én arra tippelnék, hogy majd a kágék a Hiraishin no Jutsut akarják majd bevetni Mandara ellen. Legalábbis Tsunade beszélt valami ilyesmiről mikor Mandara tűztechnikáinak legyőzését emlegette.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/562/11
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 14:06:16 írta BlackPoet » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #11281 Dátum: 12 feb 22, 14:08:05 »

Azt eddig is tudtuk, hogy Madara birtokolja a senju DNS-t, csak azt nem, hogy hogyan, és azt is tudtuk, hogy Hashirama erősebb volt, mint Madara. Semmi újdonság nem volt ebben a 2 dologban.

Remélem Narutot jegeljük kicsit továbbra is, bár az érdekelne Tobi mit fog csinálni azzal a legyezővel... de attól már a falra mászok, hogy az agyilag zokni kit és hogy akar megmenteni.. igazán lecsaphatná GM azzal a bazi nagy mancsával...  Durci

Naruto "agyilag helyrebillentem Sasukét" verése meg közel se lesz olyan egyszerű. Ördögi Bár lehet Itachi látványa/vele való beszélgetés már fordulóponthoz viszi a begyepesedett fejét... ikszdé

Lepecsételéshez még az jöhet szóba, amit Gaaraék használtak a mizukage ellen
Naplózva
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #11282 Dátum: 12 feb 22, 14:09:08 »

Igen, sajnos rövid volt. Ahhoz képest, hogy megint várhatok rá egy hetet... Szomorú
Madarán nem lepődünk meg, Oonoki szárnypróbálgatási tetszettek. Bár azt a Jutsut kevésbé értettem. Sokszor percekig vizslatom az adott képsort, és néha még úgysem vagyok képes teljes mértékben elképzelni az egészet.
Ráadásul olyan érzésem volt, egyes oldalak után, hogy minden láthatatlanul történik, és én pedig csak a végkifejletet látom.

Sasuke és Itachi találkozójától én sem várok sokat. Nexus-al vagyok, és szerintem sincs már mit közölnie az öccsével. A dorgálást meghagyja Narutora. Minden esetre Sóska azért megkérdezhetne pár dolgot a bátyustól, hátha át lehet festeni azt a képet...

Hm. Nem. Könnyen lehet, még az igazság előtt is hazugságnak állítani be. Végre tökéletesen lát, de vak maradt az igazságra.  Szomorú
Naplózva

Krisz_
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Nem a külső számít hanem, hogy milyen a belsőd"

« Válasz #11283 Dátum: 12 feb 22, 14:16:42 »

Na itt volt az 574. fejezet ami egy fordulópont volt hát ez meg :O. Nekem ez piszkosul nagyon tetszett. Nevet A Madara Vs. Kage harc nekem tetszett mikor kiderült hogy ő Danzou 2. smirksweat De megint egy visszatekintős rész...valahogy én ezeket kicsit unom.  Technikai KO Én személy szerint örülök, hogy nem Naruto van megint mert mivel ő a főszereplő szinte mindenegyes részbe látjuk és unalmas lenne ha tényleg mindegyikbe lenne. Mosolyog Am a vége volt a legjobb , milyen arcot vágott Sasuke amint Itachit megpillantotta.  >.<# De azt nem értem, hogy Itachi rá se nézett ha nemmutatták az arcát? Ohh My God
Naplózva

“Sajnos nagyon sokan hiszik azt, hogy a csend olyan űr, amit mindenképp ki kell tölteni még akkor is, ha nincs fontos mondandójuk.”
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11284 Dátum: 12 feb 22, 14:26:25 »

Hú ez kész. Ez a fejezet nekem nagyon tetszett. Madara a technikái és az első Hokage is Nagyon brutális volt.   Nevet

ÁÁÁÁ iszonyatosan felpörögtem Nevet

Amúgy rengetegszer gondolkoztam azon, hogy az első hogy a fenébe volt képes Legyőzni Madarát aki a Susanoo mellet még rengeteg technikával rendelkezett, de maga a Susanoo is (szinte) legyőzhetetlen.
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #11285 Dátum: 12 feb 22, 14:27:52 »

Én nem hiszem, hogy a beszélgetés Itachi részéről lenne felesleges, szerintem Sasuke nem fogja meghalgatni Itachit. Korábban már írtam, de szerintem úgy fog rá tekinteni mint egy idegenre aki úgy néz ki mint Itachi, hiszem "az ő bátyja már meghalt" és nem fogja elfogadni az edos Itachit mint Itachi. Arról nem is beszélve, hogy Itának semmi bizonyítéka sincs rá, hogy nem irányítják.

Szalamandrsa

A susano'o csak egy jó pajzs és egy erős kard 2 az egyben kombó, egyaltalán nem legyőzhetetlen. Az edo tensei a szinte legyőzhetetlen Nevet. Elvégre akiket elpecsételnek azok attól még nem halnak meg, plusz ha megölik Kabutot akkor szívnak, mert nincs aki feloldja.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 14:30:15 írta Exkirion » Naplózva

Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #11286 Dátum: 12 feb 22, 14:28:27 »

Nem egészen Danzou 2... Kabuto még mondta is, hogy sokkal fejlettebb Oro megoldása, mint Danzoué volt. Gondoljunk bele kicsit. Ha ua a szint lett volna, Danzou is elsüthette volna ezt az igen brutál jutsut, de nem tette, mert fércmunkával egyesítették a dns-t. Oro meg egybegyúrta a 2-t. Egyértelműen Oro a mastermind az egész mangában.

