Nekem tetszett a fejezet. Nem volt olyan érdekes mint a korábbiak, de jó rész volt.
A kagek kombója tetszett. Örültem annak is hogy a Raikage-nak nem nőtt vissza a karja az már tényleg ilyen Fairy Tailes lett volna.
Tetszett az, hogy Kabutonak köze nincs a dolgokhoz.
Hiába agyaafúrt, de nincs annyi harci tapasztalata mint a kagéknak. Ha ő irányítani teljesen MAdarat akkro már rég lepecsételték volna.
Úgy érzem Muu-t hamarosan lepecsételik. Az a tag mostanában többet száll el mint egy egy normális madár.
A vége meg epic volt. Naruto, hogy lefejelte már Tobit
Azt nem értem miért csodálkozik mindenki azon, hogy Tobi nézett egy nagyot?
Eleve sűrű erdőben haladnak, másrészt ha megnézitek Naruto messze Bee előtt halad ez azt jelenti, hoyg elég gyorsan halad. Harmadrészt a Rinnegannak több látószöge van nem szuper érzékelője, hogy 5 km-es körzetben tudom ki hol van.
Azért mert Rinnegan meg sharinganja van, nem kell az ISTEN-ként tekinteni. Láthattuk, hogy a törhetetlen Susanoot is átlehet törni, meg ki lehet játszani (lásd Gaara-Oonoki-Naruto kombo).
Senki sem legyőzhetetlen csak meg kell találni a módját, hogy legyőzzék.
Mellesleg lefejelte Naruto Tobit. Max a maszk törik el. Attól a szemei még a helyén maradnak
Ez természetes, hogy a háború sokaknak nem tetszik. Nem lehet mindenki kényére tenni. Ez a háború sem húzűdhat el 400 manga részen át, mert ha mindent megmutatna, minden harcot akkor kb. annyi lenne ha nem több. Így legalább halad ha lassan is a sztori.
Nézzük már meg milyen volt a Bleach "Aizenes háborúja". Mennyi ideig elhúzodott és mi lett belőle? A sok Espada kipurcant Aizen jött akarom mondani Isten és lezúzott mindenkit. A Naruto háborúja még mindig jobb annál.