Van egy agyament ötletem, csak így hajnalban már nehezebb összeszedni a gondolataim.
Rikodou senin szemére szert fog tenni Naruto. Csak később ébred fel benne.
Az, hogy miként arra van pár variációm de most már nem fogok belemenni.
Lényeg a szem technikájával majdd kiszívja az ott lévő bijuukat.
Mikor Pl meg akarnák fosztani a 9.farkútól akkor a szem technikája szegítségével fogja bekebelezni s azzal a pecsétel lepecsételni amivel most is lepecsételte a kilenc farkút.
Lappang már benne a dolog de kelleni fog neki egy löket ami valószínűleg Bee halála lessz s az, hogy őbelőle is ki akarják majdd szedni. Tudja a dolgoknak milyen súlya lenne ha sikerrel járna Tobi s akkor lenne az a nagy kibékülés v még pl az összeolvadás a 9. farkúval aztán ébredhetne fel a szeme s a többit meg már írtam.
Bocsi a zagyvaságért így hajnaltájt
szép álmokat mindenkinek
U.I.: Azelméletem alátámasztása végedt kikerestem azt a részt miután Naruto az uralma alá hajtotta a rókát.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/505/10Először is megfigyelhető a nyaka körül a saringanhoz hasonló jelek
Másodszor Yamamoto fa elemű jutsuja is reagált Narutora. Nem kizárt, hogy ő is képes lenne irányíttani de ha más nem az a tény, hogy képes volt tudat alatt befolyásolni Yamamoto jutsuját már eleve "félelmetes".