Cartnecker
|
|
« Válasz #10080 Dátum: 11 dec 22, 10:38:12 » |
|
Azt néha kiírják, néha nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10081 Dátum: 11 dec 22, 11:06:26 » |
|
Azta Cart(on papír ) megérdemelsz egy tripla tapsot azért a "2 órás kutatás után" ... Eleinte kicsit furcsálltam a dátumaidat, de az idézet szerencsére felnyalta bennem a tudást! Amúgy tényleg rafinált ez h nem írták ki, de tudod Zer0 a hét nem szerdától szerdáig tart, én szerintem nem tartották fontosnak az online manga fordítók közölni mert 24-e még erre a hétre esik tehát ha azoknak japánban akik veszik nem lesz de nekünk igen!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 22, 11:07:34 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10082 Dátum: 11 dec 22, 12:14:11 » |
|
Hát ha a héten nem lessz manga,sőt 2 hétig ha nem lessz,akkor én elvárnám a szerkesztőktöl,hogy 2 fejezetet adjanak ki egyszerre...de sajnálom,hogy tegnap nem olvashattam....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #10083 Dátum: 11 dec 22, 12:25:30 » |
|
Elvárni? Gondolom karácsonykor meg szilveszterkor te sem szívesen dolgozol. Minden évben ez van, ne agonizáljunk már ennyire, emberek. Türelem, torna terem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10085 Dátum: 11 dec 22, 14:41:12 » |
|
Mennyi időbe telt rátalálni? Csak jelzem, hogy ez már animében is benne volt ha jól emlékszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szász2
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10086 Dátum: 11 dec 22, 15:03:30 » |
|
muraton ha jól tudom arra gondolsz, hogy mizukagénak szólítja Tobit. Annak a magyarázatát itt találod meg: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/507/12Egyébként meg nem kellene azon marakodni, hogy lesz-e a héten, vagy nem. Ha a 2012-es világvégéig befejeződik a Naruto manga, akkor nincs mitől tartani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 22, 15:05:18 írta szász2 »
|
Naplózva
|
Szászketőőőőő.... merre vaaaaaagy? -Itachi-
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #10087 Dátum: 11 dec 22, 15:23:57 » |
|
mangareader-en már kint van a Fairy Tail, lehet hogy most jön a Naruto is?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 22, 15:33:24 írta magicnkr »
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10088 Dátum: 11 dec 22, 19:48:42 » |
|
hát itt a hajime no ippo következő része is,tehát ha ilyen tempóban lopják a mangát,akkor sztem hamarosan itt a naruto is(nem mondom,hogy ma,de holnap sztem biztos,hogy meg lesz)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #10089 Dátum: 11 dec 22, 20:19:05 » |
|
Spoiler egyenlőre még nincs, nem vagyok túl bizakodó. Egyébként jó fejezet volt, hamarosan naruto és a rókuci pusziba lesznek
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
magicnkr
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Turbózombi véruszkár
|
|
« Válasz #10090 Dátum: 11 dec 22, 20:25:43 » |
|
Spoiler egyenlőre még nincs, nem vagyok túl bizakodó. Egyébként jó fejezet volt, hamarosan naruto és a rókuci pusziba lesznek
Mi volt jó fejezet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10091 Dátum: 11 dec 22, 20:31:04 » |
|
magicnkr : :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Esetleg most kommentálta a mangát amit olvasott? ( segítek múthetit )
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10092 Dátum: 11 dec 22, 20:41:16 » |
|
csak meg súgom neked,hogy spoiler nem is lesz. csak felrakják a fejezetet,és kész.mert mint le lett írva,ez nem hivatalosan fog megjelenni,csak nekünk lesz,és pont akik abban az országban élnek nem fogják elolvasni. durva,mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #10093 Dátum: 11 dec 22, 22:23:14 » |
|
Az igazán Naruto-kocka japánok ugyis elolvassák a neten, aztn megveszika magazint, lefóliáztatjáák, és elrakják, hogy mennyit fog érni ötven év múlva. De tényleg,a ki ott él is uyganúgy elolvshatja, enyni erővel nekünk meg meg kellene várnunk, hogy megjelenjen a mitoménmelyik kiadónál ez a kötet itthon is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #10094 Dátum: 11 dec 23, 09:16:51 » |
|
csak meg súgom neked,hogy spoiler nem is lesz. csak felrakják a fejezetet,és kész.mert mint le lett írva,ez nem hivatalosan fog megjelenni,csak nekünk lesz,és pont akik abban az országban élnek nem fogják elolvasni. durva,mi?
Már megint. Miért ne lehetne spoiler? Ugyanúgy mint eddig, most is felkerülhetnek japán feliratos oldalak vagy amíg pl szerkesztik addig az angol fordítás. Azt viszont én súgom meg hogy nem csak ez, hanem az összes többi fejezet hamarabb kikerül a mangastream-re vagy a mangareader-re, mert szinte mindig a nyomdából jönnek az oldalak, azaz nyerünk pár napot. Bár törlésre került yupi hozzászólása, miszerint ha nem jelenik meg a manga a héten akkor körbenyalod a fórumot. Ez már inkább érdekelne mint a fejezet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 23, 10:13:45 írta CsukiIce »
|
Naplózva
|
|
|
|
|