24 nov 01, 02:16:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 742 743 [744] 745 746 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511807 alkalommal)
0 Felhasználó és 59 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11145 Dátum: 12 feb 12, 21:02:52 »

Pedig remélem nagy vérengzést rendez a szövetségesek között. Az ok pedig az, hogy be kell mutatni az most jelenlegi igazi erejét. Az viszont más kérdés, hogy kik lesznek az áldozatok.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #11146 Dátum: 12 feb 12, 21:08:24 »

Szerintem valakit el lehetne intézni, csak hogy ráébredjen Naruto, hogy nincs értelme Sasuke után futni, meg kell ölni.
Szerintem Sasuke lesz az első ember, akit Naruto megöl, a kérdés az, hogy ő túléli-e.
Naplózva
samat
Vendég
« Válasz #11147 Dátum: 12 feb 12, 22:35:39 »

Szerintem Sasuke lesz az első ember, akit Naruto megöl, a kérdés az, hogy ő túléli-e.
Már ölt embert vagy afélét biztos ott van Hidden akit megölt az a fekete cérnaember de biztos vagyok ölt meg mást is hiszen ha valakinek nekimegy egy rasengannal akkor annak nem a hátát vakarja szerintem most egy Itachi vs Sasuke harcot látunk és Sasuke megszerzi azt a pecsétkardot
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #11148 Dátum: 12 feb 12, 22:45:55 »

Nem, még igazából senkit sem ölt meg. Kakuzu túlélte a Rasenshurikent, Kakashi végezte ki, Nagato zombijai meg már eleve hullák voltak...
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
gregus021
Újonc
*

« Válasz #11149 Dátum: 12 feb 13, 22:18:57 »

Sziasztok! Kicsit összezavarodtam, és kéne egy kis segítség abban, hogy mikor van Tobi, és mikor van Madara. Pl. a Yondaimével harcolni ki megy?(ahol most az anime tart) Lehet, higy nagyon hülye kérdés, de összezavarodtam kicsit.
Előre is köszi!
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #11150 Dátum: 12 feb 13, 22:39:16 »

Tobi küzdött a Blondaime ellen. Az "igazi" Uchiha Madara jelenleg az öt Kage ellen küzd, Tobi pedig Naruto, Bee, Kakashi és Gai ellen. Hogy mi a valódi kapcsolat Tobi és Madara között, még nem világos.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #11151 Dátum: 12 feb 13, 22:46:13 »

A 4 vs Tobi a visszaemlékezésében.....Madara vs 5 kage.....Tobi vs Naruto Gai stb.
Megszeretném kérdezni h a GM ezek szerint a jinchuuriket is megkajálta? ( mármint a lelküket vagy mit )
Naplózva
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11152 Dátum: 12 feb 13, 23:28:44 »

Én arra tippelnék, hogy igen, mert különben edo tensei-jel még használhatná őket Kabuto/Tobi, még akkor is ha Tobi a rinnegannal irányította őket eddig.
Csak akkor már nem lenne bennük a bijuu.
De csak tipp, cáfoljatok meg ha nem így van. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 14, 01:22:03 írta ConSole » Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #11153 Dátum: 12 feb 14, 14:36:30 »

Sziasztok! Ritka alkalmak egyike lesz, hogy írok. Általában bele szoktam olvasni a fórumba, ha nem értek valamit vagy az időm engedi. Most nem olvastam vissza, de az elméleteimet leírom, mert ha bejön akkor király vagyok és írok én is egy mangát Mosolyog

Az utolsó részben nem tetszett a nagy visszaemlékezés és mindenki bizalma Narutoba. Ez már kismilliószor szerepelt valamilyen formában. Mindenki tudja, hogy mindenki bízik Narutóban. A következő rész pont emiatt lesz egy nagy fordulópont.
Szerintem a csata folytatódik tovább, Tobi annyira megszorul hogy menekülni-e kell, de a szupertápos Naruto nem fogja hagyni. Tobi teleportálása nem nagy hatótávolságú miközben Naruto érzékelése félelmetesen nagy távolságokat is át tudd hidalni(pl Amikor a teknős sziget mellől megérezte a csatákat. )
Sasuke megjelenése várható volt, hisz ő is szupererős lehet már, bár szerintem hátrányban van Narutoval szembe. Narutora nem hat már a genjustu, mert a róka biztosan kihozná belőle. Közelharcban sincs sok esélye már Sasukénak, mert a Sharingannal hiába látja és olvassa a mozdulatokat, míg Sennin módban már érzi Naru a támadásokat és látnia sem kell. Susanno sem ér semmit Naru ellen, mert a róka csakraforma még annál is ütősebb. Az Amateratsu ellen Kuramának lesz valami ötlete. Ha Sasuke a többi ninjához megy, akkor hullani fognak a jók is, főleg konohából.
Susanoról az elképzelésem: A gyűlölet hatására az emberek szörnyeteggé tudnak változni. A sharingannak is köze lehet a gyűlölethez, mert Rikodu fiai közül a sharinganos lett a gonosz. A MS-sel csak alakot tudnak ennek a gyűlöletnek adni. A susanot használó ninja bijuu-ja a gyűlölet.

Ha a hozzászólásom nem teljesen illik ebbe a topicba, akkor sajnálom. Nézzétek el nekem, mert fél évente 1szer írok Mosolyog
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #11154 Dátum: 12 feb 15, 17:59:25 »

Sasuke nagyon menő volt. Pár gyenge zetsun megmutatta hogy ö a császár:D:D
Naplózva
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11155 Dátum: 12 feb 15, 18:08:48 »

Sasuke most már igazán összefuthatna Itachival, szóval remélem gyorsan közeledik az a "meeting" Nevet
Nem volt túl érdekes ez a fejezet sem szerintem, megint susanoo meg amaterasu, húú de jóóó -.- Nevet
Meg egy kis visszaemlékezés ismét :/
De legalább már biztos, hogy az eredeti fehér zetsu meghalt Nevet
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #11156 Dátum: 12 feb 15, 18:12:19 »

Sóska barátunk olyan kemény, hogy majd szét esik.  Nevet Eddig se rajongtam a kis görcsért, de most már kifejezetten ki nem állhatom. Viszont azért az meglepett, hogy az egyik shinobi egység helyett, néhány Zetsuba futott bele kedvenc Emo Királyunk. És tényleg esedékes egy Sóska Itachi találkozás... De ha ez is odamegy, akkor azért azt Naru nagyon megszívja, mert azért Saske meg Jason egy kissé sok lenne még neki is.
Naplózva

gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #11157 Dátum: 12 feb 15, 18:18:29 »

Sasuke sikeresen kinyírt egy tucatnyi fehér Zetsut. Még erődemonstrációnak is kevés volt, igazából csak megmutatta, hogy még ő is úton van. Viszont vajon mit találhatott Suigetsu?
Naplózva
ConSole
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11158 Dátum: 12 feb 15, 18:25:47 »

Na azt még jó lenne tudni Nevet
De kicsit idegesítő, hogy azzal is Sasuke lesz jobb helyzetben... -.-
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #11159 Dátum: 12 feb 15, 18:31:24 »

engem inkább orochmaru " kalkulációja" érdekel, és hogy ezek alapján mennyire uralja már Kabuto testét és elméjét, mert ez sok mindent megváltoztatna, de elöbb jó lenne tudni mi az " a titok" de azt leglább jó tudni hogy a fehér Zetsu eredetijének annyi, ezzel a még több spóra készítésnek annyi. Nekem ez nagyon bejött, ez jól meg lett oldva!
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 15, 18:33:16 írta picassopeter » Naplózva
Oldalak: 1 ... 742 743 [744] 745 746 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins