|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #10816 Dátum: 12 feb 01, 23:56:58 » |
|
Madara és a férfias jellegű Rózsazsín hello kitty Susano'o-ja Én komolyan azt vártam, hogy neki legalább valami gonosz fekete-vörös susano'o-ja lesz de rózsaszín Na ez kész . Ennél már csak az lenne jobb ha sárga masnikat viselne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10817 Dátum: 12 feb 02, 00:01:54 » |
|
ööö lehet most hülyeséget irok, de nem ez a borítója az 59. kötetnek? http://images.saiyanisland.com/data/585/Naruto-Manga-Volume-59.jpgEzt a Madarásat még nem láttam, de az a Susanoo tényleg elég ramatyul néz ki .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 00:05:38 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam23
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10818 Dátum: 12 feb 02, 00:21:55 » |
|
uhh, a Bijuk kicsnek tényleg cukik voltak, sztem Kurama volt a legcukibb, de ez csak az én véleményem:D Bírtam ahogy narutó jól megkapta, hogy nőt nem, de Sasuket már lekapta... az poén volt xD Viszont sztem összeillene azzal a szerencsétlennel Naruto akit gyereknek nézett. jó kis páros lehetne belőlük, sztem tök cukik lennének xD najó ez már yaoi....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10819 Dátum: 12 feb 02, 00:41:03 » |
|
Szerintem ez a Susanoo akkor rózsaszín, amikor a vér az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #10820 Dátum: 12 feb 02, 02:46:57 » |
|
Hmm. Nah, ez érdekes. Mert elég gagyinak tűnt az általam linkelt kép. Viszont.. Amit te linkeltél, azon meg Naruto furcsa. Elég megnézni a haját. Az első tincs a fejpánton is túl belelóg a szemébe. Valamint "be van vonalkázva minden egyes hajtincse". Kishi sose szokta ilyennek ábrázolni Naruto haját. Nem t'om.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10821 Dátum: 12 feb 02, 07:25:22 » |
|
Nagyon ütős rész volt, mit kell mondjak Persze vicc sem a maradhatott ki, nagyon jó volt Amúgy...lehet csak én láttam, de mintha a Senninnek valamiféle "szarvai" lettek volna...Annyira aranyosak voltak a Jinchuurikik kicsiben! És Kurama meg szabályosan megsiratta a Sennint, annyira aranyos! Ilyen fejezeteket méééég!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blaha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10822 Dátum: 12 feb 02, 08:45:15 » |
|
Jó kis rész volt! Most van az, hogy el tudom képzelni, hogy Tobcsi aszongya a GM-nak, hogy csapja le Narutot, mint a taxiórát, erre az neki is indul, de lecsapás helyett öklözni fog...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10823 Dátum: 12 feb 02, 09:32:00 » |
|
Nem volt rossz rész, de azért fogtam a fejem mikor Naruto siratta Yagura "rövid" életét . Az tetszett még, hogy nem megsemmisítette a többi bijuu egyesített bombáját, hanem eltérítette és az égben robbantak fel együtt. Deviantarton láttam egy színezést, amin szürkésfekete volt Madara susanooja. Na az illene hozzá és még jól is nézett ki. Kár ezért a pirosért.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #10824 Dátum: 12 feb 02, 09:55:40 » |
|
Lehet, hogy az egyik az elülső, a másik a hátsó borító.
De ez a szín tényleg elég gagyi a Susano'o-hoz.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #10825 Dátum: 12 feb 02, 10:35:12 » |
|
jó rész volt, tetszett ahogy minden jinchuuriki összegyűlt és képesek voltak egy ismerkedő délutánt össze hozni. Nem tudom Tobi miért ilyen magabiztos de tutira nem izzadt meg ettől a helyzettől ( Naruto kihúzta az összes chakra rudat ) és nagyon lazán áll hozzá még Naruto és Kuruma új kombós felállásához is. A pasas vagy nagyon tud, vagy nem látja értelmét aggódni többet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 02, 10:35:52 írta picassopeter »
|
Naplózva
|
|
|
|
nago
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10826 Dátum: 12 feb 02, 12:46:40 » |
|
A pasas vagy nagyon tud, vagy nem látja értelmét aggódni többet.
Szerintem minden bizodalmát az izanagiba veti... De mint láttuk korábban Danzou-nál, nem mindig megoldás a technika, főleg ha az ellenfél kitartó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Markuskuska
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10827 Dátum: 12 feb 02, 12:51:18 » |
|
Hát azt hiszem én is Naruto szintjén állok, mert még én sem bírtam megjegyezni a neveket. Na jó Kurama és Son nevét megjegyeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morrow
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10828 Dátum: 12 feb 02, 14:17:22 » |
|
Lehet, hogy az egyik az elülső, a másik a hátsó borító.
De ez a szín tényleg elég gagyi a Susano'o-hoz.
http://www.likenaruto.com/naruto-volume-59-cover/ ez a cover fake a felső az igazi , madarás nem igazi szal nem így néz ki a susano'oja , nyugi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #10829 Dátum: 12 feb 02, 14:23:24 » |
|
Nem -e? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/560/12Szerintem nagyon is úgy néz ki. Csak ugye ez a szín enyhén irritáló. Viszont az elvileg "hivatalos" borítón Naruto haja még mindig nagyon gyanús. Egyetlen egy olyan képet mutassatok mangából, amin ilyen lett volna Naruto haja.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|