Sasuke-Itachi. Majd meglátjuk mi lesz belőle, bár szerintem Iatchi nem véletlenül ment Sasuke felé. Harcot nem fogunk látni véleményem szerint, mert Itachinak nem érdeke. Konohát és Sasuke megtérítésének próbáját Narutora bízta, szemeit már átadta öccsének. Talán néhány tapasztalatot oszt meg vele, amivel segítheti Sasuket a választásban. Hogy ez melyik út lesz, az természetesen Sasuke értelmezésétől függ.
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #11287 Dátum: 12 feb 22, 14:32:43 »

"szerintem Iatchi nem véletlenül ment Sasuke felé"

Pedig de. Itachi Kabuto felé indúlt el, hogy intézzen valamit az edo tensei ellen, az tökéletesen véletlen egybeesés, hogy Sasuke meg pont arról jön. Ha jól emlékszem akkor Naruto még kérdezte is valamikor Itachit, hogy nem akar-e beszélni sasukével nem?
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #11288 Dátum: 12 feb 22, 14:43:15 »

Én arra tippelnék, hogy majd a kágék a Hiraishin no Jutsut akarják majd bevetni Mandara ellen. Legalábbis Tsunade beszélt valami ilyesmiről mikor Mandara tűztechnikáinak legyőzését emlegette.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/562/11

Lapozz kicsit tovább. Meire gondolt Tsunade.^^

Nem egészen Danzou 2...

Attól még az alapötlet ugyanaz, csak a minőség fejlettebb. Nekem csak, mint elfogult, az nem tetszik, hogy Danzounak ismét kicsit lecsíptek az egyediségéből.^^"
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #11289 Dátum: 12 feb 22, 14:47:29 »

Danzou egy kis gyökér volt. Amúgy ténylegXDD Szó játék powa:D A lényeg DAnzou maga szeritnem gyenge volt ő is vágyott a hatalomra és az erőre, de nem volt neki. Így mindenbe bele kapaszkodott amiben azt látta, hogy erőt adhat neki.
Visszafele sült el a dolog nem ő használta ki Orot, hanem Oro őt. Ténylég  Orochimaru Kishimoto legjobb gonosz karaktere. Nagyon jól megalkotta őt Kishi. Én is kezdem úgy érezni, hogy még ő sem lefutott dolog:D.

Most majd megszerzi Itachi Edo testét és ő lesz a legyőzhetetlen Edo Uchiha OrochimaruxD
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 14:49:44 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Fonix
Újonc
*

« Válasz #11290 Dátum: 12 feb 22, 14:53:36 »

király rész volt Nevet már féltem hogy nem fogja mutatni Madara harcát,és szerencsére Itachi és Sasuke is összefutottak Nevet
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #11291 Dátum: 12 feb 22, 14:56:03 »

Jó fejezet volt! bár olyan hülyén néz ki madara melkasán hashirama feje, nha de minnd1,meg figyelés hogy madara sussanoojának van lába is.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Juby
Újonc
*

« Válasz #11292 Dátum: 12 feb 22, 15:02:11 »

Király fejezet volt.Midig is sejtettem hogy susano'o-nak kell hogy legyen lába is,csak az eddigi uchihák nem voltak képesek odáig fejleszteni.Amúgy Kasimester nagyon elcsapta a rajzmunkát mikor Madara susano'oja kiemelkedik hogy lecsapja a kagékat,nagyon el van mosódva.Az is lehet hogy direkt csinálta így mert még nem döntötte el hogyan kellene kinéznie egészben.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #11293 Dátum: 12 feb 22, 15:03:37 »

Madara,csórikám, tényleg elég hülyén néz ki, nem mintha nem számítottam volna Hashirama DNS-re. Danzó meg kit érdekel? xD
A Madara vs. 5 kage harcot gyorsan lerendezte az Uchiha, már csak Oonoki van talpon. A visszaemlékezés érdekes volt, de remélem nem ő fogja legyőzni. Arra tippeltem volna, hogy Itachi lekapcsolja Kabucsimarut,de a jelen helyzetben.... Egyébként érdekes, hogy csak Sasuke 'Nézett fel'... talán Itachi megpróbál úgy tenni,mintha észre sem venné?ikszdé Hátha azt hiszi, hallucinál, és továbbmegy. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy reagálnak egymásra.Oonoki meg Madárka várhat még kicsit,bár tuti ők lesznek a köviben, ideghúzási célból -_-"
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #11294 Dátum: 12 feb 22, 15:04:47 »

Kicsit fájdalmas látni, hogy ahhoz képest  hogy Hashirama mennyire táp volt és hogy mindenki mennyire tisztelte , már lassan mindenkinek van belőle egy kevés smirksweat . Jó lenne már egészben is látni, nem csak más vállán, mellén, vagy egy fába gyömöszölve...

A Sasuke-Itachi "találkozás" így a fejezet végére szerintem egész jó lett, bár nem igazán tudom mit akar Kishi kihozni így kettőjükből, Sasuke valszeg nem fog változtatni az álláspontján, ameddig össze nem csapnak Narutoval...
Kiváncsian várom mi sül ki a dologból.

Naplózva
Oldalak: 1 ... 751 752 [753] 754 755 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins