24 nov 24, 05:02:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 737 738 [739] 740 741 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2550169 alkalommal)
0 Felhasználó és 140 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #11070 Dátum: 12 feb 09, 21:14:34 »

Csak nem. Kakashi arca a sztori szempontjából lényegtelen, de Tobié túl nagy lehetőség egy jó fordulathoz, meg pár kérdés tisztázásához.
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #11071 Dátum: 12 feb 09, 21:39:10 »

Háborút én hamarabb lerendeztem volna, kevesebb edozombival (pl. Kagék, Gaara apja is maradhat, meg a Jinchuurikik, kardforgatók csak ismeretlenek legyenek), Tobi és Kabuto halálával. Jók közül Bee (Tobi), Tsuchikage (timejump alatt öregség) Gai (Kisame harc más keretek között, 8 kapu) , Kakashi (Sasuke), Raikage (Sasuke, de Sasunak is kiszakad a bele kicsit, és túlhasználja az Amaterasut/ Susanoot, és csak háború és Tobi halála után veszi el Itachi szemeit, Raikage helyére Darui megy) meghalhatott volna, Naruto nem olyan táp, hogy mindenhol ő segítsen. Aztán timejump, pár falu összefog, és felbontja a békeszerződést, mert pl. nem volt tisztességes Konoha vagy a szövetség vezetése velük.
Naruto nem Hokage, hanem egy remete bölcs lett volna, mint Jiraya, de a háború kitörésekor Konoha élére áll, és akkor szép beszéd helyett megmutathatná, hogy mihez kezd egy igaz háborúban a filozófiájával, igazi ellenfelek ellen (mert a mostani nem az, itt gyilkolással el lehet érni a békét, mert senkit nem érdekel Tobi, Kabuto, Zetsu, meg Sasuke (ő max Narutot meg Sakurát), de nem azzal kell szembenéznie, mint az előző háborúk shinobijainak, hogy egy másik népet kell pusztítani, hogy az övék békében élhessen- ugye Pain gondolatai).
Naruto használja a Kyuubi erejét, de nem lesz Kuramázás meg megjavulás. Sennin mód mellé raktam volna tápnak, és Naruto vérszomjasabb lett volna, amikor használja, de megmarad az akarata. Ninjutsut tanul szelet és mellé tüzet vagy vizet (esetleg alapból víz, Kyuubi-módban tűz). Ugye itt nem élesztenek már fel senkit, nincs Madara sem, viszont timejump után Sasuke olyan lenne, mint ő (akár hosszú haj is Nevet), és megmutatja a Sharingan igazi erejét, de nem alakul át Rinneganná.

Ezt most miért írtam Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 21:57:49 írta malakian666 » Naplózva
Izma
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11072 Dátum: 12 feb 09, 21:41:55 »

Kakashi arcára már olyan régóta várnak a népek, h már beletörődtek, a ténybe h úgy se mutatják meg. smirksweat Tobié viszont (bár szintén csigázza a népeket) a történet szempontjából fontos, elvégre végre megtudnánk ki is ez a színészi tehetséggel és tekervényed múlttal rendelkező (jelenlegi) főboss.

A manga rész jó kis átvezető volt. Örömmel néztem, ahogy Tobi győzködi magát, h nem parázik Naruto erejétől.(Most bánhatja h nincs tükör a maszkjában, láthatná ahogy rángatózik a szeme amiért hazudik magának ikszdé) Az elején nagy volt, h Naruto nyelvet ölt rá Nyelvesít
Hinata elég határozott monológot nyomot le, remélem akkor is ilyen határozott lesz mikor Naruto is a képbe kerül. Én nem tartom valószínűnek a csajpárbajt Narutoért. Valakit vagy kinyiffant emokirály(remélhetőleg Sakurát-Sasuke amúgy se tud a konoha támadásánál történt vallomásról, szal nincs oka Hinatát kinyírni-bocses Sakura fanok egyéni véleményem ha nem tetszik lehet vitatkozni, de elbírálni nem) vagy Naruto elpatkol és nincs kiért harcolni, vagy egyszerűen valaki lemond az önjelölt 1számú hokage jelöltről és a másik megszerzi.
Naplózva

Őrült...ez nálam a normális. Nevet
Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök.
Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
narutofan12
Újonc
*

« Válasz #11073 Dátum: 12 feb 09, 22:02:03 »

Na szóval!Régóta tag vagyok a sima oldalon , bár a fórumot csak 1 hónapja olvasgatom.

Lenne egy olyan tippem erre a dologra , hogy igen Naruto BIZTOS egy út , pl a szél , na ez végülis majdnemhogy lényegtelen , térjünk át a fontosra.

Én szerintem Tobi tényleg madara , csak valami továbbfejlesztett Orochimaru ninjutsuval testetcserélt , ami halhatatlan.(Úgyértem az idő nem fog rajta , nem a ninjutsuk)

A csata előtt ugyebár a régi testében volt , azután cserélt , és mint említette kabuto , ő tudott a "tervéről" vagy valahogy így mondta , szerintem erre akart célozni.

Így az edotensei-es Madara tényleg jóval Tobi szintjén lehet.

Meg ugyebár már mondta is többeknek hogy ő Madara Uchiha , és ugyebár miért hazudna , attól még hogy testetcserélt és "a régi meghalt" attól még ő az , lehet hülyeséget írtam , akkor bocs , de szerintem ez is egy út lehet , sok dolog van Kishi kezében , hogy hogy fejezi be, csavarja a történetet , és ezt a tobi ügyet , kellemes estét továbbra is!:)
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 22:02:50 írta narutofan12 » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #11074 Dátum: 12 feb 09, 22:03:04 »

Ha Madara élne, ha nem is a saját testében, nem lett volna kit beleidézni a  zombiba.
Naplózva
narutofan12
Újonc
*

« Válasz #11075 Dátum: 12 feb 09, 22:05:32 »

Hát akkor az "elvem" elsült , bár én nagyon erősen erre gondolok , mi oka lenne hazudni neki több embernek is? Mosolyog
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #11076 Dátum: 12 feb 09, 22:07:40 »

JAvaslom, nézz szét a ki is lehet Tobi témában, meg keresd meg a fórumszabályzatot.  Mosolyog
Amúgy nme tudom, milyen vonalakra gondolsz.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 09, 22:08:48 írta STM » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11077 Dátum: 12 feb 09, 22:12:14 »

Mi az oka, hogy hazudjon? Maga a név is hatalom, különösen egy olyan név mint Madaráé, akinek a nevét szinte mindenki félte a maga korában.
Naplózva
t.felix
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #11078 Dátum: 12 feb 10, 09:36:01 »

remélem,hogy naruto leveri tobit és sasukét.
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #11079 Dátum: 12 feb 10, 09:56:13 »

t.felix: Sasuke még nagyobb falat lesz Naruto számára...!  Ohh My God

Amúgy tetszett ennek a mangának a fejezete. Látom már, hogy Madara nagyon be van sz@rva.
Ja, és csak most ugrott be, hogy hova lettek a Zetsuk? Ilyen könnyen leigázták őket, amikor Naruto felé futott az egész shinobi világ?
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #11080 Dátum: 12 feb 10, 11:00:52 »

A Zetsuk fogyó eszközök, és ezt Tobi is tudta, hogy csak velük nem nyerhet. Sőt szerintem azzal is tisztában volt, hogy a háborút sem nyerheti meg, de nem is háborút akart nyerni. Kicsalogatta a két célpontját, és erre ott volt a legnagyobb esélye, amikor először összefutottak. Azóta Naruto csak erősödik, Tobi meg elvesztette a csapatát, de az ő hibája, hogy az elején (és még most is) csak áll és bámul.
Naplózva
narutofan12
Újonc
*

« Válasz #11081 Dátum: 12 feb 10, 14:08:53 »

gt12nek igaza van , der tobit légyszíves ne madarának hívjátok , madara az edo zombi.
Naplózva
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #11082 Dátum: 12 feb 10, 16:33:24 »

LOL
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/571/6
5 Bijuu támad és Kakashi kunai-t ránt elő Nevet Nevet  ikszdé
Hát szerintem ez igen nagy FAIL! 
Mert az biztos , hogy nem Tobi miatt vette elő. Szerintem Tobi sem szívessen lenne ott amikor az 5 bijuu oda ér hozzájuk (Narutoékhoz) függetlenül attól , hogy anyagtalanná tudja magát tenni.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #11083 Dátum: 12 feb 10, 16:37:12 »

Hát, mrá elötte is a kezében volt szerintem... de hogy mit akarhat vele, azt nem tudom. Megszokás?
Zabuza kardját amúgy lenyúlhatta volna, ahelyett, hoyg elhagyja valahol a csatatéren.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #11084 Dátum: 12 feb 10, 16:39:01 »

Lol enyhét te fail látszik hogy már előtte is ott volt a kezébe.
Amúgy meg egy ninja akinek nagyon más fegyvere nincs és hiába nem ér semmit jobb mint ha semmi se lenne nála.

Köszi stm hogy be előztél.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 737 738 [739] 740 741 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins